Φαγητό και ποτό

Δικαιώστε το μενού σας


Οι καθαρές, φωτεινές εικόνες και τα δυναμικά μενού είναι ένας πανίσχυρος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες στο εστιατόριο, την καφετέρια ή το μπαρ σας. Οι πλούσιες, λεπτομερείς εικόνες τραβούν την προσοχή των πελατών και ενισχύουν τις πωλήσεις. Επίσης, η ρύθμιση Studio TV ψυχαγωγεί τα παιδιά!


Πλεονεκτήματα για τον κλάδο φαγητού και ποτού:
✔   Δυνατότητα προώθησης πωλήσεων όπως αξίζει στα προϊόντα σας
✔   Ενίσχυση πωλήσεων και επισκεψιμότητας με προωθήσεις βάσει ώρας της ημέρας και προφίλ πελατών
✔   Ενίσχυση εντυπωσιακής ατμόσφαιρας με Ambilight
✔   Απόκτηση περισσότερων πληροφοριών για πελάτες μέσω ενσωμάτωσης σήμανσης με λογισμικό αναλύσεων POS
✔    Αίσθηση λιγότερου χρόνου αναμονής με την προβολή ψυχαγωγικού περιεχομένου

✔  Αύξηση εσόδων μέσω πώλησης χρόνου προβολής στην οθόνη σε τρίτους διαφημιζόμενους

 

Συνιστώμενα μοντέλα

Το πλεονέκτημα
της Philips

 

Οι οθόνες Philips ταιριάζουν απόλυτα στον κλάδο του φαγητού και ποτού, προσφέρουν περιεχόμενο αδιάλειπτα ακόμα και σε περίπτωση βλάβης, γρήγορο και εύκολο έλεγχο και απίστευτη απόδοση.

FailOver


Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τις οθόνες σφάλματος. Με την επαναστατική τεχνολογία FailOver, στις οθόνες σας θα εμφανίζεται αυτομάτως εφεδρικό περιεχόμενο σε περίπτωση βλάβης της μονάδας αναπαραγωγής πολυμέσων. Είναι μια προστασία που ενεργοποιείται άμεσα και εξασφαλίζει ότι οι πελάτες σας δεν θα δουν ποτέ κενή οθόνη.

SmartPower


Ενισχύστε την ενεργειακή απόδοση για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Το SmartPower είναι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης με ένα προρρυθμισμένο σύστημα. Το αποτέλεσμα; Έως 50% λιγότερη κατανάλωση ισχύος.

CMND


Ελέγξτε όλες τις οθόνες σας από ένα σημείο. Με το CMND, μπορείτε να δημιουργείτε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και να το προωθείτε σε όλη τη σουίτα οθονών που διαθέτετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να ορίζετε προγραμματισμένες ενημερώσεις ώστε να προβάλλονται τα μεταβαλλόμενα μενού ημέρας και τα ειδικά πιάτα σας.

MemoryCache


Η αποθήκευση και αναπαραγωγή του περιεχομένου μπορούν να γίνονται απευθείας από την οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερες επιλογές για το σημείο τοποθέτησης της οθόνης, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.