Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Webcam Fun

  Το video chatting αποκτά ψυχαγωγικό χαρακτήρα στο σύνολό του χάρη σε διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως η εκπληκτική λειτουργία 'Αλλάξτε το φόντο σας', καθώς και στα διασκεδαστικά πλαίσια, εφέ και λογότυπα. Η εξελιγμένη τεχνολογία απεικόνισης μειώνει τις αποστάσεις και προσδίδει προσωπικό χαρακτήρα στις επικοινωνίες σας με φίλους που βρίσκονται μακριά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Webcam Fun

Εκφραστείτε

 • Αλλάξτε το φόντο σας

  Αλλάξτε το φόντο σας

  Αντικαταστήστε το πραγματικό φόντο σας και ξεγελάστε τους φίλους σας κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι βρίσκεστε κάπου αλλού! Μπορείτε να μετακινήστε και να συνομιλείτε κανονικά, ενώ το λογισμικό γεμίζει αυτόματα το φόντο πίσω σας. Υπάρχουν 15 υπέροχα θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ή μπορείτε ακόμα να φορτώσετε και να προβάλλετε το δικό σας αγαπημένο φόντο.

 • Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Προσθέστε το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο για προσαρμογή της ιστοεκπομπής σας

  Δώστε προσωπικό ύφος στην ιστοεκπομπή ή τα ιστολόγιά σας προσθέτοντας το δικό σας διασκεδαστικό λογότυπο. Αυτό το ειδικό λογισμικό σας δίνει τη δυνατότητα να εισαγάγετε μια μικρή εικόνα σε οποιαδήποτε γωνία του βίντεο ροής, όπως ακριβώς εμφανίζονται και τα λογότυπα των τηλεοπτικών καναλιών στην τηλεόρασή σας.

 • Ανάλυση 1,3 MP (παρεμβληθείσα) για καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Η κάμερα διαδικτύου σας παρέχει ανάλυση βίντεο και φωτογραφιών 1,3 MP (παρεμβληθείσα). Επομένως, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για λήψη φωτογραφιών που διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Ψηφιακό ζουμ 3x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Ήχος υψηλής ποιότητας χάρη στο ενσωματωμένο κατευθυντικό μικρόφωνο

  Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στο ενσωματωμένο κατευθυντικό μικρόφωνο. Μιλήστε φυσικά και ελεύθερα ή προσθέστε ήχο σε μια εγγραφή βίντεο κλιπ.

 • Μείωση θορύβου για μεγαλύτερη ευκρίνεια λόγου

  Η μοναδική αυτή τεχνολογία μείωσης θορύβου περιορίζει το θόρυβο του περιβάλλοντος και βελτιώνει την ευκρίνεια του λόγου σε ήσυχα και θορυβώδη περιβάλλοντα.

 • Συναρπαστικά πλαίσια και εφέ

  Ξαφνιάστε τους φίλους σας τοποθετώντας γύρω από το πρόσωπό σας ένα από τα δέκα θεματικά πλαίσια που ταιριάζει στη συνομιλία κάθε φορά. Ή διασκεδάστε τους με τα ειδικά εφέ τα οποία μπορούν να προβάλουν την εικόνα ως αρνητικό φωτογραφίας, ανάγλυφη ή ακόμα και παραμορφωμένη.

 • Συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε εικόνα στο Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και άλλες υπηρεσίες.

 • Εύχρηστο λογισμικό Philips CamSuite για έλεγχο της κάμερας διαδικτύου

  Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει τον έλεγχο της κάμερας διαδικτύου με το πάτημα του ποντικιού. Εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη σας κατά τις βιντεοκλήσεις.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: