Οθόνη U-Line

  Καθηλώστε το ακροατήριο

  Δείτε το περιεχόμενό σας όπως ποτέ άλλοτε, με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές οθόνες. Αυτή η μεγάλη οθόνη 75" διαθέτει 3840 x 2160 pixel και σας ανοίγει το παράθυρο σε έναν νέο κόσμο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Signage Solutions Οθόνη U-Line

75", Οπίσθιος φωτισμός Edge LED, Ultra HD 75BDL3000U/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Καθηλώστε το ακροατήριο

Με μια πολύ μεγάλη οθόνη

 • Αναπαραγωγή περιεχομένου από 4 ξεχωριστές εισόδους με το QuadViewer

  Αναπαραγωγή περιεχομένου από 4 ξεχωριστές εισόδους με το QuadViewer

  Χρησιμοποιήστε με μεγαλύτερη ευελιξία την επιφάνεια της οθόνης σας. Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου από έως τέσσερις ξεχωριστές εισόδους, όλα σε μία οθόνη. Το QuadViewer είναι ιδανικό για αίθουσες ελέγχου, εταιρικά περιβάλλοντα, και αίθουσες συσκέψεων.

 • CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  CMND: Αναλάβετε τον έλεγχο των οθονών σας

  Το CMND είναι μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης οθονών που σας επιτρέπει να πάρετε, κυριολεκτικά, τον έλεγχο και πάλι στα χέρια σας. Ενημερώστε και διαχειριστείτε περιεχόμενο με το CMND & Create ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις με το CMND & Control. Τα πάντα είναι δυνατά με το CMND.

 • Προαιρετικό OPS Insert για δημιουργία ολοκληρωμένης λύσης

  Προαιρετικό OPS Insert για δημιουργία ολοκληρωμένης λύσης

  Μετατρέψτε την οθόνη σας σε ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση προβολής και δημιουργήστε ένα δίκτυο οθονών που είναι συνδεδεμένο, έξυπνο και ασφαλές. Το OPS (Open Pluggable Specification) είναι μια υποδοχή βιομηχανικού προτύπου στην οποία μπορείτε να συνδέσετε ένα τυποποιημένο για OPS media player. Αυτή η λύση χωρίς καλώδια σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε, να χρησιμοποιήσετε ή να συντηρήσετε τον εξοπλισμό σας όποτε είναι απαραίτητο.

 • Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Το περιεχόμενο δεν σταματάει να λειτουργεί με το FailOver

  Σε απαιτητικές διαφημιστικές εφαρμογές, είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενό σας να μην σταματάει να λειτουργεί. Κι επειδή είναι σχεδόν απίθανο να μην αντιμετωπίσετε κάποια βλάβη, το FailOver σάς παρέχει προστασία με μια επαναστατική τεχνολογία που αναπαράγει τα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σας στην οθόνη σε περίπτωση βλάβης του προγράμματος αναπαραγωγής. Το FailOver ενεργοποιείται αμέσως μόλις σημειωθεί βλάβη στην κύρια είσοδο. Απλώς, επιλέξτε μια κύρια σύνδεση εισόδου και μια σύνδεση για το FailOver για να έχετε άμεση προστασία.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Προγραμματίστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε με το SmartPlayer

  Προγραμματίστε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε με το SmartPlayer

  Μετατρέψτε τη συσκευή USB που διαθέτετε σε μια πραγματικά οικονομική συσκευή ψηφιακής σήμανσης. Απλώς αποθηκεύστε το περιεχόμενό σας (βίντεο, ήχος, εικόνες) στη συσκευή USB που διαθέτετε και συνδέστε την στην οθόνη σας. Δημιουργήστε τη λίστα αναπαραγωγής σας, προγραμματίστε το περιεχόμενό σας μέσω του μενού στην οθόνη και απολαύστε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε.

 • 4K Ultra HD: ανάλυση που δεν έχετε δει ποτέ πριν

  Παρακολουθήστε λύσεις προβολής όπως ποτέ άλλοτε, με ανάλυση τέσσερις φορές υψηλότερη από αυτήν μιας συμβατικής οθόνης Full HD. Τα 3840 x 2160 pixel προσφέρουν τέλειες, ρεαλιστικές εικόνες και κάνουν την οθόνη σας να μοιάζει με παράθυρο σε έναν καινούριο κόσμο.

 • Απλουστεύστε τις συσκέψεις με το FailOver για συνδιάσκεψη

  Με το FailOver, μπορείτε να απλοποιήσετε τις παρουσιάσεις και τις τηλεδιασκέψεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται μια αίθουσα συνεδριάσεων ή συσκέψεων, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο φόντου από την πηγή εισόδου της επιλογής σας. Όταν αρχίσει η σύσκεψη και θέλετε να μοιραστείτε μια παρουσίαση ή την οθόνη σας, απλώς συνδέστε τον υπολογιστή σας και η οθόνη θα αλλάξει αυτόματα εισόδους και θα δείξει ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται μη αυτόματη εναλλαγή εισόδων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: