Υποστήριξη Philips

Η αναρρόφηση του χειροκίνητου θήλαστρου είναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή

Δημοσιεύθηκε στις 05 Ιουλίου 2024
Αν το χειροκίνητο θήλαστρο Philips Avent δεν έχει τη σωστή αναρρόφηση, δείτε τις παρακάτω συμβουλές για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.
Αν η αναρρόφηση είναι χαμηλή, ελέγξτε πρώτα τη βαλβίδα (η σχισμή θα πρέπει να είναι τελείως κλειστή) και τις μεμβράνες. Επιθεωρήστε τα για ζημιές, όπως ρωγμές, οπές ή σχισίματα, και βεβαιωθείτε ότι τα τμήματα είναι καθαρά και συναρμολογημένα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 
Αν κάποιο από τα εξαρτήματα έχει υποστεί ζημιά, διακόψτε τη χρήση και αγοράστε ένα ανταλλακτικό μέσω της διεύθυνσης philips.com/support ή του τοπικού κέντρου επικοινωνίας.

Συμβουλή από ειδικούς:
Πριν από την άντληση, δοκιμάστε να ζεστάνετε το στήθος με μια ζεστή πετσέτα ή κάντε μασάζ για να διεγείρετε την άλω, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει πλήρως το στήθος σας. Βεβαιωθείτε ότι το θήλαστρο έχει τοποθετηθεί σωστά στο στήθος, με τη θηλή στο κέντρο, ώστε να σφραγίσει καλά. 
Μπορείτε να ρυθμίσετε την αναρρόφηση του θήλαστρου πιέζοντας τη λαβή σε διάφορες αποστάσεις. Αυτό θα σας δώσει τον απόλυτο έλεγχο της ποσότητας αναρρόφησης που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. 
Αν έχετε πολύ μεγάλη αναρρόφηση, δοκιμάστε να πιέσετε τη λαβή προς τα κάτω μόνο μέχρι τη μέση κατά την άντληση. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τη λαβή εντελώς προς τα κάτω για να πετύχετε αναρρόφηση.

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το θήλαστρο, επικοινωνήστε με τον επαγγελματία υγείας σας.
Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.