Λύσεις για κάθε επιχείρηση
Επιχειρήσεις

Εταιρικές λύσεις


Από τις πρώτες εντυπώσεις μέχρι τις πιο προσοδοφόρες συνεργασίες, οι επαγγελματικές οθόνες Philips προσφέρουν ευκρινή εικόνα και τραβούν την προσοχή, είτε πρόκειται για ένα δίκτυο αποτελούμενο από τηλεοράσεις σε φουαγιέ και οθόνες αφής σε αίθουσες συσκέψεων, είτε για ένα μεμονωμένο video wall στο κέντρο ασφάλειας.

Λύσεις για επιχειρήσεις
Υπηρεσίες φιλοξενίας

Λύσεις για τον κλάδο της φιλοξενίας


Δημιουργήστε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες σας. Από τις κορυφαίες επαγγελματικές τηλεοράσεις στα δωμάτια μέχρι τις οθόνες αφής στη ρεσεψιόν, με τις επαγγελματικές τηλεοράσεις και λύσεις σήμανσης της Philips όλα κυλούν πιο ομαλά. Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Ambilight και το CMND προσφέρουν περισσότερη διαδραστικότητα, περισσότερο έλεγχο και περισσότερο στυλ.

λύσεις για τον κλάδο της φιλοξενίας
Εκπαίδευση

Λύσεις για την εκπαίδευση


Είτε δείχνετε για πρώτη φορά τα γεωμετρικά σχήματα στο νηπιαγωγείο είτε μελετάτε την κβαντική διεμπλοκή, δημιουργήστε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που δίνει έμπνευση στους μαθητές. Προσελκύστε το ενδιαφέρον τους χρησιμοποιώντας λευκοπίνακες με οθόνη αφής ή προβάλετε περιεχόμενο από τέσσερις διαφορετικές εισόδους σε μία οθόνη.

λύσεις για την εκπαίδευση
Ψυχαγωγία

Λύσεις ψυχαγωγίας


Video wall χωρίς πλαίσιο σε εκθέσεις gaming. Ζωντανά αποτελέσματα αθλητικών αγώνων σε τηλεοράσεις επαγγελματικών προδιαγραφών. Είτε ως προσωρινό φόντο είτε ως μόνιμη λύση δικτύου, οι επαγγελματικές οθόνες της Philips παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και αιχμαλωτίζουν το βλέμμα.

λύσεις ψυχαγωγίας
Υγεία

Λύσεις για χώρους υγείας


Bedside TV με αντιμικροβιακό περίβλημα. Σημεία πληροφοριών με οθόνη αφής στο νοσοκομείο, το χειρουργείο ή το φαρμακείο. Από την εγκατάσταση μέχρι την καθημερινή τους λειτουργία, οι τηλεοράσεις Philips Healthcare Display για χώρους υγείας είναι εύκολες στη διαχείριση και τη χρήση.

λύσεις για χώρους υγείας
Δημόσιοι χώροι

Λύσεις για δημόσιους χώρους


Συστήματα ψηφιακής σήμανσης με υψηλή φωτεινότητα. Σταθμοί πληροφοριών με οθόνη αφής. Επαγγελματικές τηλεοράσεις με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Επαγγελματικές οθόνες Philips για εύκολη επικοινωνία με τους επισκέπτες. Από την εύρεση διαδρομών μέχρι την παρακολούθηση ομιλιών, κρατήστε την προσοχή τους αμείωτη.

λύσεις για δημόσιους χώρους
Λιανική πώληση

Λύσεις για το λιανικό εμπόριο


Κεντρίστε το ενδιαφέρον του κοινού σας. Με εκπληκτική ανάλυση και ευκρινή αντίθεση, οι επαγγελματικές οθόνες Philips κερδίζουν τις εντυπώσεις – είτε πρόκειται για μια οθόνη υψηλής φωτεινότητας που τραβά την προσοχή είτε για μια έξυπνη οθόνη αφής που προβάλλει περιεχόμενο με βάση το κοινό.

λιανικό εμπόριο
Μεταφορές

Λύσεις για τον κλάδο των μεταφορών


Οθόνες συνεχούς λειτουργίας σε αίθουσες αναχωρήσεων. Video wall εξαιρετικής ευκρίνειας σε αίθουσες ελέγχου. Κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου, οι επαγγελματικές οθόνες της Philips κάνουν την εμπειρία του ταξιδιού πιο ομαλή—βοηθώντας τους ταξιδιώτες να προσανατολιστούν και τους αρμόδιους να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

λύσεις για τον κλάδο των μεταφορών
Φαγητό και ποτό

Λύσεις για τον κλάδο φαγητού και ποτού


Τηλεοράσεις φτιαγμένες για να λειτουργούν στον περιβάλλον μιας κουζίνας όλο το εικοσιτετράωρο. Ευκρινή ψηφιακά μενού. Σταθμοί παραγγελίας με οθόνη αφής. Τηλεοράσεις με ολοζώντανη εικόνα για μπαρ. Είτε έχετε μπαρ, είτε καφετέρια, είτε εστιατόριο ξενοδοχείου, μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις επαγγελματικές οθόνες της Philips.

λύσεις για τον κλάδο φαγητού και ποτού
Μετάδοση

Λύσεις μετάδοσης


Ενεργοποιήστε τις μεταδόσεις ζωντανής ροής, τους διαδραστικούς ελέγχους και τη συνδεσιμότητα πολλών πηγών στο στούντιο μετάδοσης και την αίθουσα σύνταξης χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία ψηφιακής οθόνης. Η λειτουργικότητα οθόνης αφής θα παρέχει στους παρουσιαστές τη δυνατότητα διαδραστικής αφήγησης και θα επιτρέψει στην ευρύτερη ομάδα σας να έχει γρηγορότερο έλεγχο περιεχομένου.

λύσεις μετάδοσης

Λύσεις σήμανσης

Επαγγελματικές τηλεοράσεις

Επαγγελματικές τηλεοράσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας


Η Philips Professional Display Solutions εξασφαλίζει ακόμα περισσότερους τρόπους επικοινωνίας. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε στη διάθεσή σας για βοήθεια. Ανακαλύψτε τις επιλογές που προσφέρουμε και συνομιλήστε μαζί μας.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.