Πολύπριζο ασφαλείας

  Πολύπριζο ασφαλείας

  Πολύπριζο ασφαλείας για εξοπλισμό οικιακής ψυχαγωγίας

  Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του home cinema, αυτό το προηγμένο πολύπριζο ασφαλείας χρησιμοποιεί τεχνολογία Pure Power που φιλτράρει τον ήχο EMI/RFI έτσι ώστε στον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό να εισέρχεται μόνο καθαρή ενέργεια, και εξασφαλίζει ζωηρές εικόνες, αξιοπιστία δεδομένων και καθαρότητα ήχου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πολύπριζο ασφαλείας

Οικιακή ψυχαγωγία, 10 πρίζες SPN8040/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πολύπριζο ασφαλείας για εξοπλισμό οικιακής ψυχαγωγίας

3.200 Joule/144.000 Ampere

 • Προστασία τηλεφωνικής γραμμής

  Αυτές οι συνδέσεις χρησιμοποιούνται για σύνδεση καλωδίου RJ11 που δρομολογεί την τηλεφωνική γραμμή μέσα από το πολύπριζο ασφαλείας για προστασία από διακυμάνσεις ρεύματος.

 • προστασία γραμμής δεδομένων RJ45

  Αυτές οι συνδέσεις δρομολογούν την γραμμή δεδομένων μέσα από το πολύπριζο ασφαλείας για προστασία από διακυμάνσεις ρεύματος που ενδέχεται να προκύψουν στη γραμμή δεδομένων.

 • 2 επίχρυσες υποδοχές για ομοαξ. γραμμή

  Οι επίχρυσες υποδοχές δρομολογούν το ομοαξονικό σήμα μέσα από το πολύπριζο ασφαλείας για προστασία της γραμμής από διακυμάνσεις ρεύματος. Επιτρέπει τη σύνδεση δύο καλωδιακών συσκευών στην ίδια μονάδα. Χάρη στις επίχρυσες υποδοχές, μειώνεται ο θόρυβος (χιόνι, κάθετες γραμμές, κ.λπ.) στην εικόνα και προστατεύονται τα δεδομένα από συσκευές με καλωδιακά μόντεμ.

 • Φιλτράρισμα θορύβου EMI/RFI

  Ενσωματωμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για βέλτιστη απόδοση των συσκευών σας. Προστατεύει από παρεμβολές σημάτων και απώλεια δεδομένων.

 • Προηγμένη τεχνολογία προστασίας V3

  Αυτή η νέα τεχνολογία προστασίας από διακυμάνσεις ρεύματος παρέχει 27% μεγαλύτερη δυνατότητα προστασίας και καλύτερη διάχυση θερμότητας για ασφαλή και πιο αξιόπιστη προστασία που διαρκεί περισσότερο.

 • 10 πρίζες

  Μετατρέπει μία πρίζα σε δέκα επιτρέποντας τη σύνδεση πολλών συσκευών σε μία μόνο πρίζα AC

 • Βύσμα με γωνία προς τα δεξιά

  Αυτός ο επίπεδος σχεδιασμός προσφέρει περισσότερες δυνατότητες τοποθέτησης και σας επιτρέπει να τοποθετείτε τα έπιπλα σε μικρότερη απόσταση από τον τοίχο.

 • Ενδείξεις LED για ενημέρωση με μια ματιά

  Αυτές οι ενδείξεις LED σας πληροφορούν για την κατάσταση της μονάδας με μια ματιά

 • Αναστολέας τροφοδοσίας

  Αυτή η τεχνολογία αυτόματης απενεργοποίησης αντιλαμβάνεται πότε η συσκευή έχει φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητά της και διακόπτει αυτόματα την παροχή ρεύματος στον εξοπλισμό σας, ακόμα και εάν εσείς δεν είστε εκεί

 • Εγγύηση εξοπλισμού €500.000

  Προστατεύει τις συσκευές που έχετε συνδέσει καθόλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 • Καλώδιο ρεύματος 3 μ.

  Τροφοδοτεί τη μονάδα με ρεύμα σε απόσταση έως και 3 μ. από την πρίζα AC.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: