T-Line

  Έμπνευση για καινοτομία

  Ειδικά σχεδιασμένη για την εκπαίδευση


  Προσφέρετε κίνητρα, περισσότερη αυτοεκτίμηση και έμπνευση σε δασκάλους και μαθητές με την Philips T-Line. Σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί το ενδιαφέρον σε έναν ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό κόσμο, αυτή η πρωτοποριακή οθόνη διαθέτει τεχνολογία πολλαπλών αγγιγμάτων αφής με λειτουργία πίνακα, για βελτιωμένη διαδραστικότητα και καλύτερη συνεργασία μέσα στην τάξη.

  Δημιουργήστε το σχολείο της νέας εποχής

  Δημιουργήστε μια τάξη που απολαμβάνει τη μάθηση. Η οθόνη Philips T-Line ξυπνά την περιέργεια και δίνει ώθηση στη φαντασία, βοηθώντας σας να διδάξετε μαθητές κάθε επιστημονικής κατεύθυνσης. 

  Μια διαδραστική οθόνη αφής κάνει πιο αποτελεσματική την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ μαθητών και δασκάλων, ενώ η πιο έξυπνη συνδεσιμότητα επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών, πολυμέσων, τροφοδοσίας κοινωνικών δικτύων και online περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη για πιο ενδιαφέροντα μαθήματα.

  δημιουργήστε μια διαδραστική τάξη με τον πίνακα Philips

  Βελτιωμένα μαθήματα


  Εμπνεύστε τους μαθητές σας με ενδιαφέροντα μαθήματα που ζωντανεύουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συνδεθείτε με εφαρμογές κοινωνικών δικτύων και web, για να προβάλλετε ζωντανή τροφοδοσία, δεδομένα και συνδυασμούς πολυμέσων στην τάξη, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό υλικό που είναι κατάλληλο για κάθε επίπεδο εκπαίδευσης.

  σύστημα android για την εκπαίδευση - έξυπνος σχολικός πίνακας

  Με σύστημα Android


  Οι οθόνες Philips με σύστημα Android είναι γρήγορες, ευέλικτες και εύχρηστες στην περιήγηση. Είναι βελτιστοποιημένες για εφαρμογές Android, τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας από το Google Play Store, για πρόσβαση στους πιο σύγχρονους εκπαιδευτικούς πόρους και σε άλλα δεδομένα. Με τις αυτόματες ενημερώσεις, οι εφαρμογές σας θα είναι πάντα ενημερωμένες και συμβατές, καθώς οι απαιτούμενες δυνατότητες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας εξελίσσονται συνεχώς.

  σχολικός πίνακας

  Διαδραστικός πίνακας

  Προσφέρετε κίνητρα για δημιουργική συνεργασία μέσα στην τάξη με τη λειτουργία πίνακα. Απλώς ενεργοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα για να μετατρέψετε την οθόνη σας σε έναν κενό καμβά, στον οποίο μπορούν να σχεδιάσουν πολλοί χρήστες που βρίσκονται στην αίθουσα, είτε με το χέρι είτε με ειδικές πένες οθόνης. Ό,τι βλέπετε στην οθόνη μπορεί στην συνέχεια να αποσταλεί ψηφιακά για εύκολη εκτύπωση ή κοινοποίηση αρχείων μεταξύ των δασκάλων και των μαθητών.

  Ιδέες που σας πηγαίνουν μπροστά


  Προσφέρετε στους μαθητές σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να παρουσιάσουν τις ιδέες και τα σχέδιά τους μπροστά στην τάξη. Με μια διαδραστική οθόνη αφής, οι μαθητές μπορούν να προβάλουν εύκολα περιεχόμενο και να παρουσιάσουν το όραμά τους, με βάση τις πληροφορίες, τις παραπομπές και τα πολυμέσα που έχουν συγκεντρώσει από κάθε είδους πηγές, όπως υπηρεσίες cloud και σύνηθες λογισμικό.

  Ιδέες που σας πηγαίνουν μπροστά
  εικονίδιο πάντα ενημερωμένοι

  Πάντα ενημερωμένοι


  Δώστε τη δυνατότητα στον εκπαιδευτικό οργανισμό σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με εφαρμογές πραγματικού κόσμου μέσα στην τάξη. Η σειρά Philips T-Line έχει σχεδιαστεί για έξυπνη λειτουργία, που συνδυάζει καθημερινές ψηφιακές εμπειρίες με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές. Μια οικογένεια προγραμμάτων με πλήρεις λειτουργίες ενημέρωσης και προσαρμογής εξασφαλίζει καλύτερα μαθήματα για πολλά χρόνια.

  εικονίδιο για premium άγγιγμα υπερύθρων

  Τεχνολογία πολλαπλών αγγιγμάτων αφής


  Η πρακτική μάθηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να δημιουργήσετε αξιομνημόνευτα μαθήματα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών σας. Με 20 σημεία αφής, η οθόνη Philips T-Line είναι ιδανική για συνεργατικές και ανταγωνιστικές διαδραστικές εμπειρίες που συνδυάζουν οπτικό, ηχητικό και κιναισθητικό περιεχόμενο. Αυτή η πανίσχυρη οθόνη μπορεί να ενεργοποιηθεί με αυτόματη αναγνώριση αγγίγματος, ενώ διαθέτει υποδοχή σύνδεσης USB για πραγματική λειτουργία plug & play.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.