Κιτ καθαρισμού

  Κιτ καθαρισμού

  Κιτ καθαρισμού δίσκων και συσκευών αναπαραγωγής CD/DVD

  Ο τακτικός καθαρισμός των CD, των DVD και των συσκευών αναπαραγωγής παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δίσκων σας και προστατεύει τις συσκευές αναπαραγωγής σας. Ο τακτικός καθαρισμός των φακών των συσκευών αναπαραγωγής και των δίσκων εξασφαλίζει επίσης κορυφαία απόδοση του εξοπλισμού σας. Τώρα αποκτήστε τα όλα σε ένα πακέτο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κιτ καθαρισμού δίσκων και συσκευών αναπαραγωγής CD/DVD

 • Φωνητικές οδηγίες σε 14 γλώσσες

  Φωνητικές οδηγίες σε 14 γλώσσες

  Οι φωνητικές οδηγίες σε αυτό εύχρηστο σύστημα καθαρισμού φακών CD σάς καθοδηγούν κατά τη διαδικασία καθαρισμού σε μία από τις 14 παρεχόμενες γλώσσες.

 • Ειδικό καθαριστικό υγρό για ασφαλή καθαρισμό των δίσκων

  Η ειδική σύνθεση αυτού του καθαριστικού υγρού σας επιτρέπει να απομακρύνετε απαλά τη βρωμιά και τη σκόνη από τους δίσκους σας. Χρησιμοποιήστε το με το πανί που δεν χαράσσει.

 • Στεγνά μαντηλάκια καθαρισμού

  Αυτά τα μαντιλάκια που δεν αφήνουν χνούδι και δεν χαράσσουν σάς επιτρέπουν να απομακρύνετε απαλά τη σκόνη, τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τους δίσκους.

 • Ασφαλής και εύκολος ακτινικός καθαριστικός μηχανισμός

  Καθαρίστε και προστατέψτε τους δίσκους σας με αυτόν τον ασφαλή και εύκολο ακτινικό καθαριστικό μηχανισμό, ο οποίος απομακρύνει σκόνη, βρωμιά και υπολείμματα από τους δίσκους.

 • Πανάκι καθαρισμού μικροϊνών

  Αυτό το πανάκι καθαρισμού αποτελείται από ειδικό υλικό μικροϊνών. Σε συνδυασμό με το αντιστατικό καθαριστικό υγρό, διασφαλίζει ότι οι δίσκοι σας καθαρίζονται με ασφάλεια και παραμένουν απαλλαγμένοι από σκόνη και βρωμιά.

 • Ασφαλές σύστημα καθαρισμού στεγνού βουρτσίσματος

  Το σύστημα στεγνού βουρτσίσματος αφαιρεί με ασφάλεια τη σκόνη, τα υπολείμματα και άλλους ρυπαντές από τους φακούς λέιζερ των CD/DVD player αφήνοντάς τα καθαρά και εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση.

 • Έλεγχος συστήματος ήχου για σωστή ρύθμιση

  Ο έλεγχος συστήματος ήχου καθορίζει εάν τα ηχεία έχουν ρυθμιστεί σωστά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: