1
Signage Solutions

Οθόνη D-Line

  Με στόχο την καινοτομία

  Καταπλήξτε τους πελάτες σας με μια οθόνη δημόσιας προβολής που είναι πιο έξυπνη και πιο γρήγορη. Με ενσωματωμένο Wi-Fi και σχεδίαση ειδικά για εφαρμογές Android, αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στις λύσεις σήμανσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Με στόχο την καινοτομία

Καταπλήξτε τους πελάτες σας με μια οθόνη δημόσιας προβολής που είναι πιο έξυπνη και πιο γρήγορη. Με ενσωματωμένο Wi-Fi και σχεδίαση ειδικά για εφαρμογές Android, αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στις λύσεις σήμανσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Με στόχο την καινοτομία

με την ισχύ του Android

 • Αποθήκευση και αναπαραγωγή περιεχομένου με εσωτερική μνήμη

  Αποθήκευση και αναπαραγωγή περιεχομένου με εσωτερική μνήμη

  Αποθηκεύστε και αναπαραγάγετε περιεχόμενο με την εσωτερική μνήμη. Ανεβάστε τα πολυμέσα σας στην οθόνη και ξεκινήστε την αναπαραγωγή αμέσως. Λειτουργεί σε συνδυασμό με το εσωτερικό πρόγραμμα περιήγησης και χρησιμεύει επίσης ως μνήμη cache κατά τη μετάδοση περιεχομένου. Σε περίπτωση που πέσει το δίκτυο, η εσωτερική μνήμη συνεχίζει να λειτουργεί αναπαράγοντας μια προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση του περιεχομένου, εξασφαλίζοντας την αναπαραγωγή των πολυμέσων ακόμη και εάν πέσει το δίκτυο.

 • Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Σε απαιτητικές διαφημιστικές εφαρμογές, είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενό σας να μην σταματάει να λειτουργεί. Κι επειδή είναι σχεδόν απίθανο να μην αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη, το FailOver σάς παρέχει προστασία με μια επαναστατική τεχνολογία που αναπαράγει τα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σας στην οθόνη σε περίπτωση βλάβης του προγράμματος αναπαραγωγής. Το FailOver ενεργοποιείται αμέσως μόλις σημειωθεί βλάβη στην κύρια είσοδο. Απλώς, επιλέξτε μια κύρια σύνδεση εισόδου και μια σύνδεση για το FailOver για να έχετε άμεση προστασία.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  Το CMND είναι μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης οθονών που σας επιτρέπει να πάρετε, κυριολεκτικά, τον έλεγχο και πάλι στα χέρια σας. Ενημερώστε και διαχειριστείτε περιεχόμενο με το CMND & Create ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις με το CMND & Control. Τα πάντα είναι δυνατά με το CMND.

 • Διαχείριση ρυθμίσεων πολλών οθονών με το CMND & Control

  Διαχείριση ρυθμίσεων πολλών οθονών με το CMND & Control

  Με το CMND & Control, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα πολλές οθόνες σε μια κεντρική θέση. Χάρη στην παρακολούθηση οθονών σε πραγματικό χρόνο, τη ρύθμιση και την ενημέρωση λογισμικού από μια απομακρυσμένη θέση και τη δυνατότητα προσαρμογής και ρύθμισης παραμέτρων πολλών οθονών ταυτόχρονα, όπως videowall ή πινάκων μενού, ο έλεγχος των οθονών σας είναι πιο εύκολος από ποτέ.

 • Δημιουργία και ενημέρωση περιεχομένου με το CMND & Create

  Δημιουργία και ενημέρωση περιεχομένου με το CMND & Create

  Σχεδιάστε και δημιουργήστε εντυπωσιακό περιεχόμενο με το CMND & Create, ένα πανίσχυρο εργαλείο δημιουργίας. Με ένα περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει τη μεταφορά και απόθεση, τα προεγκατεστημένα πρότυπα και τα ενσωματωμένα widget, θα μπορείτε να καταπλήξετε τους πελάτες σας με εντυπωσιακό περιεχόμενο. Διατίθεται σε κάθετη και οριζόντια προβολή.

 • Σύνδεση και έλεγχος περιεχομένου μέσω cloud

  Σύνδεση και έλεγχος περιεχομένου μέσω cloud

  Συνδέστε και ελέγξτε το περιεχόμενο μέσω cloud με το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης HTML5. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chromium για να σχεδιάσετε το δικό σας περιεχόμενο στο διαδίκτυο και να το συνδέσετε σε μια οθόνη ή σε ολόκληρο το δίκτυό σας. Δείτε περιεχόμενο σε λειτουργία οριζόντιας ή κατακόρυφης προβολής, με ανάλυση Full HD. Η μετάδοση περιεχομένου μπορεί επίσης να προβληθεί σε παράθυρο PIP (εικόνα σε εικόνα). Απλώς συνδέστε την οθόνη στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή με ένα καλώδιο RJ45 και απολαύστε τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει

 • Android: Εκτελέστε τη δική σας εφαρμογή ή επιλέξτε την αγαπημένη σας εφαρμογή

  Με το ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Android στην οθόνη, μπορείτε να εργαστείτε με το πλέον εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα στον πλανήτη και να αποθηκεύσετε τη δική σας εφαρμογή απευθείας στην οθόνη. Εναλλακτικά, επιλέξτε από τη μεγάλη συλλογή εφαρμογών Android για αναπαραγωγή περιεχομένου. Με το ενσωματωμένο εργαλείο προγραμματισμού, μπορείτε να προγραμματίσετε τις εφαρμογές και το περιεχόμενο με βάση τον πελάτη και την ώρα της ημέρας. Η λειτουργία αυτόματου προσανατολισμού, που προβάλλει περιεχόμενο σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό, είναι τόσο απλή όσο η μετακίνηση της οθόνης.

 • Ενισχύστε τη συνδεσιμότητα με μια ενσωματωμένη υποδοχή mPCIe.

  Με την ενσωματωμένη υποδοχή PCI, μπορείτε να συνδέσετε μια μονάδα Wi-Fi/Bluetooth ή 4G LTE, για ακόμη περισσότερη αλληλεπίδραση με την οθόνη. Η επικοινωνία μεταξύ συσκευών ενισχύεται επίσης χάρη στις πολλές διαμορφώσεις για τους πελάτες, όπως η δυνατότητα επέκτασης των δυνατοτήτων του προϊόντος ή η δυνατότητα διαχείρισης σήματος.

 • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας λειτουργεί χάρη στα αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης

  Το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό. Με τη λειτουργία λήψης αυτόματων στιγμιότυπων οθόνης, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας προβάλλεται κάθε στιγμή. Λαμβάνονται στιγμιότυπα οθόνης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα οποία στη συνέχεια αποθηκεύονται στον διακομιστή FTP. Από εκεί, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης όποτε θέλετε, όπου και αν είστε.

 • Απλουστεύστε τις συσκέψεις με το FailOver για συνδιάσκεψη

  Με το FailOver, μπορείτε να απλοποιήσετε τις παρουσιάσεις και τις τηλεδιασκέψεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται μια αίθουσα συνεδριάσεων ή συσκέψεων, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο φόντου από την πηγή εισόδου της επιλογής σας. Όταν αρχίσει η σύσκεψη και θέλετε να μοιραστείτε μια παρουσίαση ή την οθόνη σας, απλώς συνδέστε τον υπολογιστή σας και η οθόνη θα αλλάξει αυτόματα εισόδους και θα δείξει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται μη αυτόματη εναλλαγή εισόδων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: