Λιανική πώληση

Δώστε περισσότερη μαγεία στην εμπειρία λιανικής πώλησης

 

Ζήστε την επανάσταση μεταμορφώνοντας το κατάστημά σας στην απόλυτη εμπειρία λιανικής πώλησης. Οι εντυπωσιακές οθόνες της Philips προσελκύουν τους περαστικούς να μπουν στο κατάστημα και προσθέτουν μια διαδραστική διάσταση στις αγορές. Οι εξαιρετικά φωτεινές οθόνες μας κάνουν πιο ελκυστικές τις βιτρίνες των μαγαζιών με δυναμικό περιεχόμενο. Τα videowall μας συναρπάζουν και ευχαριστούν τους πελάτες για να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Επίσης, με το Studio TV όλοι στην οικογένεια είναι χαρούμενοι!

Πλεονεκτήματα στον κλάδο λιανικών πωλήσεων:

✔  Προσέλκυση πελατών με προωθήσεις που έχουν μεγαλύτερη απήχηση

✔  Ενίσχυση αφοσίωσης με συναρπαστικές εμπειρίες επωνυμίας

✔  Προσέγγιση κοινού με ειδικές προσφορές εντός του καταστήματος σε οθόνες υψηλής ανάλυσης

✔  Ετοιμότητα για παροχή εξατομικευμένων, διαδραστικών αγοραστικών εμπειριών

✔  Δημιουργία στοχευμένων προωθήσεων με δική σας σχεδίαση και εξωτερικές βάσεις δεδομένων

✔  Χρήση επικοινωνίας μεταξύ συσκευών για τη δημιουργία δυναμικών δικτύων σήμανσης

Το πλεονέκτημα
της Philips


Οι οθόνες Philips είναι ειδικά κατασκευασμένες για να ξεχωρίσουν στον κλάδο του λιανικού εμπορίου – φέρνουν τον ψηφιακό κόσμο στο χώρο σας με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές, τη συνδεσιμότητα και τις διαδραστικές λειτουργίες τους.

Android
 

Δημιουργήστε ένα χώρο λιανικών πωλήσεων που είναι εξυπνότερος, ταχύτερος και πιο εύχρηστος από οποιονδήποτε άλλο. Με την ισχύ του λειτουργικού συστήματος Android στις οθόνες Philips, ο ψηφιακός κόσμος έρχεται στο κατάστημά σας. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός στοιχείων από δύο κόσμους – ένα φυσικό προϊόν, το οποίο συνδυάζεται με απεριόριστες ψηφιακές εφαρμογές και περιεχόμενο.

Ambilight
 

Τα πάντα είναι πιο εντυπωσιακά με το Philips Ambilight. Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με μια τέλεια διευθέτηση που χρησιμοποιεί προηγμένες μεθόδους φωτισμού του περιβάλλοντος για να γεμίσει με δυναμικά μεταβαλλόμενα χρώματα τους τοίχους σας.

UltraBright
 

Σε οποιοδήποτε σημείο, με οποιαδήποτε φωτεινότητα – η λειτουργία Philips UltraBright εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο στην οθόνη σας θα προβάλλεται με φωτεινά, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση. Με την εξαιρετική ορατότητα εικόνας και την υψηλή ευκρίνεια απεικόνισης, ούτε το φως του ήλιου δεν μπορεί να εμποδίσει τη θέαση του περιεχομένου σας από τον πελάτη.

Εξαιρετικά λεπτά πλαίσια
 

Εντυπωσιάστε ακόμα πιο πολύ με την ειδική σχεδίαση των επαγγελματικών οθονών Philips, η οποία κάνει τις οθόνες να φαίνονται σαν να αιωρούνται. Χάρη στα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και τις προηγμένες λύσεις ευθυγράμμισης, το περιεχόμενο εμφανίζεται μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Καθώς η σχεδίασή τους τις κάνει να μοιάζουν κυριολεκτικά σαν να μην έχουν πλαίσιο, μπορείτε να δημιουργείτε συνεχείς διαμορφώσεις videowall οποιουδήποτε μεγέθους.

 

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.