Απελευθερώστε τη φαντασία σας

  Λύσεις οθονών LED της Philips: θέτουν νέα πρότυπα στην ψηφιακή σήμανση

  μοναδικός αντίκτυπος

  Μοναδικός αντίκτυπος


  Η αισθητική συναντά την ευέλικτη σχεδίαση. Οι πιο πρόσφατες λύσεις οθονών LED της Philips θα σας δώσουν το προβάδισμα. Από βίντεο γρήγορης κίνησης μέχρι στατικές εικόνες, η επικοινωνία στην οθόνη ζωντανεύει με απίστευτα ζωντανά χρώματα και εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα.

  Επιπλέον, η πρωτοποριακή σχεδίαση χωρίς πλαίσιο καθιστά τις λύσεις οθονών LED της Philips ιδανικές για τη σύνδεση πολλών μονάδων με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου video wall κάθε μεγέθους. Ετοιμαστείτε για μέγιστο αντίκτυπο με εξατομικευμένο εξοπλισμό που θα μαγέψει και θα καθηλώσει το κοινό.

  Εκπληκτική απόδοση: a μια εξυπνότερη ιδέα για εσάς

  βέλτιστη ποιότητα εικόνας

  Βέλτιστη ποιότητα εικόνας

  Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις. Για το λόγο αυτό κάθε τμήμα του περιεχομένου αξίζει την όσο το δυνατό πιο καθαρή και ευκρινή ανάλυση, όταν απεικονίζεται σε οθόνη. Η οθόνη LED της Philips προσφέρει κορυφαίο βάθος μαύρου και επίπεδα χρωμάτων υψηλής φωτεινότητας για βέλτιστη απόδοση. Καθώς η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες, οι ρυθμίσεις βαθμονόμησης κάθε οθόνης μπορούν να προσαρμοστούν για διόρθωση τοίχου-άκρων.

  αξιόπιστος συνεργάτης

  Αξιόπιστοι συνεργάτες

  Το Philips Professional Display Solutions Academy διασφαλίζει ότι όλοι οι συνεργάτες οθονών LED είναι ειδικοί προϊόντων που λαμβάνουν προσωπική εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι καλύτεροι τεχνικοί και αρχιτέκτονες λύσεων λαμβάνουν πιστοποιήσεις για να γίνουν Premium συνεργάτες για εγκαταστάσεις οθονών LED της Philips. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα LED μας είναι εγκεκριμένα κατά EMC Κλάσης B, CE-UL και Ευρωπαϊκού TÜV.

  ευέλικτη τοποθέτηση

  Ευέλικτη τοποθέτηση 

  Η τοποθέτηση μιας κανονικής οθόνης στον τοίχο είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Ωστόσο, οι εγκαταστάσεις οθονών LED απαιτούν ειδική μελέτη. Το μέγεθος μιας οθόνης και η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού λαμβάνονται υπόψη από τη Philips, για την παροχή βελτιστοποιημένης εγκατάστασης και διαμόρφωσης που μπορεί να υποβληθεί εύκολα σε σέρβις. Σε κάθε εξατομικευμένη λύση, μπορείτε να αναμένετε λεπτά πάνελ, ειδικά σχεδιασμένη διάχυση θερμότητας, πρόσβαση μπροστινού πάνελ και την κομψότητα ενός σχεδίου χωρίς πλαίσιο.

  διαμορφώσεις οθόνης

  Διαμορφώσεις οθόνης

  Η δημιουργία καλύτερης οθόνης είναι ευκολότερη από ποτέ. Όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε περιλαμβάνονται σε ένα εύχρηστο κιτ που αποτελείται από καλώδια, χειριστήρια, πλαίσια και τυπικές αναλογίες σε FHD και UHD. Τα κιτ κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, από 110" έως 880" για να μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια οθόνη, η οποία επίσης περιλαμβάνει ειδικό τελείωμα άκρων. Τα κιτ διατίθενται σε προκαθορισμένες διαμορφώσεις οθόνης για εγκαταστάσεις έτοιμες για λειτουργία.

  έλεγχος οθόνης led

  Έλεγχος οθόνης LED

  Συνεργαστήκαμε με τη Novastar, μια αξιόπιστη, κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στα χειριστήρια οθονών, για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στα κανάλια LED. Έτσι, καταφέραμε να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία, που περιλαμβάνει κλιμάκωση, πολλές εισόδους βίντεο, χειριστήρια FHD και UHD, καθώς και κανάλια που κυμαίνονται από 6 έως και 16 με κορυφαία ποιότητα.

  βέλτιστη υπηρεσία

  Βέλτιστη υπηρεσία

  Η Philips είναι περήφανη για τη φήμη της στην παροχή υπηρεσιών, λύσεων και ατομικής εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας, σε κάθε πελάτη όποτε χρειάζεται. Από τις εγγυήσεις παραλαβών και επιστροφών μέχρι υπηρεσίες βαθμονόμησης μετά την πώληση. Το γεγονός ότι ξεπερνάμε κατά πολύ τις προσδοκίες του κλάδου σε θέματα υποστήριξης και ενσωματώσεων είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο η Philips βρίσκεται στην πρώτη θέση.

  Απεριόριστες δυνατότητες...

  Σειρά οθονών  LED

  Οπτικοποίηση
  με το ARc


  Η εφαρμογή Augmented Reality Configurator μάς διευκολύνει να δούμε πώς θα φαίνεται μια προσαρμοσμένη εγκατάσταση από τη Philips Professional Display Solutions σε κάθε χώρο. Η φιλική προς το χρήστη εφαρμογή ARc λειτουργεί σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή και προσφέρει μια οπτικοποίηση ακριβείας των μεμονωμένων οθονών σήμανσης και των εγκαταστάσεων video wall. Διαθέσιμη για λήψη από το Google Play Store και το App Store.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.