Υγεία

Βελτιώστε την άνεση και τη φροντίδα των ασθενών

 

Το κάτι παραπάνω είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στον κλάδο της υγείας. Οι λύσεις μας αναπτερώνουν το ηθικό των ασθενών μας, βοηθούν τους επισκέπτες στην εύρεση διαδρομών και δίνουν τη δυνατότητα στο ιατρικό προσωπικό να λαμβάνει καλύτερες διαγνωστικές αποφάσεις. Οι τηλεοράσεις Heartline είναι ψυχαγωγικά κέντρα και συμβατές με συστήματα κλήσης νοσηλευτών. Χάρη στις διαδραστικές οθόνες αφής, η εύρεση διαδρομών είναι παιχνιδάκι. Οι εργοστασιακά βαθμονομημένες οθόνες μας είναι συνώνυμο της εγγυημένης ποιότητας εικόνας για τους γιατρούς.

Πλεονεκτήματα στον κλάδο της υγείας:
✔   Αύξηση εσόδων με σύστημα πληρωμής ανά προβολή (pay-per-view) MyChoice και διαφημίσεις
✔   Λιγότερη πίεση στην υποδοχή χάρη στις δυνατότητες αυτοεξυπηρέτησης επισκεπτών
✔   Αποστολή ενημερώσεων και πληροφοριών απευθείας στις οθόνες ασθενών
✔   Εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Συνιστώμενα μοντέλα 

Το πλεονέκτημα
της Philips


Στην καρδιά του κλάδου υπηρεσιών υγείας, οι οθόνες Philips είναι ειδικά σχεδιασμένες για μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα, καθώς διαθέτουν περίβλημα ανθεκτικό στα μικρόβια και πληθώρα βολικών χαρακτηριστικών.

Αντιμικροβιακή προστασία

 

Καινοτομία με απλή σχεδίαση, έτοιμη για χρήση σε νοσοκομεία. Με το αντιμικροβιακό περίβλημα, εμποδίζεται η ανάπτυξη των πιο συνηθισμένων μικροοργανισμών για ένα πιο ασφαλές περιβάλλον που απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Η σειρά οθονών μας για τον κλάδο υπηρεσιών υγείας είναι ιδανική για κλινικές, νοσοκομεία και οικίες στις οποίες απασχολούνται εργαζόμενοι του κλάδου υγείας.

MyChoice

 

Με το MyChoice μπορείτε να δημιουργήσετε πρόσθετα έσοδα χωρίς να αλλάξετε την υπάρχουσα υποδομή σας. Τα τηλεοπτικά κανάλια ενεργοποιούνται με κωδικό PIN. Οι ασθενείς μπορούν να αγοράζουν αυτούς τους κωδικούς PIN από το τερματικό πληρωμών ή από το γκισέ υποδοχής του νοσοκομείου.  

Πρωτόκολλο Serial Xpress

 

Συνδέστε τις οθόνες σας σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές οποιουδήποτε τύπου και σε όλους τους σημαντικούς παρόχους διαδραστικών συστημάτων με ευκολία. Το πρωτόκολλο Serial Xpress παρέχει εύκολη σύνδεση και τέλεια απόδοση.

Κλινική απεικόνιση D-image

 

Οι οθόνες κλινικών εξετάσεων της Philips με προεπιλογή κλινικής απεικόνισης D-image είναι εργοστασιακά βαθμονομημένες για να παρέχουν απόδοση απεικόνισης συμβατή με το πρότυπο DICOM μέρος 14 για την κλίμακα του γκρι. Χάρη στη χρήση οθονών LCD υψηλής ποιότητας με τεχνολογία LED, η Philips σάς προσφέρει σταθερή και αξιόπιστη απόδοση με προσιτή τιμή.

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.