Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Εικόνα HD και ποιότητα ήχου crystal clear

  Η SPC1300 φέρνει την ποιότητα εικόνας σε νέα επίπεδα. Τα 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η τεχνολογία Pixel Plus 2, η ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion και τα δύο ψηφιακά κατευθυντικά μικρόφωνα συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο. Δεν υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με εικόνα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εικόνα HD και ποιότητα ήχου crystal clear

 • 6 megapixel για εξαιρετική ποιότητα εικόνας

  Με αυτή την τεχνολογία μπορείτε να έχετε φωτογραφίες 6 ΜΡ υψηλής ποιότητας, κατάλληλες ακόμα και για την εκτύπωση εικόνων υψηλής ανάλυσης σε μέγεθος αφίσας. Με την ειδική βελτίωση λογισμικού αποκτάτε 2 ΜΡ επιπλέον για παρεμβληθείσα ροή βίντεο.

 • 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο για εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα

  Ο ρυθμός ανανέωσης των 90 καρέ/δευτ. παράγει σταθερές εικόνες, ιδανικές για τηλεσυνδιάσκεψη και απομακρυσμένη παρακολούθηση του σπιτιού.

 • Ψηφιακό ζουμ 8x για εκπληκτικές κοντινές λήψεις

  Αυξήστε και μειώστε το ζουμ για να καδράρετε τέλεια την εικόνα σας. Ρυθμίστε το ζουμ από το μενού της οθόνης ενώ κοιτάτε την εικόνα και φέρτε την ακριβώς εκεί που θέλετε.

 • Pixel Plus 2 για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  H κάμερα διαδικτύου με Pixel Plus 2 θα σας προσφέρει πάντα φυσική, ευκρινή εικόνα και απίστευτες λεπτομέρειες, χάρη στον επεξεργαστή Pixel Plus 2 - μια πρωτοποριακή τεχνολογία τηλεοπτικής απεικόνισης που εφαρμόζεται σε PC video και αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel αποδίδοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα.

 • Ο φακός ευρείας γωνίας περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο καρέ βίντεο

  Ο φακός ευρείας γωνίας και υψηλής ποιότητας από γυαλί σάς προσφέρει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Ο φακός ευρείας γωνίας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και ένας φωτογραφικός φακός ευρείας γωνίας, ενώ περιλαμβάνει περισσότερα άτομα στο πλαίσιο χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας.

 • Η ανίχνευση προσώπου ακολουθεί αυτόματα το πρόσωπό σας

  Το λογισμικό κορυφαίας τεχνολογίας της φωτογραφικής μηχανής εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και μετακινεί τον φακό προς την κατεύθυνση που κινείστε. Παραμένετε στο κέντρο της εικόνας ακόμα κι αν μετακινείστε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοσυνδιάσκεψης. Σας δίνει την ελευθερία να εκφράζεστε και να συνομιλείτε φυσικά.

 • Ανίχνευση κίνησης για αξιόπιστη παρακολούθηση του σπιτιού

  Με την ειδική λειτουργία Ανίχνευσης κίνησης μπορείτε να καταγράφετε οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι σας ενώ εσείς λείπετε. Ρυθμίστε τη φωτογραφική μηχανή σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, όταν φεύγετε από το σπίτι, για εγγραφή μόνο κατά την ανίχνευση κίνησης στο χώρο σας.

 • Ακύρωση θορύβου και μείωση ηχούς για βέλτιστη ποιότητα ήχου

  Αυτή η εκπληκτική τεχνολογία μείωσης θορύβου περιορίζει το θόρυβο περιβάλλοντος και βελτιώνει την ευκρίνεια της ομιλίας τόσο σε ήσυχα όσο και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Περιορίζει επίσης την ηχώ για να σας ακούει πιο καθαρά ο συνομιλητής σας.

 • Δύο ψηφιακά κατευθυντικά μικρόφωνα με προηγμένη επεξεργασία ομιλίας.

  Τώρα το άτομο με το οποίο συνομιλείτε μπορεί να σας ακούει δυνατά και καθαρά. Το λογισμικό προηγμένης επεξεργασίας ομιλίας σε συνδυασμό με τα δύο μικρόφωνα πολλών κατευθύνσεων σας προσφέρουν εξαιρετικό ήχο. Η ευρύτερη δέσμη ήχου σας προσφέρει επίσης ελευθερία κινήσεων και βελτιωμένο ήχο τηλεσυνδιασκέψεων σε περίπτωση που βρίσκεστε με περισσότερα από ένα άτομα μπροστά στην κάμερα διαδικτύου.

 • Webcasting με ποιότητα μετάδοσης

  Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για webcasting χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των εικόνων που τραβά. Μοιραστείτε βίντεο με φίλους και την οικογένεια ή μεταδώστε τα στο internet.

 • Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Η Philips εφηύρε το Digital Natural Motion για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Υπολογίζει την κίνηση της εικόναςκαι διορθώνει το τρεμόπαιγμα τόσο σε μεταδιδόμενο όσο και σε εγγεγραμμένο υλικό ταινίας (όπως υλικό DVD). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: