Aurea

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Aurea

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες σας

  Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης με την τηλεόραση Aurea Hospitality της Philips. Η αμφίδρομη τηλεόραση εμφανίζει ένα απαλό φωτοστέφανο που ταιριάζει με τα χρώματα της οθόνης δίνοντας μια τελείως διαφορετική και πρωτόγνωρη αίσθηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

Signature 40", Ενδεικτική λυχνία LED, DVB-T/C MPEG4* 40HFL9561A/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες σας

Τηλεόραση Aurea HD Hospitality της Philips

 • Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω ενσωματωμένου δέκτη DVB-T και DVB-C με CI+*

  Η HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο set-top box. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable για φορμά MPEG-2 και MPEG-4, λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας σε εξαιρετική ποιότητα. Επιπλέον, με τη λειτουργία Common Interface Plus (CI+) απολαμβάνετε κορυφαίο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας απευθείας στην τηλεόρασή σας.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση.

 • Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Το sensorial halo του Ambilight Spectra επεκτείνει απρόσκοπτα το φωτισμό και την ατμόσφαιρα της εικόνας εκτός της οθόνης. Βυθίζεστε απόλυτα στις εικόνες και η οπτική εμπειρία αποκτά μια μαγική διάσταση. Η Aurea έχει μοναδικό σχεδιασμό υψηλής ποιότητας με πρόσοψη από ενιαίο κομμάτι κρυστάλλου. Το Active Frame μεταμορφώνει αυτό το κομψό αντικείμενο σε μια ζωντανή εμπειρία χρωμάτων και φωτός. Πάνω από 250 ισχυρές LED δημιουργούν ένα απαλό, πολύχρωμο εφέ φωτοστέφανου που τυλίγει απρόσκοπτα την οθόνη και διαχέεται αρμονικά στον τοίχο.

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Οθόνη με ανάλυση Full HD. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p - η υψηλότερη ανάλυση που μπορεί να επιτύχει μια μετάδοση HD. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε φορμά εισόδου σήματος HD. Παράγει φωτεινές εικόνες προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εκπληκτική φωτεινότητα και εξαιρετικά χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο Hospitality

  Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα κομψό τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση πελατών. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια εμπειρία εύκολης χρήσης στους πελάτες, το τηλεχειριστήριο διαθέτει μόνο τα απαραίτητα κουμπιά και λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει έλεγχο χαμηλής ισχύος μπαταρίας και ασφάλεια κατά της κλοπής της μπαταρίας για αποδοτική ξενοδοχειακή χρήση.

 • Μία ενιαία λίστα καναλιών για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια

  Μία ενιαία λίστα ψηφιακών και αναλογικών καναλιών που επιτρέπει στους πελάτες σας να αλλάζουν εύκολα κανάλια, αναλογικά ή ψηφιακά.

 • Συμβατότητα με set-top box

  Αυτή η τηλεόραση ξενοδοχείου μπορεί να συνδεθεί σε ένα set-top box παρέχοντας λειτουργία μέσω scart και πρωτόκολλο Serial Express Lite.

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: