Ασύρματο TV link

  Ασύρματο TV link

  Μοιραστείτε τα δορυφορικά ή συνδρομητικά σας τηλεοπτικά κανάλια

  Δείτε τηλεόραση ασύρματα στη δεύτερη τηλεόρασή σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μοιραστείτε τα δορυφορικά ή συνδρομητικά σας τηλεοπτικά κανάλια

χωρίς καλώδια

 • Προβολή από οποιαδήποτε συσκευή βίντεο σε 2η τηλεόραση

  Η ασύρματη σύνδεση είναι συμβατή με υποδοχές SCART και τύπου "cinch", που χρησιμοποιούνται από σχεδόν κάθε μάρκα . Εάν η συσκευή σας διαθέτει μία από τις τρεις υποδοχές, τότε λειτουργεί με την ασύρματη σύνδεση

 • Λειτουργεί με DVD+RW/ DVD/ VCR / set-top box και άλλα πολλά

  Παρακολουθήστε ταινίες, αθλητικά, ζωντανά σόου και ποικιλία τηλεοπτικών καναλιών από οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Το ασύρματο TV link είναι κατάλληλο για τη μετάδοση περιεχομένου AV από αποκωδικοποιητές PayTV και Pay per View, δορυφορικούς δέκτες, συσκευές set-top box, DVD player, VCR και βιντεοκάμερες κάθε μάρκας.

 • Συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές βίντεο

  Για την ασύρματη σύνδεση χρησιμοποιούνται υποδοχές SCART και τύπου "cinch", όπως σχεδόν και σε όλες τις μάρκες οπτικοακουστικών συσκευών.

 • Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι

  Εάν αποθηκεύσετε συσκευές ήχου/βίντεο μέσα σε ένα ντουλάπι, δεν μπορείτε να τις λειτουργήσετε με ένα κανονικό τηλεχειριστήριο IR. Η ασύρματη σύνδεση τηλεχειριστηρίου της Philips επιτρέπει να λειτουργήσετε αυτές τις συσκευές όταν οι θύρες του ντουλαπιού είναι κλειστές, χάρη σε μια σύνδεση RF που ανιχνεύει τα σήματα υπερύθρων και τα μεταφράζει σε σήματα RF.

 • Γράψτε από οποιαδήποτε πηγή, ό,τι και αν παρακολουθείτε

  Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να γράψετε οποιαδήποτε πηγή εισόδου A/V - ανεξάρτητα από το τι προβάλλεται στην κύρια ή τη δεύτερη τηλεόρασή σας. Καθορίστε απλά ποιας συσκευής το σήμα θέλετε να εγγραφεί στο VCR ή στο DVD-R.

 • Λιγότερη ακαταστασία και καθόλου καλώδια

  Μια ασύρματη σύνδεση των 2,4 GHz μεταξύ πομπού και δέκτη σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καλώδια ούτε τρύπες στον τοίχο.

 • Τα ασύρματα σήματα διαπερνούν τοίχους και οροφές

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να νοικιάσετε εξοπλισμό A/V εις διπλούν. Με το ασύρματο σύστημα RF παρακολουθείτε ταινίες DVD και τα δορυφορικά ή τηλεοπτικά κανάλια από οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Με εμβέλεια μέχρι 30 μέτρα εντός του σπιτιού, παρέχει εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: