Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Ασύρματος προσαρμογέας πολυμέσων

  Εμπλουτίστε το σύστημα τηλεόρασης και ήχου σας

  Το SL300i σάς επιτρέπει να εμπλουτίζετε ασύρματα το σύστημα τηλεόρασης και ήχου με περιεχόμενο πολυμέσων (μουσική, φωτογραφίες & ταινίες) από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από το Internet.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εμπλουτίστε το σύστημα τηλεόρασης και ήχου σας

με πολυμέσα από PC & Internet

 • Απολαύστε ασύρματα πολυμέσα PC στο σαλόνι σας

  Το προϊόν είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση ή στερεοφωνικό σύστημα. Πραγματοποιείται μια ασύρματη σύνδεση ανάμεσα στον υπολογιστή και το προϊόν. Η πλοήγηση στα περιεχόμενα πολυμέσων PC στην τηλεόραση και το στερεοφωνικό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου.

 • Πρόσβαση σε online μουσική, ταινίες, φωτογραφίες & παιχνίδια

  Απολαύστε πρόσβαση με ένα πάτημα σε online μουσική, τρέιλερ ταινιών, βίντεο μουσικής, συλλογές φωτογραφιών και παιχνίδια Internet στην τηλεόραση και το στερεοφωνικό σας. Μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη ροή περιεχομένου πολυμέσων Internet χωρίς να χρειάζεται να λαμβάνετε πρώτα τα αρχεία στον υπολογιστή σας και χωρίς ακόμα να τον ενεργοποιείτε. Απαιτείται σύνδεση ευρείας ζώνης στο Internet.

 • Με δυνατότητα αναβάθμισης μέσω Internet για ενημερωμένο προϊόν

  Αυτόματη λήψη νέων χαρακτηριστικών, λειτουργιών και φορμά πολυμέσων από το Internet απευθείας στη συσκευή σας μέσω σύνδεσης ευρείας ζώνης.

 • Ασύρματη επικοινωνία RF βασισμένη στο πρόγραμμα ανοιχτού προτύπου IEEE802.11

  Με το πρότυπο WiFi δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση καλωδίων ανάμεσα στους υπολογιστές, τα περιφερειακά του υπολογιστή και τον εξοπλισμό ήχου/εικόνας που βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια.

 • Το UPnP επιτρέπει την επικοινωνία διάφορων συσκευών μεταξύ τους

  Το UPnP (Universal Plug and Play) αναφέρεται σε ένα πρωτόκολλο δικτύου που επιτρέπει την επικοινωνία διάφορων συσκευών μεταξύ τους. Οι συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν συγκεκριμένο περιεχόμενο (φωτογραφίες, αρχεία ήχου ή εικόνας) μπορούν να εμφανιστούν στο δίκτυο και να συνδεθούν με χώρους αποθήκευσης δεδομένων που διαθέτουν αυτά τα αρχεία. Τότε, είναι δυνατή η ανταλλαγή ενός αρχείου και εσείς απολαμβάνετε μια άψογη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: