Θήκη για netbook

  Θήκη για netbook

  Παραμένω δροσερή για τη δική σου άνεση

  Κομψή και ευέλικτη, η θήκη για netbook της Philips προστατεύει το netbook σας όπου κι αν βρίσκεστε. Αποτελεί μια πρακτική επιφάνεια πλοήγησης σε ένα χώρο αναμονής αεροδρομίου ή στον καναπέ του σαλονιού σας. Η ενσωματωμένη λειτουργία HeatProtect διατηρεί το netbook και τα πόδια σας άνετα και δροσερά Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Παραμένω δροσερή για τη δική σου άνεση

με HeatProtect

 • Οι στρώσεις HeatProtect αποτρέπουν τη συσσώρευση θερμότητας

  Οι στρώσεις HeatProtect αποτρέπουν τη συσσώρευση θερμότητας

  Στηρίζετε το netbook στα πόδια σας για να παρακολουθήσετε βίντεο στο τρένο, να ακούσετε μουσική στην παραλία και να περιηγηθείτε στο Internet, να συνομιλήσετε ηλεκτρονικά με φίλους ή να εργαστείτε σε έγγραφα όταν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, εξαιτίας της θερμότητας που παράγεται από τη συνεχή χρήση, δεν αισθάνεστε καλά τα πόδια σας και θα μπορούσε να προκληθεί ζημιά στο netbook. Η λειτουργία HeatProtect της Philips προστατεύει εσάς και το netbook σας, διατηρώντας και τα δύο δροσερά με το στρώμα αλουμινίου για την κατανομή της θερμότητας από το netbook, την άκαμπτη επιφάνεια ώστε να του παρέχει την κυκλοφορία αέρα που χρειάζεται και ένα στρώμα μόνωσης που σας προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

 • Σταθερή επιφάνεια για να ακουμπάτε το netbook

  Σταθερή επιφάνεια για να ακουμπάτε το netbook

  Ένα περιοδικό που μπορεί να χρησιμοποιείτε ως γραφείο πάνω στα πόδια σας, γλιστράει πολύ και δεν είναι σταθερή επιφάνεια για το netbook σας, ειδικά όταν θέλετε να κάτσετε σε μια άνετη στάση. Επίσης, το netbook σας μπορεί να υποστεί ζημιά εάν γλιστρήσει. Η θήκη για netbook της Philips διαθέτει μια επίπεδη άνω επιφάνεια για το netbook σας και μια μαλακή κάτω επιφάνεια για τα πόδια σας, ώστε να διατηρείτε το netbook σας σταθερό και ασφαλές ενώ παρακολουθείτε YouTube, ακούτε μουσική ή επεξεργάζεστε έγγραφα οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

 • Πρακτική χρήση στα πόδια σας

  Πρακτική χρήση στα πόδια σας

  Πρακτική κάτω πλευρά για τα πόδια σας

 • Πλατύ άνοιγμα, εύκολη τοποθέτηση του netbook σας

  Πλατύ άνοιγμα, εύκολη τοποθέτηση του netbook σας

  Η θήκη για netbook της Philips διαθέτει τρία πλαϊνά ανοίγματα, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε το netbook σας με ευκολία.

 • Ελαστικά φερμουάρ, ανθεκτικά στις γρατσουνιές

  Ελαστικά φερμουάρ, ανθεκτικά στις γρατσουνιές

  To netbook ή notebook μπορεί να γρατζουνιστεί από το φερμουάρ όταν το τοποθετείτε μέσα στη θήκη ή την τσάντα. Η θήκη και η τσάντα Philips διαθέτει πλαστικοποιημένο φερμουάρ που μειώνει την πιθανότητα να γρατζουνιστεί το notebook σας.

 • Προστατεύει το netbook σας από γρατσουνιές

  Το netbook σας μπορεί να γρατσουνιστεί από άλλες σκληρές επιφάνειες στην τσάντα σας όταν το τοποθετείτε στη θήκη ή την τσάντα netbook. Η θήκη και η τσάντα για netbook της Philips χρησιμοποιούν ένα υλικό σαν καστόρι στο εσωτερικό για την προστασία του notebook, μεταξύ άλλων, από γρατσουνιές.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: