Δημόσιοι χώροι

Κάντε ένα μεγάλο γεγονός ακόμα πιο μεγάλο

 

Οι θεατές περιμένουν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν από τη στιγμή που θα μπουν σε ένα γήπεδο, στάδιο ή αίθουσα. Με πλούσια, ζωντανά χρώματα και απίστευτη ανάλυση, οι οθόνες μας ενισχύουν την αφοσίωση και βοηθούν στη δημιουργία περισσότερων εσόδων, κάνοντας τις διαφημίσεις και τις προωθήσεις να έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Επίσης, διευκολύνουν τους επισκέπτες στην εύρεση διαδρομών.

 

Πλεονεκτήματα στον κλάδο της φιλοξενίας:
✔   Εύκολη ανάγνωση πληροφοριών σε εισόδους και σε χώρους έκδοσης εισιτηρίων
✔   Αίσθηση λιγότερου χρόνου αναμονής με ψυχαγωγία υψηλής ανάλυσης

✔  Παροχή σημαντικών πληροφοριών για το χώρο και την εκδήλωση

✔   Εύκολη εύρεση διαδρομών για τους επισκέπτες μέσω χαρτών με δυνατότητα αναζήτησης

✔   Προώθηση προπωλήσεων για νέες και προσεχείς εκδηλώσεις

✔   Ενίσχυση εσόδων με αλληλοπροωθήσεις και διαφημίσεις τρίτων
✔   Ενθάρρυνση επαναληπτικών επισκέψεων

Συνιστώμενα μοντέλα

Το πλεονέκτημα
της Philips


Οι οθόνες Philips, καθώς είναι κατασκευασμένες για να μεγιστοποιούν την απήχηση σε δημόσιους χώρους, βελτιώνουν το χώρο σας παρουσιάζοντας περιεχόμενο αδιάλειπτα ακόμα και σε περίπτωση βλάβης, με υψηλή ανάλυση και σε μεγάλη κλίμακα.

Εξαιρετικά λεπτά πλαίσια
 

Εντυπωσιάστε ακόμα πιο πολύ με την ειδική σχεδίαση των επαγγελματικών οθονών Philips, η οποία κάνει τις οθόνες να φαίνονται σαν να αιωρούνται. Χάρη στα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και τις προηγμένες λύσεις ευθυγράμμισης, το περιεχόμενο εμφανίζεται μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Καθώς η σχεδίασή τους τις κάνει να μοιάζουν κυριολεκτικά σαν να μην έχουν πλαίσιο, μπορείτε να δημιουργείτε συνεχείς διαμορφώσεις videowall οποιουδήποτε μεγέθους.

Βαθμονόμηση χρωμάτων
 

Εξασφαλίστε ομοιόμορφα επίπεδα χρωμάτων σε όλες τις οθόνες του δικτύου σας. Με το προαιρετικό κιτ βαθμονόμησης χρωμάτων, μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του οπίσθιου φωτισμού, να τυποποιείτε την καμπύλη γάμμα και να βαθμονομείτε την κλίμακα του γκρι στις οθόνες σας με ευκολία.

Ultra HD
 

Εντυπωσιάστε το ακροατήριό σας με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της ανάλυσης Ultra HD. Στα 3840 x 2160 pixel, το περιεχόμενό σας προβάλλεται με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Αυτό σημαίνει ευκρινέστερη εικόνα στις οθόνες μεγάλου μεγέθους για ανώτερη ποιότητα εμφάνισης.

FailOver
 

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τις οθόνες σφάλματος. Με την επαναστατική τεχνολογία FailOver, στις οθόνες σας θα εμφανίζεται αυτομάτως εφεδρικό περιεχόμενο σε περίπτωση βλάβης της μονάδας αναπαραγωγής πολυμέσων. Είναι μια προστασία που ενεργοποιείται άμεσα, ώστε στην επιχείρησή σας να συνεχίζουν όλα να δείχνουν ότι είναι υπό έλεγχο.

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.