Αρχική σελίδα > Ενημερώσεις σε ερωτήσεις και απαντήσεις

Ενημερώσεις σε ερωτήσεις και απαντήσεις

27 Αυγούστου 2021

Πρόκειται για ανάκληση; Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν ταξινομήσει τη σοβαρότητα της ανάκλησης;

Η έκδοση της ειδοποίησης αποτελεί ανάκληση στις ΗΠΑ και επιτόπια οδηγία ασφάλειας στις χώρες εκτός των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα κριτήρια της ρυθμιστικής αρχής.


Αυτή η ειδοποίηση ανάκλησης / επιτόπια οδηγία ασφάλειας έχει χαρακτηριστεί ως ανάκληση Κατηγορίας I τόσο από τη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ όσο και από τον Οργανισμό Υγείας του Καναδά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταξινομήσεις ανάκλησης της FDA, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

 

Για τις συστάσεις της FDA σχετικά με την ανάκληση Κατηγορίας I, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

Πότε θα τεθεί σε εφαρμογή η διορθωτική ενέργεια για αυτό το ζήτημα; Πόσος χρόνος απαιτείται για την αντιμετώπιση όλων των επηρεαζόμενων συσκευών;

Η εταιρεία θα αντικαταστήσει το τρέχον αφρώδες υλικό μείωσης του ήχου με νέο υλικό που δεν επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα. 


Επί του παρόντος, η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις επηρεαζόμενες συσκευές στο πλαίσιο εφαρμογής αυτής της διορθωτικής ενέργειας το ταχύτερο δυνατό. 


Η Philips θα παρέχει περαιτέρω σαφείς πληροφορίες σχετικά με τις προβλεπόμενες ημερομηνίες για την εφαρμογή της διόρθωσης όταν αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. 


Η διαδικασία προετοιμασίας των διορθωτικών ενεργειών που αναφέρονται στην ειδοποίηση ανάκλησης (μόνο για τις ΗΠΑ) / επιτόπια οδηγία ασφάλειας (διεθνείς αγορές) έχει ξεκινήσει.


Αυτή η προσπάθεια περιλαμβάνει ενίσχυση των τμημάτων κατασκευής, επισκευής, εξυπηρέτησης, αλυσίδας εφοδιασμού και άλλων σε παγκόσμια και ευρεία κλίμακα, προκειμένου να υποστηρίξουν τη διορθωτική ενέργεια.


Η Philips ενημερώνει τις ρυθμιστικές υπηρεσίες στις περιοχές και τις χώρες όπου είναι διαθέσιμα τα επηρεαζόμενα προϊόντα. 


Το γενικό πρόγραμμα επισκευής και αντικατάστασης για επηρεαζόμενες συσκευές εφαρμόζεται σύμφωνα με κατάλληλες ρυθμιστικές απαιτήσεις σε κάθε αγορά, οι οποίες απαιτήσεις ενδέχεται, σε ορισμένες αγορές, να περιλαμβάνουν ανασκόπηση ή/και έγκριση από τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές. 


Παρέχουμε στις αρχές τις απαιτούμενες πληροφορίες που σχετίζονται με την αρχική θέση σε εφαρμογή και τη συνεχιζόμενη υλοποίηση της επικείμενης διορθωτικής ενέργειας.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.