Επιλέξτε την κατάλληλη οθόνη

  Δείτε πώς δείχνει στον χώρο σας.

   

  Με την εφαρμογή Augmented Reality Configurator (ARc) μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται η προσαρμοσμένη εγκατάστασή σας με λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips. Η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή ARc λειτουργεί σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή και προσφέρει μια ακριβή οπτικοποίηση των μεμονωμένων οθονών σήμανσης και των εγκαταστάσεων videowall.

  Τοποθετήστε οποιαδήποτε οθόνη


  Με την εφαρμογή ARc μπορείτε να δείτε πώς θα δείχνει οποιαδήποτε οθόνη Philips στον χώρο σας, χρησιμοποιώντας απλώς την κάμερα της έξυπνης συσκευής σας. Η εφαρμογή υπολογίζει με ακρίβεια τις διαστάσεις του τοίχου σας και στη συνέχεια σας επιτρέπει να προσομοιώσετε τη θέση των οθονών και να τις προβάλλετε από διαφορετικές γωνίες.

  Πώς να επιλέξετε οθόνες τηλεοράσεων


  Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν είναι ταιριάζει καλύτερα μια οθόνη 75” ή 86” στην αίθουσα υποδοχής σας; Η εφαρμογή ARc τοποθετεί ρεαλιστικές αναπαραστάσεις μεμονωμένων ή πολλαπλών οθονών σε μια φωτογραφία. Μπορείτε ακόμα να επιλέγετε ανάμεσα στα διαφορετικά μοντέλα και μεγέθη για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

  Λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips - Βίντεο ARc

  Φιλικά προς το χρήστη


  Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε το videowall των ονείρων σας; Η διαισθητική και εύχρηστη εφαρμογή ARc λειτουργεί με τις περισσότερες έξυπνες συσκευές που διαθέτουν κάμερα. Απλώς πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Google Play Store και το App Store.

   

  Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής σε οποιαδήποτε συσκευή

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.