Εκπαίδευση

Κάντε ένα άλμα στο μέλλον της διδασκαλίας

 

Καθώς ο κόσμος γίνεται ψηφιακός, οι μαθητές αναζητούν πλούσιες, συναρπαστικές εμπειρίες. Από την ανακάλυψη γνώσεων μέχρι την εύρεση διαδρομών, οι οθόνες της Philips ενημερώνουν, εκπαιδεύουν, σαγηνεύουν και συνδέουν. Οι λευκοί πίνακες υψηλής ανάλυσης προσελκύουν τους μαθητές με εμπλουτισμένα μέσα και αλληλεπίδραση. Με τις οθόνες πολλών σημείων επαφής, μπορείτε να βρείτε εύκολα τη διαδρομή σας. Οι οθόνες Ambilight είναι ιδανικές για τη δημιουργία δυναμικής εντύπωσης σε χώρους υποδοχής.

Πλεονεκτήματα στον κλάδο της εκπαίδευσης:

✔   Κοινοποίηση ειδήσεων και πληροφοριών σε όλους στις εγκαταστάσεις
✔   Γρήγορη παροχή ενημερώσεων και οδηγιών έκτακτης ανάγκης
✔   Εύκολη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου σε επίπεδο εκπαιδευτικού ιδρύματος
✔   Εύκολη εύρεση διαδρομών για μαθητές, καθηγητές και επισκέπτες

Συνιστώμενα μοντέλα

Το πλεονέκτημα
της Philips


Καθώς συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, τη δυνατότητα ελέγχου και την απόδοση, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες για να εξασφαλίζουν υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο υπηρεσιών εκπαίδευσης. 

Πολλά σημεία επαφής
 

Προσελκύστε το ενδιαφέρον των σπουδαστών με έναν διαδραστικό λευκό πίνακα. Καθώς διαθέτουν αυτόματη αναγνώριση αφής, δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας και πολλά σημεία ταυτόχρονης επαφής, οι οθόνες αφής μας θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη συμμετοχή και την απόδοση. 

SmartPower
 

Ενισχύστε την ενεργειακή απόδοση για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Το SmartPower είναι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης με ένα προρρυθμισμένο σύστημα. Το αποτέλεσμα; Έως 50% λιγότερη κατανάλωση ισχύος.

CMND & Control
 

Διαχειριστείτε όλες τις συνδεδεμένες οθόνες από ένα κεντρικό σημείο. Με το CMND & Control μπορείτε να ενημερώνετε το λογισμικό, τις ρυθμίσεις, το χρονοδιάγραμμα και τις διαμορφώσεις του περιεχομένου σε όλες τις οθόνες σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

CMND & Create
 

Προσαρμόστε το περιεχόμενο που προβάλλετε με το CMND & Create. Αυτό το ισχυρό εργαλείο συγγραφής παρέχεται μαζί με την επαγγελματική οθόνη Philips για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας εμπλουτισμένο, συναρπαστικό περιεχόμενο. Σας επιτρέπει να στέλνετε όποιο μήνυμα επιθυμείτε στους σπουδαστές και στο διδακτικό προσωπικό με απλό και ελκυστικό τρόπο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.