1
Τηλεοράσεις

Αν σας αρέσει το streaming,
θα λατρέψετε το P5

Παρακολουθήστε το κλιπ

Βρείτε την ιδανική τηλεόραση για εσάς


Επιλέξτε με βάση τα χαρακτηριστικά

Τηλεοράσεις Ambilight

 

Οι μικρές λυχνίες LED στο πίσω μέρος της τηλεόρασης αντανακλούν το περιεχόμενο της οθόνης στον τοίχο που βρίσκεται από πίσω. Το Philips Ambilight αναπαράγει τα χρώματα της οθόνης σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα να φαίνεται η εικόνα μεγαλύτερη από την οθόνη.

Android TV™

 

Με την έξυπνη Android TV της Philips, μπορείτε να απολαμβάνετε στη μεγάλη οθόνη ό,τι προσφέρει το Google Play και πολλά άλλα: εφαρμογές, παιχνίδια, μετάδοση ροής και συνδεσιμότητα με κινητές συσκευές.     

Τηλεοράσεις 4K Ultra HD

 

Απολαύστε ταινίες, προγράμματα, παιχνίδια και άλλα σε όλο τους το μεγαλείο. Η τηλεόραση 4K Ultra HD της Philips έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας που προσφέραμε ποτέ, με τετραπλάσια ανάλυση από την τυπική ποιότητα HD.   

Επιλέξτε με βάση το μέγεθος

< 81 cm (32 ίντσες)
 
102 cm (40 ίντσες) -
109 cm
(43 ίντσες)
124 cm (49 ίντσες) -
140 cm
(55 ίντσες)
> 165 cm (65 ίντσες)
 

Σειρά τηλεοράσεων Philips - κορυφαίες επιλογές

Philips HDR Plus
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Smart TV
Philips HDR Plus
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Smart TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Android TV
* Οι προδιαγραφές που υποδεικνύονται δεν ισχύουν για όλα τα προϊόντα κάθε σειράς.

Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

Καταχωρήστε την τηλεόρασή σας

 

Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας τηλεόραση. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

Ενημερώσεις λογισμικού και προγραμμάτων οδήγησης

 

Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της τηλεόρασης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα την βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Αντιμετώπιση προβλημάτων τηλεοράσεων

 

Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων τηλεοράσεων Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της τηλεόρασης.

Επικοινωνία

 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας τηλεόρασης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.