Προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης, πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών και ποιότητα εικόνας με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση: Η πιο πρόσφατη σουίτα επαγγελματικών τηλεοράσεων των λύσεων επαγγελματικών οθονών Phillips προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία σε οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης. Οι υπερσύγχρονες καινοτομίες και η κορυφαία σχεδίαση αυτών των συστημάτων θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους και τον σκοπό σας ακόμα πιο εύκολα. 

  Τηλεόραση σε δωμάτιο νοσοκομείου

  Σχεδίαση για  ευκολία χρήσης


  Κάθε επαγγελματική τηλεόραση Philips έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του εκάστοτε επιχειρηματικού κλάδου. Από τις προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης έως τη σχεδίαση που συμμορφώνεται στα πρότυπα του εκάστοτε κλάδου, θα βρείτε την ιδανική λύση για τις δικές σας απαιτήσεις, σε οποιονδήποτε τομέα κι αν δραστηριοποιείστε: υγείας, λιανικών πωλήσεων, τροφίμων και ποτών, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης, μεταφορών και φιλοξενίας, αλλά και λύσεις για εταιρικά περιβάλλοντα και δημόσιες εγκαταστάσεις... Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

  Τηλεόραση σε δωμάτιο ξενοδοχείου

  Κατασκευή για αποτελεσματική λειτουργία


  Κερδίστε το ενδιαφέρον του κοινού, αυξήστε την απόδοση, εξασφαλίστε τις πιο πρόσφατες καινοτομίες για την εμπορική επωνυμία σας και αξιοποιήστε το πλήρες δυναμικό σας με τα προϊόντα MediaSuite, PrimeSuite, EasySuite, Studio και Heartline. Το λειτουργικό σύστημα Android και το CMND σάς προσφέρουν τον πλήρη έλεγχο για να σαγηνεύετε και να συνδέεστε με το κοινό σας με αμέτρητους τρόπους.

  Επαγγελματική οθόνη Philips στο γραφείο υποδοχής μιας εταιρείας

  Σχεδίαση για επιχειρήσεις


  Κάθε λύση επαγγελματικών τηλεοράσεων Philips διαθέτει εξειδικευμένη σχεδίαση και κατασκευή ακριβείας, ώστε να ενσωματώνει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του εκάστοτε κλάδου. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας για τον κλάδο των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, των μεταφορών, της φιλοξενίας και της υγείας είναι μόνο η αρχή.

  Ανακαλύψτε επαγγελματικές τηλεοράσεις

  Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο οι προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις με λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips βοηθούν κορυφαίες επωνυμίες σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.