Τσάντα netbook

  Παραμένω δροσερή για τη δική σου άνεση

  Τοποθετήστε το netbook στην άκαμπτη πλευρά, έτσι ώστε οι στρώσεις HeatProtect με φύλλα αλουμινίου να σταματούν την ανάπτυξη θερμοκρασίας και η πιο μαλακή πλευρά να στηρίζεται άνετα στα πόδια σας. Με αποσπώμενο ιμάντα για χρήση ως τσάντα ή θήκη, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα αξεσουάρ σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Παραμένω δροσερή για τη δική σου άνεση

με HeatProtect

 • Οι στρώσεις HeatProtect αποτρέπουν τη συσσώρευση θερμότητας

  Οι στρώσεις HeatProtect αποτρέπουν τη συσσώρευση θερμότητας

  Στηρίζετε το netbook στα πόδια σας για να παρακολουθήσετε βίντεο στο τρένο, να ακούσετε μουσική στην παραλία και να περιηγηθείτε στο Internet, να συνομιλήσετε ηλεκτρονικά με φίλους ή να εργαστείτε σε έγγραφα όταν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, εξαιτίας της θερμότητας που παράγεται από τη συνεχή χρήση, δεν αισθάνεστε καλά τα πόδια σας και θα μπορούσε να προκληθεί ζημιά στο netbook. Η λειτουργία HeatProtect της Philips προστατεύει εσάς και το netbook σας, διατηρώντας και τα δύο δροσερά με το στρώμα αλουμινίου για την κατανομή της θερμότητας από το netbook, την άκαμπτη επιφάνεια ώστε να του παρέχει την κυκλοφορία αέρα που χρειάζεται και ένα στρώμα μόνωσης που σας προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

 • Σταθερή επιφάνεια για να ακουμπάτε το netbook

  Σταθερή επιφάνεια για να ακουμπάτε το netbook

  Ένα περιοδικό που μπορεί να χρησιμοποιείτε ως γραφείο πάνω στα πόδια σας, γλιστράει πολύ και δεν είναι σταθερή επιφάνεια για το netbook σας, ειδικά όταν θέλετε να κάτσετε σε μια άνετη στάση. Επίσης, το netbook σας μπορεί να υποστεί ζημιά εάν γλιστρήσει. Η θήκη για netbook της Philips διαθέτει μια επίπεδη άνω επιφάνεια για το netbook σας και μια μαλακή κάτω επιφάνεια για τα πόδια σας, ώστε να διατηρείτε το netbook σας σταθερό και ασφαλές ενώ παρακολουθείτε YouTube, ακούτε μουσική ή επεξεργάζεστε έγγραφα οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

 • Πρακτική χρήση στα πόδια σας

  Πρακτική χρήση στα πόδια σας

  Πρακτική κάτω πλευρά για τα πόδια σας

 • Πλατύ άνοιγμα, εύκολη τοποθέτηση του netbook σας

  Πλατύ άνοιγμα, εύκολη τοποθέτηση του netbook σας

  Η θήκη για netbook της Philips διαθέτει τρία πλαϊνά ανοίγματα, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε το netbook σας με ευκολία.

 • Φορητός και ελαφρύς σχεδιασμός για το netbook σας

  Φορητός και ελαφρύς σχεδιασμός για το netbook σας

  Αγοράζετε ένα netbook για το μικρό του βάρος ώστε να το μεταφέρετε με ευκολία. Η τσάντα για netbook της Philips έχει σχεδιαστεί από ελαφριά υλικά, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το netbook σας με άνεση παντού και πάντα.

 • Πολλές θήκες για την αποθήκευση των αξεσουάρ σας

  Πολλές θήκες για την αποθήκευση των αξεσουάρ σας

  Η τσάντα για netbook της Philips διαθέτει, επίσης, πολλές θήκες για να μένουν τα αξεσουάρ σας στη θέση τους, καθώς και μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη για τη μεταφορά του τροφοδοτικού του netbook σας.

 • Ελαστικά φερμουάρ, ανθεκτικά στις γρατσουνιές

  Ελαστικά φερμουάρ, ανθεκτικά στις γρατσουνιές

  To netbook ή notebook μπορεί να γρατζουνιστεί από το φερμουάρ όταν το τοποθετείτε μέσα στη θήκη ή την τσάντα. Η θήκη και η τσάντα Philips διαθέτει πλαστικοποιημένο φερμουάρ που μειώνει την πιθανότητα να γρατζουνιστεί το notebook σας.

 • Αποσπώμενος ιμάντας για χρήση ως θήκη μεταφοράς ή ως τσάντα ώμου

  Με τον αποσπώμενο ιμάντα μπορείτε να το μεταφέρετε ως θήκη ή να το φοράτε ως τσάντα ώμου

 • Προστατεύει το netbook σας από γρατσουνιές

  Το netbook σας μπορεί να γρατσουνιστεί από άλλες σκληρές επιφάνειες στην τσάντα σας όταν το τοποθετείτε στη θήκη ή την τσάντα netbook. Η θήκη και η τσάντα για netbook της Philips χρησιμοποιούν ένα υλικό σαν καστόρι στο εσωτερικό για την προστασία του notebook, μεταξύ άλλων, από γρατσουνιές.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: