Επαγγελματική τηλεόραση LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/19hfl4010w_12/19hfl4010w_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Επαγγελματική τηλεόραση LED

  Μια μοναδική τηλεόραση για το δωμάτιο του ασθενή

  Αυτή η μοναδική τηλεόραση φιλοξενίας είναι η ιδανική λύση για τα δωμάτια των ασθενών. Σχεδιασμένη ειδικά για τα περιβάλλοντα υγείας, δεν ενοχλεί τους γύρω ασθενείς και δημιουργεί μια ιδιωτική εμπειρία προβολής για απόλυτη άνεση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LED

19" HeartLine, LED, DVB-T2/T/C και IPTV 19HFL4010W/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Μια μοναδική τηλεόραση για το δωμάτιο του ασθενή

Με απίστευτη λειτουργικότητα για τους ασθενείς σας

 • Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, πανέμορφη εμφάνιση, αλλά και υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ολοζώντανα χρώματα.

 • SmartInstall, για εύκολη απομακρυσμένη εγκατάσταση και συντήρηση

  SmartInstall, για εύκολη απομακρυσμένη εγκατάσταση και συντήρηση

  Με το SmartInstall μπορείτε να εγκαταστήσετε και να συντηρήσετε τις τηλεοράσεις σας χωρίς προσπάθεια. Με ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, τώρα μπορείτε να ρυθμίζετε και να εγκαθιστάτε τις τηλεοράσεις χωρίς καν να πηγαίνετε στα δωμάτια! Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και δεν ενοχλείτε τους επισκέπτες σας. Είτε θέλετε να ενημερώσετε τις σελίδες με τις πληροφορίες του ξενοδοχείου είτε να εγκαταστήσετε νέα κανάλια, με το SmartInstall ο έλεγχος είναι στα χέρια σας.

 • SmartInfo, για προσαρμοσμένες διαδραστικές σελίδες πληροφοριών υγείας

  SmartInfo, για προσαρμοσμένες διαδραστικές σελίδες πληροφοριών υγείας

  Η λειτουργία SmartInfo σας επιτρέπει να παρέχετε εύκολα πληροφορίες υγείας στους ασθενείς σας. Οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στη διαδραστική διαδικτυακή τοποθεσία του ξενοδοχείου ακόμα κι όταν η τηλεόραση δεν είναι συνδεδεμένη στο Intranet ή στο Internet. Μπορείτε να αλλάζετε τακτικά τις πληροφορίες, ώστε οι ασθενείς σας να είναι πάντοτε ενημερωμένοι.

 • Συμβατότητα με τη λειτουργία MyChoice για ένα σταθερό κύκλο αποκόμισης εσόδων

  Συμβατότητα με τη λειτουργία MyChoice για ένα σταθερό κύκλο αποκόμισης εσόδων

  Η λειτουργία MyChoice προσφέρει έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα παρακολούθησης συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών. Παράλληλα, παρέχει μια πρόσθετη πηγή εσόδων, η οποία σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα χρήματα που επενδύσατε για την τηλεόραση.

 • Λευκή αισθητική για τους χώρους υγείας

  Λευκό χρώμα και στρογγυλεμένες γωνίες για μια πιο φιλική εμφάνιση σε χώρους υγείας.

 • Φωτιζόμενα μπροστινά πλήκτρα αφής με εντοπισμό εγγύτητας

  Η πρωτοποριακή αυτή τηλεόραση για το δωμάτιο του ασθενή διαθέτει μια έξυπνη επιφάνεια αφής στο κάτω μέρος για μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Τα φωτιζόμενα πλήκτρα ελέγχου προσφέρουν εύκολη πλοήγηση ακόμα και στο σκοτάδι. Χάρη στην επίπεδη επιφάνεια και το κλείδωμα του πληκτρολογίου, η συσκευή καθαρίζεται εύκολα.

 • Η τροφοδοσία ρεύματος για ιατρική χρήση, εξασφαλίζει ασφάλεια με χαμηλές εκπομπές

  Οι βασική ασφάλεια, η ουσιαστική απόδοση και η αξιοπιστία είναι ουσιώδεις απαιτήσεις σε ένα επαγγελματικό κλινικό περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις κοινές τηλεοράσεις, η σειρά HeartLine της Philips χρησιμοποιεί ειδική παροχή ισχύος για ιατρική χρήση προκειμένου να ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις. Συμμορφώνεται με το πρότυπο EN/IEC 60601-1, εξασφαλίζοντας τη βασική ασφάλεια και την ουσιαστική απόδοση. Επιπλέον, συμμορφώνεται με το πρότυπο εγγύησης EN/IEC 60601-1-2 για ηλεκτρομαγνητικούς ελέγχους και συμβατότητα για ιατρική χρήση. Σε πολλές χώρες, νοσοκομεία και κλινικές η συμμόρφωση με αυτά τα πρότυπα αποτελεί απαίτηση.

 • Σύνδεση ακουστικών με γαλβανική απομόνωση

  Η σύνδεση των ακουστικών διαθέτει γαλβανική απομόνωση, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλέστερη δυνατή σύνδεση ανάμεσα στα ακουστικά των ασθενών και την τηλεόραση Philips HeartLine. Η γαλβανική απομόνωση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ο ασφαλής διαχωρισμός της υποδοχής σύνδεσης ακουστικών από το ηλεκτρικό περιβάλλον κοντά στο κρεβάτι του ασθενή.

 • Το αντιμικροβιακό περίβλημα αναστέλλει ενεργά την ανάπτυξη βακτηρίων

  Τα μικρόβια αποτελούν ένα αυξανόμενο πρόβλημα στα νοσοκομεία και σε κλινικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορούν να προκαλέσουν μολυσματικές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή. Οι τηλεοράσεις HeartLine της Philips αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση μέσω της χρήσης αντιμικροβιακών πρόσθετων στο υλικό του περιβλήματoς, τα οποία συμμορφώνονται με το πρότυπο JIS Ζ2801, καθιστώντας το αναπόσπαστο τμήμα του περιβλήματος της οθόνης. Η ευημερία σας, καθώς και η ευημερία των ασθενών σας, είναι πλέον εξασφαλισμένη μέσω αυτής της προστατευτικής ασπίδας που αναχαιτίζει την ανάπτυξη των πιο συνηθισμένων μικροοργανισμών, όπως π.χ. ο"Staphylococcus aureus" (γαστρεντερίτιδα), ο"Escherichia coli" (E coli) και ο"Klebsiella" (πνευμονία).

 • Εφαρμογές Smart TV, με πληθώρα ειδικών υπηρεσιών φιλοξενίας

  Οι εφαρμογές Philips Smart TV αποτελούνται από μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών, από το YouTube μέχρι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και πολλές άλλες. Η ειδική έκδοση είναι προσαρμοσμένη για χρήσεις φιλοξενίας και προσφέρει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα. Έτσι, μεταξύ άλλων, διασφαλίζει ότι αφού χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία των επισκεπτών, θα διαγραφούν με ασφάλεια, και προστατεύει την επιχείρησή σας από τυχόν παράνομο περιεχόμενο.

 • Πρωτόκολλο Serial Xpress, για αμφίδρομα συστήματα

  Η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές όλων των κύριων παρόχων αμφίδρομων συστημάτων, μέσω του πρωτόκολλου Serial Xpress (SXP).

 • Ένδειξη ρολογιού στην οθόνη για βέλτιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους

  Με τη νέα ένδειξη ρολογιού στην οθόνη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στην τρέχουσα ώρα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το ρολόι εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης, προσφέροντας βελτιωμένη ορατότητα και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

  Οι τηλεοράσεις της Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ισχύος. Έτσι, μειώνουν όχι μόνο τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον αλλά και το κόστος λειτουργίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Το τηλεχειριστήριο δεν συμπεριλαμβάνεται. Για την εγκατάσταση της τηλεόρασης απαιτείται το προαιρετικό τηλεχειριστήριο. Ορισμένες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες χωρίς το προαιρετικό τηλεχειριστήριο.
 • Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών εξαρτάται από την εφαρμογή που επιλέγει ο υπεύθυνος ενσωμάτωσης.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία με μέτρηση σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η τηλεόραση.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: