Τηλέφωνο με Messenger

  Τηλέφωνο με Messenger

  ΔΩΡΕΑΝ διεθνείς κλήσεις μέσω internet*

  Το VOIP433 είναι τηλέφωνο τύπου dual DECT που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις από το επίγειο δίκτυό σας, καθώς και φτηνές κλήσεις μέσω της εφαρμογής Windows Live™ Messenger. Αποκτήστε πρόσβαση στη λίστα επαφών σας με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου Messenger.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

ΔΩΡΕΑΝ διεθνείς κλήσεις μέσω internet*

 • Δωρεάν διεθνείς κλήσεις μέσω του Windows Live™ Messenger*

  *Προς τις online επαφές στο Windows Live™ Messenger ή στο MSN Messenger μόνο, μέσω του Windows Live™ Messenger 8.0.Απαιτήσεις συστήματος: Windows XP ή μεταγενέστερη έκδοση / Windows Live™ Messenger 8.0.Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://get.live.com/messenger/overview. Απαιτείται σύνδεση στο Internet, η οποία διατίθεται ξεχωριστά (συνιστάται σύνδεση ευρείας ζώνης). Οι ονομασίες Microsoft, Windows, το λογότυπο των Windows, Windows Live και MSN είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένα Πολιτείες ή/και άλλες χώρες, και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας από τη Microsoft.

 • Κλήσεις σταθερού δικτύου και Internet με μία συσκευή χειρός

  Καθώς το τηλέφωνο διπλής λειτουργίας είναι συνδεδεμένο σε τυπική γραμμή PSTN και σε γραμμή Internet, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις σταθερού δικτύου και Internet από την ίδια συσκευή.

 • Πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στο Windows Live™ Messenger

  Με ένα πάτημα του πλήκτρου Windows Live™ Messenger, αποκτάτε πρόσβαση στη λίστα επαφών του Windows Live™ Messenger ή MSN® Messenger. Εμφανίζεται η λίστα των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι στο Windows Live™ Messenger ή MSN® και μπορείτε να δείτε την online κατάστασή τους.

 • Δείτε αυτόματα τις επαφές σας online

  Απολαύστε δωρεάν κλήσεις μέσω Internet χωρίς να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή. Αποκτήστε πρόσβαση στη λίστα επαφών Windows Live™ Messenger απευθείας από τη συσκευή χειρός, πατώντας απλά το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης Windows Live™.

 • Φθηνές κλήσεις προς συγκεκριμένο αριθμό μέσω του Windows Live Call**

  Το Windows Live™ Call προσφέρει προσιτές διεθνείς χρεώσεις για τυπικούς αριθμούς τηλεφώνου (σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας).** Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται μέσω του Windows Live™ Messenger και για τη χρήση της απαιτείται συνδρομή σε υπηρεσία παρεχόμενη από καθορισμένο τρίτο μέρος.

 • Αναγνωρίζεται αυτόματα από τα Windows - Εγκατάσταση Plug&Play

  Απλά συνδέστε το τηλέφωνο στη θύρα USB του υπολογιστή και η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί απευθείας. Τα Windows αναγνωρίζουν αυτόματα το τηλέφωνο. Απόλυτη λειτουργία plug & play.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: