Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Σχεδιασμένο για σύνδεση

  Κάντε άνετο video-chatting με φίλους και οικογένεια. Η πολυλειτουργική βάση σύνδεσης σάς δίνει τη δυνατότητα να την χρησιμοποιείτε οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο. Απλώς αποσυνδέστε την κάμερα διαδικτύου και η βάση μετατρέπεται σε μια εύκολα προσβάσιμη θύρα USB. Ένα πλήρες πακέτο σύνδεσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Σχεδιασμένο για σύνδεση

Με video chatting υψηλής ανάλυσης και βάση USB

 • Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Ο σταθμός σύνδεσης παρέχει αποθήκευση για το δέκτη όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ σε ορισμένα μοντέλα, φορτίζει και την μπαταρία.

 • Προσθέστε στις κλήσεις βίντεο και ήχο κορυφαίας ποιότητας

  Ο σχεδιασμός της κάμερας διαδικτύου σάς επιτρέπει να προσθέσετε βίντεο στις κλήσεις internet ώστε να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τους φίλους και την οικογένειά σας online. Λειτουργεί απλά και γρήγορα και είναι πλήρως συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές!

 • Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες

  Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες. Πετύχετε γρήγορα και εύκολα τη σωστή γωνία για τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς να βάζετε αντικείμενα κάτω από αυτήν για να αλλάξετε την κλίση της.

 • Ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο για ποιοτικό ήχο

  Το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε φυσικά και ελεύθερα ή να προσθέσετε ήχο κατά την εγγραφή ενός βίντεο κλιπ.

 • Εικόνα στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Με ρυθμό ανανέωσης 30 καρέ /δευτ, απολαμβάνετε φυσικές, κινούμενες βιντεοκλήσεις, χωρίς απότομες εναλλαγές των προβαλλόμενων εικόνων.

 • Ανάλυση Super VGA για υψηλής ποιότητας εικόνες

  Η κάμερα διαδικτύου αποτυπώνει φωτογραφίες ποιότητας VGA (640x480) και βίντεο κλιπ χωρίς τρεμόπαιγμα για ανταλλαγή μηνυμάτων με βίντεο. Με την ανάλυση VGA, η κάμερα διαδικτύου μετατρέπεται σε επαγγελματικού επιπέδου κάμερα. Προσθέστε στη στιγμή υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε έγγραφα, σελίδες web και email ή εκτυπώστε εικόνες φωτογραφικής ποιότητας.

 • Οπτικά μέσα ακριβείας για βελτιωμένη ποιότητα

  Ευκρίνεια και καθαρότητα. Τα οπτικά μέσα ακριβείας εγγυώνται υψηλή ποιότητα εικόνας για όλες τις εφαρμογές - από φωτογραφίες μέχρι την ανταλλαγή μηνυμάτων βίντεο. Οι φακοί διαθέτουν ειδική επικάλυψη για εκτεταμένη ωφέλιμη ζωή και προστασία από φθορές και συγκέντρωση σκόνης.

 • Συμβατή με MSN, Skype και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με οποιαδήποτε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αμέσως το VLounge με το κουμπί QuickLaunch

  Για να χρησιμοποιήσετε αμέσως το VLounge, απλά πατήστε το κουμπί QuickLaunch

 • Λήψη, αρχειοθέτηση και διαχείριση εικόνων και V-mail με το VLounge

  Λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. Με δύο κλικ του ποντικιού δημιουργείτε και στέλνετε μηνύματα με βίντεο. Αυτό το πακέτο λογισμικού παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάμερα διαδικτύου της Philips.

 • Ευέλικτη επιτραπέζια βάση με προσαρμοζόμενους φακούς για εύκολη στόχευση

  Η ευέλικτη επιτραπέζια βάση είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετήσετε την κάμερα διαδικτύου μακριά από την οθόνη σας. Δίνει περισσότερο ύψος στην κάμερα και παρέχει μια σταθερή βάση που δεν πρόκειται να πέσει.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: