Ακουστικά με στήριγμα κεφαλής και ακύρωση θορύβου

  Ακουστικά με στήριγμα κεφαλής και ακύρωση θορύβου

  Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος κατά 85%

  Αποκλείστε τον εκνευριστικό περιβάλλοντα θόρυβο και απολαύστε ανενόχλητοι τη μουσική σας με αυτά τα premium ακουστικά που καταργούν ενεργά το θόρυβο έως και 85%. Ιδανικά για χρήση σε αεροπλάνα και τρένα Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ακουστικά με στήριγμα κεφαλής και ακύρωση θορύβου

Επενδύσεις με απομόνωση θορύβου SHN9500/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λιγότερος εξωτερικός θόρυβος κατά 85%

Ενεργή ακύρωση θορύβου

 • Τα προηγμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα εξαλείφουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο κατά 85%

  Η έξυπνη τεχνολογία μείωσης θορύβου παρέχει δυνατότητα ακρόασης σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης ακόμα και όταν βρίσκεστε σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Αφαιρεί τις χαμηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε απαλή μουσική σε αεροπλάνα, τρένα και παρόμοιους χώρους χωρίς να ακούτε ενοχλητικά βουητά από το υπόβαθρο. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία δημιουργεί μια ίση αλλά αντίθετη κυματομορφή ως προς στον ήχο, η οποία καταργεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο.

 • Το κουμπί σίγασης επιτρέπει συνομιλίες χωρίς αφαίρεση των ακουστικών

  Ο διακόπτης σίγασης επιτρέπει να διακόπτετε προσωρινά τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και ενεργοποιεί την είσοδο ήχου για γρήγορες συνομιλίες χωρίς αφαίρεση των ακουστικών.

 • Μαλακά επικαλύμματα αυτιών για άψογη εφαρμογή και τέλειο ήχο

  Τα επικαλύμματα αυτιών είναι πολύ μαλακά και "αγκαλιάζουν" τα ηχεία γύρω από τα αυτιά για τέλεια εφαρμογή & εξαιρετικό ήχο. Νιώθοντας ελάχιστη πίεση, μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά με άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 • Ήχος κορυφαίας ποιότητας από οδηγούς νεοδυμίου

  Περιμένετε και αξίζετε το καλύτερο στην απόδοση ήχου - οι οδηγοί ηχείων που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν τους καλύτερους μαγνήτες νεοδυμίου για να ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις και να προσφέρουν συνεχώς αξέχαστη απόδοση.

 • Έξτρα μαλακά επικαλύμματα αυτιών για ατελείωτες ώρες άνεσης

  Τα επικαλύμματα αυτιών είναι πολύ μαλακά και "αγκαλιάζουν" τα ηχεία γύρω από τα αυτιά για ακόμα καλύτερο ήχο. Νιώθοντας ελάχιστη πίεση, μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά με άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 • Εύκολα προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής για βέλτιστη εφαρμογή και άνεση

  Ο εύκολα προσαρμόσιμος μηχανισμός εφαρμόζει τέλεια ανάμεσα στο μαξιλαράκι των ακουστικών και το αφτί παρέχοντας καλή ηχομόνωση για βέλτιστη απόδοση.

 • Αποσπώμενο καλώδιο μονής πλευράς για μεγαλύτερη ευκολία

  Το αποσπώμενο καλώδιο είναι εύκολο στη χρήση και την αποθήκευση. Για άνεση κινήσεων όταν κοιμάστε, βγάλτε απλώς το καλώδιο.

 • Θήκη μεταφοράς που προστατεύει τα ακουστικά όταν δεν τα χρησιμοποιείτε

  Αυτή η θήκη αποτελεί τον πιο άνετο τρόπο για να φροντίζετε τα ακουστικά σας και να αποφεύγετε το μπλέξιμο με τα καλώδια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

 • Προσαρμογέας για σύνδεση σε σύστημα ψυχαγωγίας αεροπλάνου

  Χρησιμοποιήστε τα δικά σας ακουστικά για να ακούσετε το σύστημα ψυχαγωγίας της πτήσης. Ο μετασχηματιστής απλά μετατρέπει τα τυπικά διπλά μονοφωνικά βύσματα σε στερεοφωνική υποδοχή ακουστικών.

 • Μετασχηματιστής με ακροδέκτες 3,5 - 6,35mm για κάθε συσκευή ήχου

  Με αυτόν το μετασχηματιστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας στον εξοπλισμό, με βύσματα 3,5 ή 6,35 mm, για μεγαλύτερη επιλογή συσκευών ήχου.

 • Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας αμέσως

  Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μπαταρίες για να αρχίσετε τη χρήση. Απλά τοποθετήστε τις συμπεριλαμβανόμενες μπαταρίες και ξεκινήστε!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: