Νέα και ενημερώσεις > Ενημερωθείτε για τα μέτρα που λαμβάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της ανταλλακτικής σας συσκευής CPAP ή BiPAP

Ενημερωθείτε για τα μέτρα που λαμβάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της ανταλλακτικής σας συσκευής CPAP ή BiPAP

December 15, 2022

Παράλληλα με τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την ταχύτερη δυνατή παροχή των συσκευών αντικατάστασης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα που λαμβάνουμε ώστε η συσκευή αντικατάστασης DreamStation πρώτης γενιάς που σας παρέχεται να είναι ασφαλής στη χρήση της, για να νιώθετε σιγουριά με τη νέα σας συσκευή.

  • Οι διαφορές μεταξύ του αφρώδους υλικού μείωσης του ήχου από πολυουρεθάνη με βάση τον πολυεστέρα (PE-PUR) και του αφρώδους υλικού μείωσης του ήχου που χρησιμοποιείται στις νέες και τις επαναπιστοποιημένες συσκευές.
  • Πώς αντικαθιστούμε την εσωτερική διαδρομή αέρα, συμπεριλαμβανομένου του φυσητήρα και του αφρώδους υλικού.
  • Πώς το φίλτρο στο πίσω άκρο της συσκευής αντικατάστασης μπορεί να αλλάζει φυσικά χρώμα με την πάροδο του χρόνου και πόσο συχνά πρέπει να το αντικαθιστάτε.
  • Πώς αξιολογούμε τις επηρεαζόμενες συσκευές και αντικαθιστούμε τυχόν εξωτερικά εξαρτήματα που έχουν υποστεί ζημιά, καθώς και πώς καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσουμε τις αισθητικές ατέλειες.
  • Πώς όλες οι συσκευές αποκατάστασης θα περιλαμβάνουν μια ετικέτα στο κάτω μέρος, όπου θα εμφανίζεται η ένδειξη REV (αναθεώρηση) 15 ή νεότερη. Αυτό υποδεικνύει ότι η συσκευή έχει επιδιορθωθεί ώστε να περιλαμβάνει αφρώδες υλικό σιλικόνης.

Informatie over Philips Respironics eerste generatie vervangend apparaat

Εικονίδιο ανοικτού κουτιού

Ενώ στις συσκευές που επηρεάστηκαν περιέχεται αφρώδες υλικό μείωσης ήχου από πολυουρεθάνη με βάση πολυεστέρα (PE-PUR), το υλικό σε όλες τις νέες συσκευές και όσες επαναπιστοποιήθηκαν είναι αφρός σιλικόνης που πληροί όλα τα πρότυπα δοκιμής της βιομηχανίας, καθώς και τον έλεγχο εκπομπών σωματιδίων και πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και έχει εγκριθεί ως τμήμα της διαδικασίας αποκατάστασης.

 

• Όλες οι συσκευές που επαναπιστοποιήθηκαν περιλαμβάνουν νέο φυσητήρα και αεραγωγό και έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί.

• Η επαναπιστοποιημένη συσκευή σας μπορεί να έχει κάποιες εξωτερικές εμφανισιακές ατέλειες και μία διαφορετική ημερομηνία κατασκευής από την αρχική σας συσκευή, αλλά έχει περάσει διαδικασίες επιβεβαίωσης και επικύρωσης ώστε να διασφαλίζεται ότι πληροί τα πρότυπα ασφάλειας, απόδοσης και ποιότητας.

• Έχει γίνει επαναφορά της εγγύησης κατασκευής της συσκευής σας για να καλύπτει όλες τις εργασίες και τα υλικά για την επισκευή της συσκευής σας αντικατάστασης χωρίς κόστος.

Όλες οι συσκευές αποκατάστασης θα περιλαμβάνουν μία ετικέτα στο κάτω μέρος που θα γράφει REV15 ή υψηλότερο. Αυτό υποδεικνύει ότι η συσκευή έχει αποκατασταθεί ώστε να περιλαμβάνει αφρό σιλικόνης.

Παράδειγμα ετικέτας προϊόντος που αναγράφει τον κωδικό αποκατάστασης

Παράδειγμα ετικέτας προϊόντος

Εικονίδιο εργαλείων

Ο συχνός καθαρισμός και η συντήρηση είναι σημαντικά για τη θεραπεία σας

  • Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι καθαρίζετε σωστά τη συσκευή σας. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα των συσκευών αντικατάστασης, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο Εγχειρίδιο Χρήστη και στις Πληροφορίες Καθαρισμού και Ελέγχου Αξεσουάρ που έρχονται με τη συσκευή.
  • Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο τις μεθόδους καθαρισμού που είναι εγκεκριμένες για τη συσκευή σας. Η χρήση προϊόντων όζοντος ή υπεριώδους ακτινοβολίας UV δεν είναι εγκεκριμένες μέθοδοι καθαρισμού για τις συσκευές αποφρακτικής άπνοιας ύπνου ή για μάσκες και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην επικοινωνία ασφαλείας της FDA: "Ozone and UV light: Potential Risks associated with the use of ozone and ultraviolet (UV) light for cleaning CPAP machines and accessories." (Όζον και υπεριώδες φως: Πιθανοί κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χρήση όζοντος και υπεριώδους φωτός (UV) για τον καθαρισμό μηχανημάτων και παρελκομένων CPAP).

Εικονίδιο τηλεφώνου

Χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια;

Μιλήστε με έναν εκπρόσωπο καλώντας μία από τις διεθνείς τηλεφωνικές γραμμές μας.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.