Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Βελτιώστε την εμπειρία σας σε video-chatting

  Όταν θέλετε να μείνετε σε επικοινωνία με φίλους και οικογένεια, τότε αυτή η κάμερα διαδικτύου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εγγυάται πραγματικά εξαιρετικές, υψηλής ανάλυσης εικόνες. Η ειδική λειτουργία ανίχνευσης προσώπου και το ψηφιακό ζουμ 5x θα σας κάνουν να νομίζετε πως είστε στην τηλεόραση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την εμπειρία σας σε video-chatting

Με ανίχνευση προσώπου και ψηφιακό ζουμ

 • Προσθέστε στις κλήσεις βίντεο και ήχο κορυφαίας ποιότητας

  Ο σχεδιασμός της κάμερας διαδικτύου σάς επιτρέπει να προσθέσετε βίντεο στις κλήσεις internet ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους φίλους και την οικογένειά σας online. Λειτουργεί απλά και γρήγορα και είναι πλήρως συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές!

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες

  Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες. Πετύχετε γρήγορα και εύκολα τη σωστή γωνία για τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς να βάζετε αντικείμενα κάτω από αυτήν για να αλλάξετε την κλίση της.

 • Ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο για ποιοτικό ήχο

  Το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε φυσικά και ελεύθερα ή να προσθέσετε ήχο κατά την εγγραφή ενός βίντεο κλιπ.

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Ανάλυση Super VGA για υψηλής ποιότητας εικόνες

  Η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας VGA (640x480) και βίντεο κλιπ χωρίς τρεμόπαιγμα για ανταλλαγή μηνυμάτων με βίντεο. Με την ανάλυση VGA, η κάμερα διαδικτύου μετατρέπεται σε επαγγελματικού επιπέδου κάμερα. Προσθέστε στη στιγμή υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε έγγραφα, σελίδες web και email ή εκτυπώστε εικόνες φωτογραφικής ποιότητας.

 • Γυάλινος φακός ακριβείας για ευκρινέστερη εικόνα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Ο γυάλινος φακός ακριβείας εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Ψηφιακό ζουμ 5x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Δημιουργήστε V-mail και ελέγξτε την κάμερα διαδικτύου με το VLounge Premium

  Δημιουργήστε και στείλτε V-mail σε δευτερόλεπτα. Το VLounge είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για ανίχνευση προσώπου και για ψηφιακό ζουμ, για μεγαλύτερο έλεγχο.

 • Κουμπί VLounge QuickLaunch για άμεση λειτουργία

  Για άμεση εκκίνηση της εφαρμογής VLounge, απλά πατήστε το κουμπί QuickLaunch

 • Συμβατή με MSN, Skype και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με οποιαδήποτε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: