Ακουστικά υπολογιστή

  Ακουστικά υπολογιστή

  Πολύ ελαφριά

  Αυτά τα πολύ ελαφριά στερεοφωνικά ακουστικά πολυμέσων κάνουν το on-line chatting και τo gaming πρωτόγνωρα άνετα. Η εξαιρετική απόδοση ήχου εξασφαλίζεται από τους οδηγούς ηχείων 32 χιλ. και το πλήρως ρυθμιζόμενο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πολύ ελαφριά

Ιδανικά για ψυχαγωγία υπολογιστή

 • Τα περιστρεφόμενα καλύμματα ακουστικών διασφαλίζουν άνετη εφαρμογή

  Τα περιστρεφόμενα καλύμματα ακουστικών διασφαλίζουν άνετη εφαρμογή

  Η άψογη εφαρμογή μεταξύ των καλυμμάτων και των αυτιών δεν αφήνει τον ήχο να δραπετεύσει και βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης. Τα καλύμματα ακουστικών μπορούν να μετακινηθούν πάνω-κάτω και αριστερά-δεξιά για τέλεια εφαρμογή και βέλτιστη άνεση.

 • Οδηγός ηχείου 32 χιλ. για υψηλή απόδοση ήχου

  Ο οδηγός ηχείου 32 χιλ. είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό στοιχείο για απόδοση ήχου χωρίς παραμορφώσεις, με οποιοδήποτε σήμα εισόδου.

 • Εξαιρετική απόδοση ήχου

  Παρέχει την καλύτερη ακουστική απόδοση για τέλειο, καθαρό ήχο

 • Περιστρεφόμενο μικρόφωνο που βελτιστοποιεί τη λήψη φωνής

  Αυτό το μικρόφωνο ελεύθερης περιστροφής που είναι ενσωματωμένο στα ακουστικά, επιτρέπει καλύτερη τοποθέτηση για καθαρή λήψη φωνής κατά τη διάρκεια συνδιασκέψεων.

 • Μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου

  Μονοκατευθυντική σχεδίαση μικροφώνου για εξάλειψη του περιττού θορύβου περιβάλλοντος και διασφάλιση καθαρής μετάδοσης φωνής.

 • Ρυθμίστε το στην προτίμησή σας για μεγαλύτερη άνεση όταν το φοράτε πολύ

  Ανεξάρτητα από το πως θέλετε αισθάνεστε τα ακουστικά σας, χάρη στη μοναδική κατασκευή του στηρίγματος κεφαλής επιτυγχάνετε πάντα άψογη εφαρμογή. Με τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους, μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά πολύ περισσότερο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: