Ψηφιακό PhotoFrame

  Ψηφιακό PhotoFrame

  "...κοίτα, εδώ είσαι εσύ στη μπανιέρα!"

  Αυτό το PhotoFrame αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και διασκέδασης. Περιλαμβάνονται χρωματιστά εξαρτήματα κορνίζας για προσωπικό στυλ - ροζ για κορίτσι και μπλε για αγόρι. Μετατρέψτε την κορνίζα σε ένα χαριτωμένο ρολόι απλά πραγματοποιώντας εναλλαγή σε λειτουργία παιδικού ρολογιού με κινούμενα γραφικά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακό PhotoFrame

17, 8 εκ. (7"), Πολυμέσα, Λόγος καρέ 4:3 SPF2107/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

"...κοίτα, εδώ είσαι εσύ στη μπανιέρα!"

Baby PhotoFrame

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Λόγος καρέ 4:3 για βέλτιστη προβολή χωρίς παραμόρφωση

  Το ψηφιακό PhotoFrame της Philips εξασφαλίζει προβολή των φωτογραφιών σας σε λόγο 4:3 για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

 • Προσαρμόστε το στυλ της κορνίζας σε ροζ ή μπλε με αποσπώμενα πλαίσια.

  Περιλαμβάνονται 2 πολύ όμορφα σχεδιασμένα και ευχάριστα πλαίσια για την κορνίζα. Ροζ για τα κοριτσάκια και μπλε για τα αγοράκια. Όνειρα γλυκά εγγυημένα. Απλά προσαρτήστε τα.

 • Αυτόματο slideshow από USB ή κάρτα μνήμης

  Αυτόματο slideshow από οποιαδήποτε μονάδα USB ή κάρτα μνήμης για όλες εκείνες τις στιγμές, χωρίς να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο να αντιγράφετε τις φωτογραφίες σας στο PhotoFrame.

 • Ρολόι με κινούμενα γραφικά για χαλαρωτική εμφάνιση της ώρας

  'Οταν δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε προβολή φωτογραφιών, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το διασκεδαστικό και πολύχρωμο ρολόι. Το PhotoFrame μετατρέπεται στη στιγμή σε ρολόι. Το ρολόι Kiddie με κινούμενα γραφικά είναι ιδανικό για παιδιά και μπορεί να τους μάθει την ώρα.

 • Δώστε νέα λάμψη σε παλαιές αναμνήσεις με RadiantColor

  Το RadiantColor είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips για προβολή μικρότερων φωτογραφιών σε βέλτιστη αναλογία 4:3 επεκτείνοντας το χρώμα στα άκρα φωτογραφιών που δεν είναι πλήρους οθόνης προς τα πλάγια της οθόνης και εξαλείφοντας τις μαύρες γραμμές και την παραμόρφωση του λόγου διαστάσεων.

 • Οικολογικό Photoframe

  Τα PhotoFrame της Philips σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης σε προκαθορισμένες ώρες, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Ένας χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame τις ώρες που θα επιλέξετε, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας έως και το ένα τρίτο του ενεργειακού κόστους του PhotoFrame.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: