Πρόσθετος δέκτης TV link

  Πρόσθετος δέκτης TV link

  Πρόσθετος δέκτης για το SLV5400

  Το ίδιο σήμα εικόνας & ήχου μεταδίδεται από την ασύρματη σύνδεση TV Link SLV5400 TV στην τρίτη τηλεόρασή σας!

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πρόσθετος δέκτης για το SLV5400

 • Προβολή από οποιαδήποτε συσκευή βίντεο σε 2η τηλεόραση

  Η ασύρματη σύνδεση είναι συμβατή με υποδοχές SCART και τύπου "cinch", που χρησιμοποιούνται από σχεδόν κάθε μάρκα . Εάν η συσκευή σας διαθέτει μία από τις τρεις υποδοχές, τότε λειτουργεί με την ασύρματη σύνδεση

 • Επιλέξτε από τέσσερις συσκευές βίντεο για προβολή στη δεύτερη τηλεόραση

  Ο εύκολος τρόπος για εναλλαγή ανάμεσα στο DVD player, το δορυφορικό δέκτη, το VCR ή το set-top box. Το ασύρματο TV link διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές εισόδους, κάθε μία με το δικό της SCART, για να συνδέετε μέχρι τέσσερις συσκευές.

 • Λειτουργεί με DVD+RW/ DVD/ VCR / set-top box και άλλα πολλά

  Παρακολουθήστε ταινίες, αθλητικά, ζωντανά σόου και ποικιλία τηλεοπτικών καναλιών από οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Το ασύρματο TV link είναι κατάλληλο για τη μετάδοση περιεχομένου AV από αποκωδικοποιητές PayTV και Pay per View, δορυφορικούς δέκτες, συσκευές set-top box, DVD player, VCR και βιντεοκάμερες κάθε μάρκας.

 • Συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές βίντεο

  Για την ασύρματη σύνδεση χρησιμοποιούνται υποδοχές SCART και τύπου "cinch", όπως σχεδόν και σε όλες τις μάρκες οπτικοακουστικών συσκευών.

 • Πρόσβαση σε 4 συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού

  Δεν χρειάζεται πια να αλλάζετε καλώδια στον πομπό για να προβάλλετε το σήμα μιας συσκευής βίντεο στη δεύτερη τηλεόρασή σας. Απλά πατήστε το κουμπί επιλογής.

 • Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι

  Εάν αποθηκεύσετε συσκευές ήχου/βίντεο μέσα σε ένα ντουλάπι, δεν μπορείτε να τις λειτουργήσετε με ένα κανονικό τηλεχειριστήριο IR. Η ασύρματη σύνδεση τηλεχειριστηρίου της Philips επιτρέπει να λειτουργήσετε αυτές τις συσκευές όταν οι θύρες του ντουλαπιού είναι κλειστές, χάρη σε μια σύνδεση RF που ανιχνεύει τα σήματα υπερύθρων και τα μεταφράζει σε σήματα RF.

 • Λιγότερη ακαταστασία και καθόλου καλώδια

  Μια ασύρματη σύνδεση των 2,4 GHz μεταξύ πομπού και δέκτη σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καλώδια ούτε τρύπες στον τοίχο.

 • Τα ασύρματα σήματα διαπερνούν τοίχους και οροφές

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να νοικιάσετε εξοπλισμό A/V εις διπλούν. Με το ασύρματο σύστημα RF παρακολουθείτε ταινίες DVD και τα δορυφορικά ή τηλεοπτικά κανάλια από οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Με εμβέλεια μέχρι 30 μέτρα εντός του σπιτιού, παρέχει εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: