Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Webcam Easy

  Η πιστοποίηση Skype εξασφαλίζει video chatting υψηλής ποιότητας με 1,3 ΜΡ ανάλυση, 3x ψηφιακό ζουμ και μείωση θορύβου. Η απλότητα που σας προσφέρει το plug & play διευκολύνει απίστευτα τη διατήρηση της επικοινωνίας ενώ διατίθενται επίσης και ακουστικά πολυμέσων Philips Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Webcam Easy

Διατηρήστε την επαφή

 • Ανάλυση 1,3 MP (παρεμβληθείσα) για καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Η κάμερα διαδικτύου σας παρέχει ανάλυση βίντεο και φωτογραφιών 1,3 MP (παρεμβληθείσα). Επομένως, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για λήψη φωτογραφιών που διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Ψηφιακό ζουμ 3x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Περιστρεφόμενο μέρος για να μπορείτε να στρέφετε την κάμερα όπου θέλετε

  Απολαύστε ευελιξία στη χρήση της κάμερας διαδικτύου χάρη στο έξυπνο περιστρεφόμενο μέρος που σας επιτρέπει να στρέφετε την κάμερα όπου θέλετε. Μπορείτε να περιστρέψετε την κάμερα 360° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στο δωμάτιό σας χωρίς να τη μετακινήσετε καθόλου.

 • Πιστοποίηση Skype

  Αυτή η κάμερα διαδικτύου διαθέτει πιστοποίηση Skype που εξασφαλίζει εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας, δωρεάν συνομιλία και άμεση αποστολή μηνυμάτων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

 • Μείωση θορύβου για μεγαλύτερη ευκρίνεια λόγου

  Η μοναδική αυτή τεχνολογία μείωσης θορύβου περιορίζει το θόρυβο του περιβάλλοντος και βελτιώνει την ευκρίνεια του λόγου σε ήσυχα και θορυβώδη περιβάλλοντα.

 • Ακουστικά πολυμέσων και μικρόφωνο κεφαλιού για βέλτιστη ποιότητα ήχου

  Η κάμερα διαδικτύου συνοδεύεται από ακουστικά πολυμέσων της Philips. Το μικρόφωνο κεφαλιού εξασφαλίζει βέλτιστη ποιότητα ήχου και άνετη χρήση.

 • Ευκολία στην εγκατάσταση και τη χρήση

  Η εγκατάσταση και η χρήση της κάμερας διαδικτύου είναι εκπληκτικά εύκολη και πραγματοποιείται σε 3 βήματα. 1. Εγκατάσταση λογισμικού 2. Σύνδεση κάμερας 3. Άμεση βιντεοκλήση

 • Συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε εικόνα στο Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και άλλες υπηρεσίες.

 • Λήψη, αρχειοθέτηση και διαχείριση εικόνων με το VLounge

  Λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. Με δύο κλικ του ποντικιού δημιουργείτε και στέλνετε μηνύματα με βίντεο. Αυτό το πακέτο λογισμικού παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάμερα διαδικτύου της Philips.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

 • Ασφαλής στήριξη σε κάθε οθόνη, φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή

  Χάρη στην πολυλειτουργική βάση μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα διαδικτύου πάνω σε κάθε οθόνη, φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή με σταθερότητα. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει ιδιαίτερη ασφάλεια με αποτέλεσμα η κάμερα να μην μετακινείται ή πέφτει στο μέσο μιας συνομιλίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: