Ανακαλύψτε την πιο πρόσφατη σουίτα των επιλογών σήμανσης με τις λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips, για μέγιστη απόδοση. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα και την εντυπωσιακή ανάλυση, προσφέρουν πραγματικά ρεαλιστικό περιεχόμενο που καθηλώνει το κοινό και εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα. Εξερευνήστε τις εξειδικευμένες καινοτομίες για κάθε κλάδο και δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη εγκατάσταση που ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες σας.

  Οθόνη προβολής σε εταιρική αίθουσα συσκέψεων

  Σχεδίαση ειδικά για  επιχειρήσεις


  Η νέα οθόνη της σειράς B Line ενσωματώνεται με άψογο τρόπο σε εταιρικά συστήματα για αποτελεσματικό έλεγχο, ενώ προσφέρει πιο ευφυείς τρόπους άμεσης και ασύρματης σύνδεσης για την ομαλότερη διεξαγωγή συσκέψεων.

  Διαδραστική ψηφιακή σήμανση - Τεχνολογία αφής | Άτομα που περιμένουν σε έναν χώρο υποδοχής

  Σχεδίαση για  υψηλές επιδόσεις


  Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο videowall οποιουδήποτε σχήματος με την οθόνη LED χωρίς πλαίσιο ή αξιοποιήστε τις μοναδικές λειτουργίες που προσφέρουν οι οθόνες Q Line, D Line, P Line, T Line, C Line, H Line και X Line. Κάντε ακόμα περισσότερα με το λειτουργικό σύστημα Android, δημιουργήστε διαδραστικές εμπειρίες με την τεχνολογία αφής ή χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες έξυπνου ελέγχου που προσφέρει το CMND.

  Δυναμική ψηφιακή σήμανση - Videowall με οθόνες LED | Άτομο που περιηγείται μέσα σε κατάστημα

  Videowall  με οθόνες LED


  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας χωρίς περιορισμούς αναπτύσσοντας ένα videowall από οθόνες LED χωρίς πλαίσιο. Μπορείτε να συνδυάσετε όσες οθόνες θέλετε για να διαμορφώσετε το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμείτε.

  Ανακαλύψτε τα προϊόντα σήμανσης

  Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο οι προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις με λύσεις επαγγελματικών οθονών Philips βοηθούν κορυφαίες επωνυμίες σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.