Φωτισμός κουζίνας

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως στην κουζίνα

Φώτα κουζίνας

 

Το μαγείρεμα ενός καλού γεύματος για την οικογένεια ή φίλους ξεκινά σε μια φωτεινή κουζίνα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος. Για να δοκιμάσετε συνταγές και για εργασίες ακριβείας όπως ο τεμαχισμός και το κόψιμο, θα χρειαστείτε φωτεινό, χωρίς σκιές γενικό φωτισμό κουζίνας. Και αφού προετοιμάσετε ένα θαυμάσιο γεύμα, συγκεντρωθείτε γύρω από το τραπέζι, μειώστε το φως και απολαύστε το ωραίο σας γεύμα.

 

Εξαιρετική λειτουργικότητα με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

 

Η Philips προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λύσεων φωτισμού κουζίνας που ενισχύουν κάθε δραστηριότητα κουζίνας, από μεμονωμένα σποτάκια έως κομψά κρεμαστά φωτιστικά για πάνω από την τραπεζαρία. Πολλά από τα φωτιστικά κουζίνας μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε θέσεις όπως κάτω από χαμηλά ντουλάπια, υψηλά ράφια ή πάνω από τον πάγκο εργασίας.

 

Τα φωτιστικά κουζίνας μας έχουν σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας από λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας έως λαμπτήρες LED υψηλής ισχύος. Οι μακράς διαρκείας φωτεινές πηγές απαιτούν λίγη αντικατάσταση ή συντήρηση.

 

Συμβουλές φωτισμού κουζίνας


  • Ο φωτισμός εργασιών κρυμμένος κάτω από ντουλάπια βοηθά να φωτιστούν επιφάνειες όπου εκτελείτε εργασίες όπως ο τεμαχισμός, το τρίψιμο και η ανάμειξη.
  • Τοποθετήστε κρυφά σποτ στο πάνω μέρος των ντουλαπιών σας έτσι ώστε τα σποτ να αντανακλούν στους τοίχους και την οροφή για να προσφέρουν φωτισμό χωρίς σκιές.
  • Η εγκατάσταση ενός χωνευτού σποτ πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας σας προσφέρει επαρκή φωτισμό εργασίας για αυτήν την περιοχή.
  • Προσπαθήστε να τονίσετε περιοχές όπως πάγκους εργασίας με κατευθυνόμενο φωτισμό από την οροφή. Αυτό θα δημιουργήσει περισσότερη αντίθεση και θα προσθέσει μια δόση ελκυστικότητα.

Δημοφιλής φωτισμός κουζίνας