Επιχειρήσεις

Ενισχύστε την επιχείρησή σας

 

Στο γραφείο και στο εργοστάσιο, τίποτα δεν αποτυπώνει την εξέλιξη και τη φιλοδοξία όσο οι μεγάλες οθόνες και οι δυναμικές εικόνες. Δώστε έμπνευση για όνειρα και καινοτομία με τις ιδανικές μας λύσεις για γραφεία, εργοστάσια, αίθουσες συσκέψεων, χώρους διαλείμματος, φουαγιέ και διαδρόμους.

Πλεονεκτήματα για εταιρείες:
✔   Προώθηση επωνυμίας και βασικών μηνυμάτων
✔   Γρήγορη ενημέρωση
✔   Δημιουργία ψηφιακού δικτύου οθονών σε πολλές τοποθεσίες
✔   Ενίσχυση αφοσίωσης και ενθουσιασμού
✔   Στόχευση μηνυμάτων σε τμήματα και τοποθεσίες

✔  Προστασία εργαζομένων και περιουσιακών στοιχείων με σαφείς οδηγίες έκτακτης ανάγκης

Συνιστώμενα μοντέλα

Το πλεονέκτημα
της Philips


Οι οθόνες Philips είναι ειδικά κατασκευασμένες για να ξεχωρίζουν στον κλάδο των επιχειρήσεων, καθώς είναι ενεργειακά αποδοτικές και προσφέρουν πολλές δυνατότητες, όπως η απλοποιημένη κοινή χρήση, η προβολή σε διαχωρισμένες οθόνες και η λειτουργία αφής.

QuadViewer
 

Εντυπωσιακό και λειτουργικό, το QuadViewer εκμεταλλεύεται στο έπακρο την οθόνη σας καθώς επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου από έως τέσσερις διαφορετικές εισόδους ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη. Είναι ιδανικό για χρήση σε αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες ελέγχου. 

SmartPower
 

Ενισχύστε την ενεργειακή απόδοση για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Το SmartPower είναι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που ελέγχει τον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης με ένα προρρυθμισμένο σύστημα. Το αποτέλεσμα; Έως 50% λιγότερη κατανάλωση ισχύος.

FailOver για αίθουσες συσκέψεων
 

Χρησιμοποιήστε το Failover για να απλοποιήσετε τις παρουσιάσεις και τις βιντεοδιασκέψεις. Διευκολύνει την εναλλαγή των προβαλλόμενων οθονών και την αλλαγή των εισόδων στη συσκευή της οθόνης με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Δεν χρειάζεται να αλλάζετε χειροκίνητα τις εισόδους κάθε φορά που κάποιος επιθυμεί να μοιραστεί την εικόνα της δικής του οθόνης. 

Πολλά σημεία επαφής
 

Κατευθύνετε τους νέους πελάτες στους κατάλληλους χώρους χρησιμοποιώντας μια διαδραστική οθόνη εύρεσης διαδρομών. Καθώς διαθέτουν αυτόματη αναγνώριση αφής, δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας και 10 σημεία ταυτόχρονης επαφής, οι οθόνες αφής μας θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη συμμετοχή και την απόδοση. 

Στοιχεία επικοινωνίας


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.