Ελλάδα

Δήλωση απορρήτου της Philips OneBlade

 

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου ενημερώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2022.

 

 

Η εφαρμογή Philips OneBlade σάς παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες στον τομέα της προσωπικής υγείας (εφεξής "Υπηρεσίες"). Ανάλογα με τις επιλογές και την περιοχή σας, η εφαρμογή ενδέχεται να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα από διαφορετικά προϊόντα της Philips που έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στην εφαρμογή (εφεξής "Προϊόν"). 

 

Ο σκοπός της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πρακτικές απορρήτου μας όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών και των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε, γιατί τις συλλέγουμε και τι κάνουμε με αυτές, καθώς και τα δικαιώματά σας σε κάθε περίπτωση. 

 

Ο ελεγκτής των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου είναι η Philips Consumer Lifestyle B.V. με έδρα στη διεύθυνση High Tech Campus 5, 5656 AE, Eindhoven, The Netherlands, καθώς και οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες ή θυγατρικές της εταιρείες (εφεξής "Philips", "μας", "εμείς" ή "εμάς"). 

 

 

Ποιες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιους Σκοπούς;

Επεξεργαζόμαστε πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω, όταν παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων της πρόσβασης, λήψης και εγκατάστασης της εφαρμογής ή της χρήσης των Υπηρεσιών μας από εσάς. Συσχετίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με μοναδικά αναγνωριστικά. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα, όπως περιγράφεται παρακάτω, για να παράσχουμε τις Υπηρεσίες με βάση τη συγκατάθεσή σας ή όπως μας ζητείται από εσάς με βάση τους όρους μας, προκειμένου να διενεργούμε, να παρέχουμε, να βελτιώνουμε, να προσαρμόζουμε, να υποστηρίζουμε και να διαθέτουμε τις Υπηρεσίες μας με βάση το έννομο συμφέρον μας, ή για να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση από την οποία ενδέχεται να δεσμευόμαστε. Εάν δεν θέλετε να συλλέγουμε και να υποβάλλουμε σε επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες. 

 

Δεδομένα λογαριασμού

Μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Philips ή χρησιμοποιώντας το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού σας Apple. Στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνονται το όνομα, η διεύθυνση email, η χώρα, η γλώσσα και ο κωδικός πρόσβασής σας. Επεξεργαζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών περιόδου λειτουργίας, σύνδεσης και ελέγχου ταυτότητας, τις οποίες χρησιμοποιούμε για τη διαχείριση του λογαριασμού σας. 

 

Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν το βασικό δημόσιο προφίλ σας (π.χ. φωτογραφία προφίλ, αναγνωριστικό, φύλο, διεύθυνση URL προφίλ, γενέθλια, αρχική σελίδα και τοποθεσία) και το email σας, για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πάροχος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και συνδέεστε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε τη Δήλωση Απορρήτου του παρόχου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Google, Apple), για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του μέσου, συμπεριλαμβανομένου του τύπου προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, καθώς και πώς τα χρησιμοποιεί, τα επεξεργάζεται και τα προστατεύει. 

 

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τον λογαριασμό σας, να σας επιτρέψουμε να συνδεθείτε με ασφάλεια στην εφαρμογή και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες Υπηρεσίες. Αν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Philips, για να συνδέεστε στην εφαρμογή, θα σας στείλουμε ένα αρχικό email, ώστε να επαληθεύσουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας με απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να σας αποστείλουμε ανακοινώσεις που σχετίζονται μόνο με τις υπηρεσίες ή απευθείας διαφημιστικά μηνύματα σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό Philips για να παραγγέλνετε προϊόντα ή υπηρεσίες Philips, να συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες ή παιχνίδια, να συμμετέχετε σε δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικές με προωθητικές ενέργειες της Philips (για παράδειγμα κάνοντας κλικ στις επιλογές «Μου αρέσει» ή «Κοινοποίηση») και να συμμετέχετε σε δοκιμές προϊόντων ή έρευνες. 

 

Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, ενδέχεται να μας παρέχετε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ζωής και την ευεξία σας. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από τα Προϊόντα που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με την εφαρμογή. Αυτή η ενότητα περιγράφει λεπτομερώς τους τύπους προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται, με βάση τις δυνατότητες με τις οποίες αλληλεπιδράτε και τη φύση των Προϊόντων για τα οποία πραγματοποιείτε σύζευξη με την εφαρμογή. Θα ενημερώνουμε αυτήν την ενότητα κάθε φορά που ενεργοποιούμε νέα Προϊόντα και χαρακτηριστικά. 

 

Ανδρική περιποίηση. Ανάλογα με τις επιλογές σας, αποθηκεύουμε με ασφάλεια στον λογαριασμό σας δεδομένα ξυρίσματος και στυλ, για να μπορέσουμε τα αποθηκεύσουμε εύκολα εκ νέου αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε άλλη συσκευή. Χρησιμοποιούμε επίσης τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία ξυρίσματος και στυλ μέσω, για παράδειγμα, προσαρμοσμένων προγραμμάτων καθοδήγησης και άλλων υπηρεσιών. Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Λεπτομέρειες ξυρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών της ξυριστικής σας μηχανής, όπως μοντέλο, σειριακός αριθμός, δεδομένα συνεδρίας και χρήσης και χρήση υγρού CleanPod, καθώς και συχνότητα και διάρκεια ξυρίσματος.
 • Λεπτομέρειες επιδερμίδας και τριχών του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών της επιδερμίδας ή τριχών του προσώπου που ανεβάζετε στην εφαρμογή, το προφίλ της επιδερμίδας και της τριχοφυΐας σας, το χρώμα και τον τύπο, καθώς και θέματα που αφορούν την επιδερμίδα σας αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθείτε για τη φροντίδα της.
 • Λεπτομέρειες τρόπου ζωής και ευεξίας που εισάγετε στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος, του άγχους, του ύπνου και του περιβάλλοντός σας, καθώς και των προτιμήσεων στυλ.
 • Φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών προφίλ και προσώπου, τριχών και επιδερμίδας, όταν αυτό απαιτείται για να αξιοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες της εφαρμογής.
 • Πληροφορίες λογαριασμού, μοτίβα χρήσης της εφαρμογής και λεπτομέρειες για κινητές συσκευές.
 • Απαντήσεις στις εξατομικευμένες ερωτήσεις.

 

Με βάση τις ρυθμίσεις σας, ενδέχεται να σας αποστέλλουμε email, ειδοποιήσεις push, περιεχόμενο και μηνύματα εντός εφαρμογής. Ενδέχεται επίσης να συνδυάσουμε, να ψευδωνυμοποιήσουμε, να ανωνυμοποιήσουμε ή να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς εξατομίκευσης. 

 

Εκτός από τα παραπάνω, σας ζητάμε να μην αποκαλύψετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες που σχετίζονται με τη φυλετική ή εθνοτική σας καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές, φιλοσοφικές ή άλλες πεποιθήσεις, υγεία, σεξουαλική ζωή ή σεξουαλικό προσανατολισμό, βιομετρικά ή γενετικά χαρακτηριστικά, ποινικό μητρώο ή συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις) σε εμάς, στην εφαρμογή ή μέσω αυτής, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο. 

 

Δεδομένα ανάλυσης

Ανάλογα με τις επιλογές σας, θα μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε την εφαρμογή και τα συνδεδεμένα προϊόντα μας (καθώς και να αναπτύξουμε νέες προσωπικές λύσεις υγείας για εσάς!) με βάση τα δεδομένα που παρατηρούμε και συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε: 

 

 • Με αξιολόγηση του από μέρους σας τρόπου χρήσης της εφαρμογής και της απόδοσης της εφαρμογής στην κινητή συσκευή σας, μεταξύ άλλων και των φορών που η εφαρμογή παρουσιάζει σφάλμα, για τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων.
 • Με εφαρμογή και ανάλυση αλλαγών ή λειτουργιών σε διαφορετικές ομάδες με σκοπό την κατανόηση των αλληλεπιδράσεων.
 • Με αξιολόγηση του τρόπου πρόσβασης και χρήσης της εφαρμογής και με άμεση σύνδεσή σας με συγκεκριμένες ενότητες της εφαρμογής.
 • Με αλληλεπίδραση μαζί σας για λήψη των σχολίων σας, υποστήριξη όταν απαιτείται και αποστολή πληροφοριών που σχετίζονται με υπηρεσίες.
 • Με πρόσκληση να συμμετάσχετε σε έρευνες ή ερευνητικά έργα που διοργανώνονται από τον όμιλο Philips και καταγραφή των απαντήσεών σας. 

 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για να εξατομικεύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας. Με βάση τα δεδομένα που παρατηρούμε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και το συνδεδεμένο προϊόν σας, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ποια μοτίβα χρήσης οδηγούν σε ορισμένες αλληλεπιδράσεις με την εφαρμογή, όπως η ανάγνωση ενός συγκεκριμένου άρθρου της εφαρμογής, η αγορά ενός προϊόντος, η ασχολία σας με την εφαρμογή ή η δημιουργία συνθηκών που σχετίζονται με το προϊόν που χρησιμοποιείτε. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουμε κανόνες σχετικά με το περιεχόμενο που θα εμφανίζεται σε συγκεκριμένους χρήστες και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τελικά τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών. Αν συνδεθείτε στην εφαρμογή με τον λογαριασμό σας Philips, θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας με βάση τα μοτίβα της από μέρους σας χρήσης της εφαρμογής.

 

Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία περιλαμβάνουν λεπτομέρειες λογαριασμού, μοναδικά αναγνωριστικά, δεδομένα περιόδου λειτουργίας και χρήσης, λειτουργικό σύστημα, μοντέλο, πληροφορίες δικτύου και (κρυμμένες) διευθύνσεις IP, πληροφορίες εφαρμογής, όπως όνομα εφαρμογής, έκδοση, χρήση και συμβάντα, σελίδες που επισκεφθήκατε, πληροφορίες περιόδου λειτουργίας, δεδομένα συνδεδεμένων συσκευών, δεδομένα που εισάγετε στην εφαρμογή, καθώς και δεδομένα που συλλέγονται κατά την αλληλεπίδραση με ψηφιακά κανάλια της Philips, όπως τα προϊόντα που έχετε δηλώσει. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε cookies, ετικέτες ή/και παρόμοιες τεχνολογίες και να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται τα στοιχεία σας εκ μέρους μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ενδέχεται να συνδυάσουμε, να ψευδωνυμοποιήσουμε, να ανωνυμοποιήσουμε ή να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μέτρησης στατιστικών, ανάλυσης και εξατομίκευσης. 

 

Συνδυασμένα Δεδομένα

Ενδέχεται να συνδυάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Δεδομένων Λογαριασμού, των Cookies κ.λπ., με δεδομένα που συλλέγονται κατά τις αλληλεπιδράσεις και τη χρήση σας με ψηφιακά κανάλια της Philips, όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακές τοποθεσίες, email, εφαρμογές και συνδεδεμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP, των Cookies, των πληροφοριών κινητής συσκευής, των μηνυμάτων όπου κάνετε κλικ ή πατάτε, λεπτομερειών τοποθεσίας και διαδικτυακών τοποθεσιών που επισκέπτεστε. 

 

Ενδέχεται να αναλύσουμε τα συνδυασμένα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως εξατομικευμένη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας και ξυρίσματος, προσωπικά προγράμματα καθοδήγησης για περιποίηση δέρματος ή/και ξυρίσματος, συμβουλές στυλ και ξυρίσματος, εξατομικευμένες συμβουλές για τα καλύτερα στυλ προσώπου, συμβουλές ξυρίσματος και στυλ, και για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα της εφαρμογής, της Συσκευής και των Υπηρεσιών, καθώς και για να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της ανδρικής περιποίησης. Σε αυτήν την περίπτωση, θεωρούμε ότι η επεξεργασία των Συνδυασμένων Δεδομένων σας βασίζεται σε έννομο συμφέρον της Philips και είναι νόμιμη σύμφωνα με το Άρθρο 6.1.(στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. 

 

Δεδομένα βαθμολογιών και κριτικών

Αν γράψετε μια κριτική ή βαθμολογήσετε την εφαρμογή στα καταστήματα εφαρμογών, ενδέχεται να επεξεργαστούμε αυτές τις πληροφορίες για να απαντήσουμε στα σχόλια και στις ερωτήσεις σας, να κατανοήσουμε πώς αισθάνεστε, όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, να γνωρίσουμε τη γενική αντίληψη που έχετε για την εφαρμογή και την επωνυμία μας και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για να βελτιώσουμε την εφαρμογή. Μπορούμε να δούμε μόνο το όνομα χρήστη σας στο κατάστημα εφαρμογών, τις αξιολογήσεις, τα σχόλια και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια αποφασίζετε να κοινοποιήσετε σε εμάς ή δημοσίως. Εκτός εάν μας το ζητήσετε, δεν συνδέουμε αυτές τις πληροφορίες με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που έχουμε από εσάς. Όταν χρειάζεστε υποστήριξη πελατών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να παρακολουθήσουμε την περίπτωσή σας και να σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία υποστήριξης πελατών σύμφωνα με τις πληροφορίες της ενότητας Υποστήριξης πελατών που παρατίθεται παρακάτω. 

 

Δεδομένα υποστήριξης πελατών

Όταν χρειάζεστε υποστήριξη πελατών, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής σας με τη Philips, και πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε την απαιτούμενη υποστήριξη. Λειτουργούμε και παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πελατών καθώς και της βελτίωσης, της διόρθωσης και της προσαρμογής των Υπηρεσιών μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας. 

 

Δεδομένα μάρκετινγκ

Εάν συναινείτε στη λήψη διαφημιστικών προωθητικών μηνυμάτων σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και προωθήσεις της Philips που ενδέχεται να σχετίζονται με εσάς βάσει των προτιμήσεών σας και της διαδικτυακής συμπεριφοράς σας, ενδέχεται να σας στέλνουμε διαφημιστικά και προωθητικά μηνύματα μέσω email, τηλεφώνου και άλλων ψηφιακών καναλιών, όπως εφαρμογές για κινητές συσκευές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να προσαρμόσουμε τις επικοινωνίες μας στις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά σας και για να σας παρέχουμε μια πιο σχετική και εξατομικευμένη εμπειρία, ενδέχεται να αναλύσουμε και να συνδυάσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτού του είδους τις επικοινωνίες. 

 

Cookies και πληροφορίες συσκευής

Χρησιμοποιούμε cookies, ετικέτες ή παρόμοιες τεχνολογίες ("Cookies") ή/και συλλέγουμε πληροφορίες από την κινητή συσκευή και το Προϊόν σας για τη λειτουργία, την παροχή, τη βελτίωση, την κατανόηση και την προσαρμογή των Υπηρεσιών μας. Τα Cookies μάς επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε την κινητή σας συσκευή και τα σχετιζόμενα Προϊόντα και να συλλέγουμε πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων του μοναδικού αριθμού συσκευής χρήστη, της διεύθυνσης IP της κινητής συσκευής σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο για κινητές συσκευές ή του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, των δεδομένων περιόδου λειτουργίας και χρήσης ή των πληροφοριών απόδοσης που σχετίζονται με την υπηρεσία, τα οποία αποτελούν πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση της εφαρμογής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρουσιάσουμε ειδικό περιεχόμενο με βάση τη χώρα σας (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών στην τοπική γλώσσα). 

 

Άδειες

Η εφαρμογή μπορεί να ζητήσει την άδειά σας, για να αποκτήσει πρόσβαση στις δυνατότητες αποθήκευσης, στους αισθητήρες ή σε άλλες λειτουργίες της κινητής συσκευής σας. Ζητάμε πρόσβαση όταν είναι απολύτως απαραίτητο για την παροχή των Υπηρεσιών όπως περιγράφεται ακολούθως.

 • Bluetooth και Wi-Fi. Η εφαρμογή απαιτεί σύνδεση Wi-Fi για σύνδεση στο διαδίκτυο.   Η εφαρμογή χρειάζεται επίσης Bluetooth/Wi-Fi για να συνδέσει τις Συσκευές σας στην εφαρμογή.  Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποκλείσετε τη σύνδεση Bluetooth/Wi-Fi μέσω των ρυθμίσεων της κινητής συσκευής.
 • Τοποθεσία. Για να μπορούν οι χρήστες να συνδέονται και να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth με το τηλέφωνό τους, τα λειτουργικά συστήματα Android απαιτούν από τους χρήστες να παράσχουν άδεια στην εφαρμογή για πρόσβαση σε κατά προσέγγιση γεωγραφική θέση. Ομοίως, τα iOS ενδέχεται να ζητήσουν από τους χρήστες να παράσχουν άδεια στην εφαρμογή για πρόσβαση στη γεωγραφική θέση. Η εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί αυτές τις άδειες για να προσδιορίσει την τοποθεσία σας, ούτε συλλέγει τα δεδομένα της τοποθεσίας σας από τη Philips. Μπορείτε να αποσύρετε τις άδειες για τοποθεσία ανά πάσα στιγμή, από τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας.
 • Αρχεία. Η εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση στα αρχεία της κινητής συσκευής για την αποθήκευση των διαμορφώσεων γλώσσας και άλλων αρχείων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή για τη λειτουργία (π.χ. εγχειρίδια, γραφικά, αρχεία πολυμέσων ή άλλα μεγάλα στοιχεία προγράμματος). Εάν διαγράψετε την εφαρμογή, τα Αρχεία θα διαγραφούν από την κινητή συσκευή σας.
 • Φωτογραφίες και Μέσα. Εάν προσθέσετε εικόνες στον λογαριασμό σας, η εφαρμογή απαιτεί άδεια για να αποκτήσει πρόσβαση στην κάμερα ή στη συλλογή φωτογραφιών της κινητής συσκευής σας.  Τα λειτουργικά συστήματα Android ενδέχεται να ζητήσουν άδεια για Βίντεο. Ωστόσο, η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει την άδεια μόνο για να σας επιτρέψει να ανεβάσετε την εικόνα σας. 

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το λειτουργικό σας σύστημα ενδέχεται να ζητήσει άδειες που απαιτούνται από την κινητή συσκευή σας για τεχνικούς λόγους, οι οποίες όμως δεν ελέγχονται ή δεν χρησιμοποιούνται από τη Philips. Δεν θα συλλέγουμε οποιαδήποτε δεδομένα σχετίζονται με τις εν λόγω άδειες, εκτός εάν απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών μας, σύμφωνα με την παρούσα δήλωση. 

 

Μπορείτε να αποκλείσετε ή να ανακαλέσετε αυτές τις άδειες ανά πάσα στιγμή από τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος.

 

 

Σε ποιον κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Τα δεδομένα σας ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε άλλες συνδεδεμένες εταιρείες της Philips που ανήκουν στον Όμιλο Philips. Μόνο τα άτομα (εντός της Philips) που χρειάζεται να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες θα έχουν πρόσβαση σε αυτές. Η Philips ενδέχεται να γνωστοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, εταιρικούς συνεργάτες ή άλλα τρίτα μέρη σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου ή/και την ισχύουσα νομοθεσία. 

 

Συνδεδεμένες εταιρείες

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες της Philips που ανήκουν στον όμιλο Philips. Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες της Philips μπορεί να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε την υποδομή των εφαρμογών ή να διαχειριστούμε τα ερωτήματά σας. Δικαίωμα επεξεργασίας των δεδομένων σας θα έχουν μόνο τα άτομα για τα οποία η πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητη για να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους. 

 

Πάροχοι Υπηρεσιών

Συνεργαζόμαστε με τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθούν να παρέχουμε, να βελτιώνουμε, να κατανοούμε, να προσαρμόζουμε, να υποστηρίζουμε και να διαθέτουμε τις Υπηρεσίες μας. 

 

Ενδέχεται να κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους παρακάτω παρόχους υπηρεσιών: 

 

 • Πάροχοι υπηρεσιών πληροφορικής και cloud. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών παρέχουν το απαραίτητο υλικό, λογισμικό, δίκτυο, χώρο αποθήκευσης, υπηρεσίες συναλλαγών ή/και τις σχετικές τεχνολογίες που απαιτούνται για την εκτέλεση της εφαρμογής ή την παροχή των Υπηρεσιών.
 • Πάροχοι υπηρεσιών Ανάλυσης και Ερευνών. Οι συγκεκριμένοι πάροχοι υπηρεσιών παρέχουν το απαραίτητο υλικό, λογισμικό, δίκτυο, χώρο αποθήκευσης ή/και τη σχετική τεχνολογία που απαιτούμε για τη διεξαγωγή αναλύσεων σχετικά με την εφαρμογή ή για την εκτέλεση ερευνών.  

 

Η Philips ζητάει από τους παρόχους υπηρεσιών της να παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα, παρόμοιο με το επίπεδο που παρέχουμε εμείς. Ζητάμε από τους παρόχους υπηρεσιών μας να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, να έχουν πρόσβαση στον ελάχιστο όγκο δεδομένων που χρειάζονται για να παρέχουν μια συγκεκριμένη υπηρεσία και να προστατεύουν την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. 

 

Άλλα τρίτα μέρη

Η Philips ενδέχεται επίσης να συνεργαστεί με τρίτα μέρη που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς. Εάν η Philips κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα σε τρίτα μέρη που χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς, η Philips θα φροντίζει να σας ενημερώνει ή/και να λαμβάνει τη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πριν από την κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, διαβάστε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου τους, καθώς παρέχουν πληροφορίες για τις πρακτικές απορρήτου τους, συμπεριλαμβανομένου του τύπου προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν, καθώς και πώς τα χρησιμοποιούν, τα επεξεργάζονται και τα προστατεύουν. 

 

Ορισμένες φορές η Philips μπορεί να πουλήσει μια επιχείρηση ή μέρος μιας επιχείρησης σε άλλη εταιρεία. Η εν λόγω μεταβίβαση κυριότητας θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη μεταβίβαση στον αγοραστή των προσωπικών σας δεδομένων που σχετίζονται άμεσα με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Όλα τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο της Δήλωσης Απορρήτου μπορούν να εκχωρηθούν αυτοβούλως από τη Philips σε οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες εταιρείες μας, σε σύνδεση με τυχόν συγχώνευση, εξαγορά, αναδιάρθρωση ή πώληση περιουσιακών στοιχείων ή αυτοδικαίως ή με άλλον τρόπο, και ενδέχεται να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες εταιρείες, τις διάδοχες εταιρείες ή στο νέο ιδιοκτήτη. 

 

Τέλος, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία ή εφόσον απαιτείται για την προστασία των δικαιωμάτων μας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε δημόσιες και κρατικές αρχές. 

 

Διασυνοριακή μεταβίβαση

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να αποθηκεύονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία έχουμε εγκαταστάσεις ή στην οποία απασχολούμε παρόχους υπηρεσιών και με τη χρήση των Υπηρεσιών αναγνωρίζετε τη μεταβίβαση (εάν υφίσταται) πληροφοριών σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας, οι οποίες ενδέχεται να έχουν κανόνες προστασίας δεδομένων που διαφέρουν από τους αντίστοιχους κανόνες της χώρας σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δικαστήρια, αρχές επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές αρχές ή αρχές ασφάλειας σε αυτές τις χώρες ενδέχεται να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. 

 

Εάν βρίσκεστε εντός ΕΟΧ, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταβιβάζονται σε συνδεδεμένες με εμάς εταιρείες ή σε παρόχους υπηρεσιών σε χώρες εκτός ΕΟΧ που θεωρούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ (η πλήρης λίστα αυτών των χωρών είναι διαθέσιμη εδώ

 

Για μεταβιβάσεις από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται επαρκείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, θέσαμε σε εφαρμογή επαρκή μέτρα όπως είναι οι δεσμευτικοί εταιρικοί κανόνες για δεδομένα πελατών, προμηθευτών και εταιρικών συνεργατών ή/και τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εγκρίνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο αυτών των μέτρων ακολουθώντας τον παραπάνω σύνδεσμο ή επικοινωνώντας μαζί μας εδώ

 

Χρονικό διάστημα τήρησης των δεδομένων σας

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ή επιτρέπεται, ανάλογα με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για τον καθορισμό των περιόδων διατήρησης περιλαμβάνουν τα εξής: (i) τη χρονική διάρκεια κατά την οποία χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και τις Υπηρεσίες, (ii) κατά πόσο υπάρχει νομική υποχρέωση από την οποία δεσμευόμαστε ή (iii) κατά πόσο συνιστάται η διατήρηση με βάση το νομικό μας πλαίσιο (π.χ. όσον αφορά ισχύουσες διατάξεις περί παραγραφής, αντιδικίες ή έρευνες ρυθμιστικών αρχών).

 

Οι επιλογές και τα δικαιώματά σας

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτημα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού ή αντίταξης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που μας παρείχατε, ή εάν θέλετε να υποβάλετε αίτημα παραλαβής ηλεκτρονικού αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων σας για τους σκοπούς μεταβίβασής τους σε άλλη εταιρεία (στο βαθμό που αυτό το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σάς παρέχεται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ

 

Στο αίτημά σας πρέπει να διευκρινίζετε για ποια προσωπικά δεδομένα ζητάτε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμό της επεξεργασίας ή αντίταξη σε αυτή. Για δική σας προστασία, ενδέχεται να ανταποκρινόμαστε μόνο σε αιτήματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό, τη διεύθυνση email ή άλλες πληροφορίες του λογαριασμού σας, τις οποίες χρησιμοποιείτε για να μας στείλετε το αίτημά σας, και ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό. 

 

Στις περιπτώσεις όπου επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για την παροχή των υπηρεσιών μας με βάση τους όρους μας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες, εάν δεν υποβάλουμε σε επεξεργασία τα δεδομένα σας. Στις περιπτώσεις όπου βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας, διασφαλίζουμε ότι η επεξεργασία δεν υπερβαίνει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα απορρήτου σας. Στις περιπτώσεις όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την ανάκληση. 

 

Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε σοβαρά το καθήκον μας να προστατεύουμε από τυχαία ή μη εξουσιοδοτημένη μεταβολή, απώλεια, κατάχρηση, γνωστοποίηση ή πρόσβαση, τα δεδομένα που εμπιστεύεστε στη Philips. Η Philips χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες ασφάλειας, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που συμβάλλουν στην προστασία των δεδομένων σας. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε, μεταξύ άλλων, ελέγχους πρόσβασης, τείχη προστασίας και ασφαλή πρωτόκολλα. 

 

Ειδικές πληροφορίες για τους γονείς

Παρόλο που οι Υπηρεσίες δεν απευθύνονται σε παιδιά, όπως ορίζεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η πολιτική της Philips συμμορφώνεται με τη νομοθεσία όταν απαιτείται άδεια γονέα ή κηδεμόνα πριν από τη συλλογή, τη χρήση ή τη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων παιδιών. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις ανάγκες απορρήτου των παιδιών και συνιστούμε ρητά στους γονείς και κηδεμόνες να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο όσον αφορά τις διαδικτυακές δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών τους.

 

Εάν ένας γονέας ή κηδεμόνας αντιληφθεί ότι το παιδί του μας έδωσε προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας εδώ. Εάν διαπιστώσουμε ότι ένα παιδί μάς παρείχε προσωπικά δεδομένα, θα διαγράψουμε τα δεδομένα του από τα αρχεία μας.

 

Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου

Οι Υπηρεσίες μας ενδέχεται να αλλάζουν κατά διαστήματα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ενημερώνουμε κατά διαστήματα την παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Όταν ενημερώνουμε την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, θα ενημερώνουμε και την ημερομηνία στο επάνω μέρος της Δήλωσης Απορρήτου. 

 

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά την τελευταία έκδοση της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου.

 

Η νέα Δήλωση Απορρήτου αρχίζει να ισχύει αμέσως μετά τη δημοσίευσή της. Εάν δεν συμφωνείτε με την αναθεωρημένη δήλωση, θα πρέπει να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας ή να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Εάν συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας αφού τεθούν σε ισχύ οι εν λόγω αλλαγές, επιβεβαιώνετε ότι γνωρίζετε και συμφωνείτε με την αναθεωρημένη Δήλωση Απορρήτου όπως αυτή τροποποιήθηκε. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου ή με τον τρόπο με τον οποίο η Philips χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Philips ή/και τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας εδώ. Εναλλακτικά, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονα στην αρμόδια εποπτική αρχή της χώρας ή της περιοχής σας. 

 

Philips Consumer Lifestyle B.V.

High Tech Campus 5, 5656 AE,

Eindhoven, The Netherlands

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.