Αρχική σελίδα > Πληροφορίες για το προϊόν καθαρισμού με όζον

Πληροφορίες για το προϊόν καθαρισμού με όζον

8 Φεβρουαρίου 2022

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε σίγουροι ότι καθαρίζετε σωστά τη συσκευή σας.


Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα της συσκευής αντικατάστασης, ανατρέξτε στις Οδηγίες χρήσης της συσκευής και στο έγγραφο Accessory Cleaning and Inspection Instructions (Οδηγίες καθαρισμού και επιθεώρησης των παρελκομένων). Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο τις μεθόδους καθαρισμού που έχουν εγκριθεί για τη συσκευή σας, καθώς οι μη εγκεκριμένες μέθοδοι καθαρισμού, όπως ο καθαρισμός με όζον, μπορεί να συνεπάγονται αλλοίωση του αφρώδους υλικού.  Λάβετε υπόψη ότι αμφότερα τα προϊόντα καθαρισμού με όζον και υπεριώδες φως (συμπεριλαμβανομένου του Κουτιού απολύμανσης με φως UV της Philips) δεν αποτελούν προς το παρόν εγκεκριμένες μεθόδους καθαρισμού για τις συσκευές ή τις μάσκες μας και δεν αποκαθιστούν την τρέχουσα ανάκληση.

 

Ανατρέξτε επίσης στην ειδοποίηση ασφάλειας της FDA που εκδόθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020 με τίτλο "Ozone and UV light: Potential Risks associated with the use of ozone and ultraviolet (UV) light for cleaning CPAP machines and accessories.” (Όζον και υπεριώδες φως: Πιθανοί κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χρήση όζοντος και υπεριώδους φωτός (UV) για τον καθαρισμό μηχανημάτων και παρελκομένων CPAP). Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε μερικά σημαντικά σημεία που αναφέρονται στο άρθρο:

 

  • "Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή του μηχανήματος CPAP και τις συνιστώμενες οδηγίες καθαρισμού και αντικατάστασης για το μηχάνημα CPAP και τα παρελκόμενα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο ή τις οδηγίες του κατόχου ή αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής CPAP ή του παρελκομένου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για τυχόν ερωτήσεις."
  • "Λάβετε υπόψη ότι η FDA δεν έχει αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του αερίου όζοντος ή των προϊόντων υπεριώδους ακτινοβολίας που ισχυρίζονται ότι καθαρίζουν ή απολυμαίνουν μηχανήματα CPAP και παρελκόμενα σε οικιακό περιβάλλον ή σε περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης." 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.