corporate display

  C-Line

  Πιο έξυπνη συνεργασία

  Ειδικά σχεδιασμένη λύση για εταιρική χρήση


  Δώστε ώθηση σε ένα νέο κύμα παραγωγικότητας. Η Philips C-Line προσφέρει προηγμένες δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας της επιχείρησής σας, οι οποίες βοηθούν την ομάδα σας να αποδίδει τα μέγιστα. Σχεδιασμένη για περιβάλλοντα που εστιάζουν στο μέλλον, αυτή η επαναστατική οθόνη συνδυάζει λεπτό ντιζάιν με γυάλινη πρόσοψη από άκρη σε άκρη, τεχνολογία πολλαπλών αγγιγμάτων αφής και λειτουργία πίνακα.

  Δώστε ώθηση στην ομάδα σας

  Οι καλύτερες ιδέες παίρνουν μορφή, όταν όλα εξελίσσονται φυσικά. Η οθόνη Philips C-Line διαθέτει κάθε είδους έξυπνες λειτουργίες, που διευκολύνουν τα μέλη της ομάδας σας να σκέφτονται και να συνεργάζονται ελεύθερα.

  Οι συσκέψεις εξελίσσονται πιο ομαλά χάρη στη στιγμιαία ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα από πολλαπλές πηγές, ενώ η εύχρηστη οθόνη αφής κάνει το brainstorming ακόμα πιο αποτελεσματικό.

  Ασύρματες παρουσιάσεις - επαγγελματική οθόνη

  Ασύρματο σύστημα παρουσίασης


  Κοινοποιήστε ασύρματα περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή. Συνδέστε έως και 64 συσκευές μέσω του υπάρχοντος συστήματος Wi-Fi ή χρησιμοποιήστε το ειδικό κλειδί Interact, για να συνδέσετε συσκευές από εξωτερικά δίκτυα. Προβάλετε έως τέσσερις τροφοδοσίες ταυτόχρονα για βέλτιστη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας.

  Κάντε την παρουσίασή σας   διατηρώντας πλήρως τον έλεγχο

  Διαδραστικός πίνακας - Επιχειρηματικές λύσεις προβολής

  Διαδραστικός πίνακας


  Δώστε ώθηση στην ευέλικτη συνεργασία με τη λειτουργία πίνακα. Απλώς ενεργοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα, για να μετατρέψετε την οθόνη σας σε έναν κενό καμβά, στον οποίο μπορούν να σχεδιάσουν πολλοί χρήστες, είτε με το χέρι είτε με ειδικές πένες οθόνης. Ό,τι βλέπετε στην οθόνη μπορεί στην συνέχεια να σταλεί στον φορητό υπολογιστή ή στη συσκευή της προτίμησής σας για εύκολη εκτύπωση ή κοινή χρήση αρχείων.

  Τηλεδιάσκεψη με βίντεο - οθόνη για εμπορική χρήση

  Τηλεδιάσκεψη με βίντεο


  Το λογισμικό τηλεδιάσκεψης με βίντεο είναι έτοιμο για χρήση και διευκολύνει όσο ποτέ άλλοτε τις βιντεοκλήσεις των μελών της ομάδας πρόσωπο με πρόσωπο. Απλώς χρησιμοποιήστε τη δική σας κάμερα ή προσθέστε το προαιρετικό πακέτο Logitech Meetup για μια ολοκληρωμένη λύση ConferenceCam. 

  Πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με βίντεο
  Εικονίδιο Interact

  Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες ή τα μέλη μιας εξωτερικής ομάδας να στείλουν περιεχόμενο γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν στο εταιρικό σας δίκτυο. Το ειδικό κλειδί Interact συνδέεται σε οποιαδήποτε θύρα USB ή HDMI και παρέχει άμεση ασύρματη συνδεσιμότητα στην οθόνη Philips C-Line. Δεν χρειάζεται ρυθμίσεις ή πρόσθετο λογισμικό. Απλώς συνδέστε και ξεκινήστε την παρουσίασή σας.

  Εικόνα ειδικού κλειδιού Philips
  Εικόνα ειδικού κλειδιού βήμα 1

  Ενεργοποιήστε την εφαρμογή IMD R-Sync στη διαδραστική οθόνη της αίθουσας συσκέψεων.

  Εικόνα ειδικού κλειδιού βήμα 2

  Επιλέξτε "Ζεύξη WiFi HDMI Tx" στις ρυθμίσεις της διαδραστικής οθόνης της αίθουσας συσκέψεων.

  Εικόνα ειδικού κλειδιού βήμα 3

  Πατήστε το κεντρικό κουμπί του πομπού για 4 δευτερόλεπτα. Το κεντρικό κουμπί θα ανάψει με διαρκές λευκό φως.

  Εικόνα ειδικού κλειδιού βήμα 4

  Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi και πατήστε "ζεύξη". Κατά τη διαδικασία ζεύξης, το κεντρικό κουμπί θα αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα, ενώ θα παραμείνει αναμμένο με πράσινο, όταν η ζεύξη ολοκληρωθεί.

  Εικόνα ειδικού κλειδιού βήμα 5

  Όταν εμφανιστεί ένα πράσινο φως, η συσκευή θα είναι έτοιμη για κατοπτρισμό.

  Εικονίδιο Ultra 4K

  4K Ultra HD


  Διατηρήστε το ενδιαφέρον του κοινού σας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η οθόνη 4K UHD της Philips C-Line από αντιθαμβωτικό και μη ανακλαστικό γυαλί εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας θα παραμείνει στο επίκεντρο και ότι τίποτα δεν θα αποσπά την προσοχή του κοινού σας. Ένα έξυπνο ντιζάιν από άκρη σε άκρη με τεχνολογία IPS προσφέρει αληθινά χρώματα και βαθύτερο μαύρο από κάθε γωνία προβολής.

  Επαναστατικό brainstorming


  Πιο έξυπνο brainstorming. Ευέλικτα αποτελέσματα. Η premium τεχνολογία αφής σάς επιτρέπει να γράφετε, να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε απευθείας πάνω στην οθόνη, για βελτιστοποιημένη παραγωγή ιδεών σε περιβάλλον συνεργασίας και άμεση ψηφιακή κοινοποίηση στα μέλη της ομάδας.

  Η   καλύτερη επιλογή σας

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.