Θήκη για netbook

  Θήκη για netbook

  Άνετη μεταφορά

  Αρκετά κομψή ώστε να την παίρνετε παντού μαζί σας, η θήκη για netbook της Philips προστατεύει το φορητό υπολογιστή σας όταν βρίσκεστε καθ' οδόν. Επιπλέον, οι μαλακές, επενδεδυμένες λαβές της καθιστούν τη μεταφορά του υπολογιστή σας μια ευχάριστη εμπειρία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Θήκη για netbook

25, 9 εκ. (10, 2"), με λειτουργία CarryComfort SLE1100GN/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Άνετη μεταφορά

με υλικό από νεοπρένιο για προστασία από τις γρατζουνιές

 • Μαλακή, επενδεδυμένη λαβή για άνετη μεταφορά

  Μαλακή, επενδεδυμένη λαβή για άνετη μεταφορά

  Η μεταφορά ενός φορητού υπολογιστή δεν είναι πάντα ευχάριστη εμπειρία. Ωστόσο, με τη μαλακή, επενδεδυμένη λαβή της θήκης για netbook της Philips, δεν θα νιώσετε ποτέ ξανά ενόχληση από τη λαβή στο χέρι σας.

 • Εξωτερική θήκη με φερμουάρ, για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

  Εξωτερική θήκη με φερμουάρ, για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

  Συχνά, εκτός από το φορητό υπολογιστή σας, πρέπει να μεταφέρετε και άλλα πράγματα, από τροφοδοτικά και καλώδια μέχρι διάφορα αξεσουάρ. Χάρη στην εξωτερική θήκη με φερμουάρ της θήκης για netbook της Philips, μπορείτε να παίρνετε μαζί σας οτιδήποτε χρειάζεστε, όπου και αν πηγαίνετε.

 • Φερμουάρ από καουτσούκ για προστασία από τις γρατζουνιές

  Φερμουάρ από καουτσούκ για προστασία από τις γρατζουνιές

  Το notebook σας μπορεί να γρατζουνιστεί από το φερμουάρ κατά την τοποθέτησή του στη θήκη του. Η θήκη για notebook της Philips διαθέτει φερμουάρ από καουτσούκ, μειώνοντας την πιθανότητα γρατζουνίσματος του notebook σας.

 • Το συμπαγές υλικό από νεοπρένιο είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο

  Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ποτέ ξανά ότι ο φορητός υπολογιστής σας μπορεί να γρατζουνιστεί στη μεταφορά. Πλέον, χάρη στο εφαρμοστό υλικό από νεοπρένιο της θήκης για netbook της Philips, μπορείτε να παίρνετε το φορητό υπολογιστή παντού μαζί σας, χωρίς να φοβάστε ότι μπορεί να γρατζουνιστεί. Επιπλέον, η θήκη είναι αδιάβροχη!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: