Ακουστικά με μικρόφωνο

  Ακουστικά με μικρόφωνο

  Βυθιστείτε στον ήχο υψηλής ακρίβειας

  Εμπνευσμένα από την ένταση και τους ήχους της πόλης και από τους... περπατημένους κατοίκους της, τα ακουστικά CitiScape Uptown SHL5905GY/10 με ρετρό αλλά και μοντέρνα χαρακτηριστικά σάς επιτρέπουν να βυθίζεστε σε ήχο υψηλής ακρίβειας. Χάρη στην τεχνολογία MusicSeal, κρατάτε όλη τη μουσική για τον εαυτό σας. Τα μαξιλαράκια με μαλακό αφρολέξ και το στήριγμα κεφαλής με αέρα εξασφαλίζουν άνεση και άψογη εφαρμογή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ακουστικά με μικρόφωνο

Οδηγοί 40 χιλ./κλειστού τύπου, Αγκαλιάζουν το αυτί, Μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ, Επίπεδο καλώδιο μονής πλευράς SHL5905GY/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Βυθιστείτε στον ήχο υψηλής ακρίβειας

με MusicSeal, για να απολαμβάνετε μόνο εσείς τη μουσική σας

 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και έλεγχος έντασης ήχου, για πραγματοποίηση κλήσεων

  Ενσωματωμένο μικρόφωνο και έλεγχος έντασης ήχου, για πραγματοποίηση κλήσεων

  Τα ακουστικά CitiScape διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και έλεγχο έντασης ήχου, ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ της μουσικής και των τηλεφωνικών κλήσεων. Έτσι, είναι πανεύκολο να μένετε συνδεδεμένοι τόσο με την αγαπημένη σας μουσική όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 • Ειδικά συντονισμένοι οδηγοί ηχείων 40 χιλ. που αποδίδουν ήχο υψηλής ακρίβειας

  Ειδικά συντονισμένοι οδηγοί ηχείων 40 χιλ. που αποδίδουν ήχο υψηλής ακρίβειας

  Βυθιστείτε στον κρυστάλλινο και γεμάτο λεπτομέρειες ήχο που αποδίδουν οι ειδικά συντονισμένοι οδηγοί ηχείων 40 χιλ. Με την μακρά παράδοση της Philips στην εξαιρετική ποιότητα ήχου, τα ακουστικά CitiScape έχουν σχεδιαστεί με προσοχή ώστε να προσφέρουν ήχο υψηλής ακρίβειας, για μια πραγματικά μαγευτική μουσική εμπειρία που σας συνοδεύει παντού.

 • Χάρη στην τεχνολογία MusicSeal, είστε οι μόνοι που απολαμβάνετε τη μουσική σας

  Χάρη στην τεχνολογία MusicSeal, είστε οι μόνοι που απολαμβάνετε τη μουσική σας

  Είτε ακούτε τις δυνατές κιθάρες ενός μέταλ φανκ συγκροτήματος είτε το τραγούδι μιας ντίβας της όπερας, η τεχνολογία MusicSeal εξασφαλίζει ότι με τα ακουστικά CitiScape, απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μόνοι σας. Χάρη στα τοιχώματα δύο στρώσεων στο εσωτερικό του καλύμματος και τα ασφαλή άκρα ανάμεσα στα μαξιλαράκια και το περίβλημα των ακουστικών, η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία εγκλωβίζει την κάθε νότα. Παράλληλα, εμποδίζει τη διείσδυση των θορύβων του περιβάλλοντος, ώστε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα τη μουσική σας.

 • Μαξιλαράκια "πάνω από το αυτί" με απομόνωση ήχου, που αποκλείουν το θόρυβο της πόλης

  Μαξιλαράκια "πάνω από το αυτί" με απομόνωση ήχου, που αποκλείουν το θόρυβο της πόλης

  Ζήστε από κοντά την πόλη αλλά όχι και τους θορύβους της, χάρη στα μαξιλαράκια "πάνω από το αυτί" με απομόνωση ήχου. Τα απίστευτα μαλακά μαξιλαράκια περιβάλλουν τα ηχεία γύρω από τα αυτιά σας προσφέροντας άνεση που διαρκεί για ώρες. Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια με απόλυτη ευκρίνεια, για να απολαμβάνετε όλες τις λεπτομέρειες του ήχου. Καθώς είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν την πίεση στα αυτιά σας, μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά CitiScape με πραγματική άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 • Τα μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ σάς επιτρέπουν να βυθίζεστε με άνεση στη μουσική

  Τα μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ σάς επιτρέπουν να βυθίζεστε με άνεση στη μουσική

  Τα εξαιρετικά απαλά και εύκαμπτα μαξιλαράκια από μαλακό αφρολέξ αυτών των ακουστικών Philips αγκαλιάζουν το περίγραμμα των αυτιών σας με άνεση και ασφάλεια, προσφέροντας άψογη εφαρμογή. Όχι μόνο είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, αλλά όποιο και αν είναι το σχήμα του κεφαλιού σας, σας επιτρέπουν να βυθίζεστε στην απόλαυση της μουσικής για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Για την ακρίβεια είναι τόσο άνετα, που θα ξεχάσετε ακόμα και ότι τα φοράτε.

 • Πείτε αντίο στους κόμπους, με το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. που δεν μπερδεύεται

  Πείτε αντίο στους κόμπους, με το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. που δεν μπερδεύεται

  Ξεχάστε τους κόμπους και τα ακατάστατα καλώδια που σας εμποδίζουν. Το επίπεδο καλώδιο 1,2 μ. των ακουστικών CitiScape δεν μπερδεύεται και δεν σχηματίζει ποτέ κόμπους. Μπορείτε πλέον να εστιάσετε την προσοχή σας σ' αυτό που έχει σημασία... δηλαδή το να απολαμβάνετε με άνεση τη μουσική σας όπου και αν βρίσκεστε.

 • Στήριγμα κεφαλής με αέρα για άνετη ακρόαση εν κινήσει

  Στήριγμα κεφαλής με αέρα για άνετη ακρόαση εν κινήσει
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: