Υπηρεσίες φιλοξενίας

Προσφέρετε την ιδανική φιλοξενία


Η επαγγελματική τηλεόραση ξεπερνά τα όρια της παθητικής ψυχαγωγίας. Ολοένα και περισσότερο, όλα στρέφονται γύρω από την εξατομίκευση, την πληροφόρηση και την επικοινωνία. Οι τηλεοράσεις και οι λύσεις σήμανσης της Philips ενισχύουν την επωνυμία σας, αυξάνουν τις πωλήσεις και προωθούν τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. 4K Ultra-HD με Wi-Fi Miracast™ και Chromecast για εκπληκτικές εικόνες και εύκολη συνδεσιμότητα επισκεπτών, διαδραστικές οθόνες δωματίων για γρήγορη επικοινωνία και υπηρεσίες ψηφιακού θυρωρού για εκδηλώσεις. Όλα είναι δυνατά!

Πλεονεκτήματα στον κλάδο της φιλοξενίας:
✔   Προωθήσεις με μεγάλο αντίκτυπο
✔   Γρήγορη ενημέρωση πληροφοριών
✔   Αλληλοπροώθηση εγκαταστάσεων
✔   Καλωσόρισμα συμμετεχόντων συνεδρίου με το όνομά τους

✔   Ενίσχυση υπηρεσιών θυρωρού
✔   Μεγαλύτερη ευκολία με διαδραστική εύρεση διαδρομών

✔  Εύκολες αλλαγές με κεντρικό έλεγχο

Το πλεονέκτημα
της Philips

 

Οι οθόνες Philips εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και ευκολία στον κλάδο υπηρεσιών φιλοξενίας. Καθώς προσφέρουν ποιοτικές δυνατότητες στο χώρο σας, το προσωπικό και οι πελάτες θα απολαμβάνουν περισσότερες επιλογές, που εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά.

CMND & Create

 

Προσαρμόστε το περιεχόμενο που προβάλλετε με το CMND & Create. Αυτό το ισχυρό εργαλείο συγγραφής παρέχεται μαζί με την επαγγελματική οθόνη Philips για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας εμπλουτισμένο, συναρπαστικό περιεχόμενο. Μπορείτε να ορίσετε την προβολή περιεχομένου της επωνυμίας σας για όλες τις οθόνες του ξενοδοχείου απλά και αποτελεσματικά.

CMND & Control

 

Διαχειριστείτε όλες τις συνδεδεμένες οθόνες από ένα κεντρικό σημείο. Με το CMND & Control μπορείτε να ενημερώνετε το λογισμικό, τις ρυθμίσεις, το χρονοδιάγραμμα και τις διαμορφώσεις του περιεχομένου σε όλη τη σουίτα οθονών σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν χρειάζεται πια να πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να αλλάξετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις. 

QuadViewer

 

Καθώς γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ μορφής και λειτουργικότητας, το QuadViewer επιτρέπει το διαχωρισμό των οθονών μεγάλου μεγέθους σε έως τέσσερις ξεχωριστές ζώνες - μια λειτουργία τέλεια για αίθουσες συσκέψεων και για διασκέψεις. 

Εφαρμογές Android
 

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με απεριόριστες δυνατότητες. Επιλέξτε από μια ολοένα αυξανόμενη συλλογή εφαρμογών, παιχνιδιών και υπηρεσιών για να μεγιστοποιήσετε τη συνολική εμπειρία των πελατών σας. Και το καλύτερο είναι ότι η δυνατότητα σύνδεσης προσωπικών συσκευών θα δώσει στα δωμάτιά σας μια πινελιά εξελιγμένης, σύγχρονης τεχνολογίας.

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.