Κιτ καθαρισμού

  Κιτ καθαρισμού

  Η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό και την προστασία

  Χρησιμοποιήστε αυτό το ασφαλές και αποτελεσματικό, φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό υγρό με το ειδικό πανί από μικροΐνες, για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις βρωμιές από τις επίπεδες οθόνες τηλεόρασης. Ο τακτικός καθαρισμός του φακού σε συσκευές αναπαραγωγής δίσκων DVD/Blu ray εξασφαλίζει την άριστη απόδοσή τους. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό και την προστασία

των συσκευών home cinema

 • Υγρό καθαρισμού που δεν αφήνει γραμμές

  Πεντακάθαρη οθόνη, χωρίς γραμμές, με αυτό το υγρό καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μην αφήνει στην οθόνη σας κανενός είδους υπολείμματα.

 • Σύνθεση κατά του στατικού ηλεκτρισμού για απώθηση της σκόνης

  Η σύνθεση κατά του στατικού ηλεκτρισμού αυτού του καθαριστικού υγρού απωθεί τη σκόνη και τη βρωμιά από την οθόνη σας.

 • Aσφαλής και αποτελεσματική, φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση

  Η φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση αυτού του καθαριστικού υγρού επιτρέπει τον ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της οθόνης, και συγχρόνως συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Το πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι καθαρίζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια

  Καθαρίστε αποτελεσματικά και με ασφάλεια την οθόνη σας με αυτό το πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι, σχεδιασμένο για να εξαλείφει σκόνη, βρωμιά και δαχτυλιές χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

 • Επαναχρησιμοποιήσιμο, πλενόμενο πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι

  Αυτό το επαναχρησιμοποιήσιμο πανί μικροϊνών μπορεί να πλυθεί απαλά με σαπούνι και νερό και, στη συνέχεια, να στεγνώσει στον αέρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.

 • Ασφαλές σύστημα καθαρισμού στεγνού βουρτσίσματος

  Το σύστημα στεγνού βουρτσίσματος αφαιρεί με ασφάλεια τη σκόνη, τα υπολείμματα και άλλους ρυπαντές από τους φακούς λέιζερ των DVD/Blu ray player αφήνοντάς τα καθαρά και εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση.

 • Έλεγχος ήχου και βίντεο πλήρους κίνησης

  Ο έλεγχος συστήματος ήχου/βίντεο καθορίζει αν ο φακός λέιζερ ήχου και εικόνας πραγματοποιεί ακριβή ανάγνωση των δεδομένων, και εάν τα ηχεία έχουν ρυθμιστεί σωστά.

 • Φωνητικές οδηγίες σε 8 γλώσσες

  Οι φωνητικές οδηγίες σε αυτό το εύχρηστο σύστημα καθαρισμού φακών DVD/Blu ray σάς καθοδηγούν κατά τη διαδικασία καθαρισμού σε μία από τις 8 παρεχόμενες γλώσσες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: