Ακουστικά

  Βαθιά μπάσα, ευκρινής ήχος

  Σχεδιασμένα για απόδοση ήχου χωρίς συμβιβασμούς, τα SHL3300 διαθέτουν οδηγούς νεοδυμίου 40 χιλιοστών και ισχύ 2200mW, προσφέροντας καθαρά μπάσα και ευκρινή ήχο χωρίς παραμόρφωση. Οι κάψουλες περιστρέφονται κατά 165°, για εύκολη παρακολούθηση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βαθιά μπάσα, ευκρινής ήχος

Με παρακολούθηση σε στιλ DJ

 • Καλώδιο σπιράλ 1,5 μέτρου για εξαιρετική ευελιξία και αντοχή

  Καλώδιο σπιράλ 1,5 μέτρου για εξαιρετική ευελιξία και αντοχή

  Απολαύστε ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με το μακρύ καλώδιο σπιράλ 1,5 μέτρου. Η σπιράλ σχεδίαση μειώνει την καταπόνηση των μερών από το τράβηγμα, ενώ παρέχει επιπλέον μήκος χωρίς τον μπελά των μπερδεμένων καλωδίων.

 • Μικρό μέγεθος και δυνατότητα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση εν κινήσει

  Μικρό μέγεθος και δυνατότητα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση εν κινήσει

  Σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία εν κινήσει, τα ακουστικά με παρακολούθηση σε στιλ DJ διπλώνουν για άψογη φορητότητα και εύκολη αποθήκευση. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και την προσεκτική επιλογή των υλικών τους, όπως τις γερές αρθρώσεις, μπορείτε να τα χειρίζεστε με μοναδική ευκολία. Τα ακουστικά SHL3100 διπλώνουν και γίνονται επίπεδα, ενώ τα πιο εξελιγμένα ακουστικά SHL3200 και 3300 διπλώνουν με ακόμη περισσότερους τρόπους, ώστε να καταλαμβάνουν το λιγότερο δυνατό χώρο.

 • Ακουστικά που περιστρέφονται κατά 165° για παρακολούθηση και περισσότερη ευελιξία

  Ακουστικά που περιστρέφονται κατά 165° για παρακολούθηση και περισσότερη ευελιξία

  Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών DJ, κάθε κάλυμμα αυτών των ακουστικών μπορεί να περιστραφεί κατά 165° - για άνετη ακρόαση μόνο από το ένα αυτί, ενώ μιξάρετε κάποιο κομμάτι. Η δυνατότητα περιστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για μια πιο πρόχειρη ακρόαση, όταν η προσοχή σας πρέπει να είναι προσωρινά στραμμένη σε εξωτερικούς ήχους.

 • Οδηγοί ηχείων νεοδυμίου 40 χιλ. για βαθιά και καθαρά μπάσα

  Οδηγοί ηχείων νεοδυμίου 40 χιλ. για βαθιά και καθαρά μπάσα

  Οι οδηγοί νεοδυμίου διαθέτουν εξαιρετική απόκριση συχνοτήτων που προσφέρει πεντακάθαρους υψηλούς τόνους και εκτεταμένα και καθαρά μπάσα, χωρίς προσπάθεια. Ο διαχωρισμός του ήχου είναι απόλυτα σαφής, επιτρέποντάς σας να ακούτε κάθε νότα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει, για επαγγελματικό αποτέλεσμα στη μίξη των κομματιών σας ή καθηλωτική απόλαυση των αγαπημένων σας τραγουδιών εν κινήσει.

 • Μαλακά μαξιλαράκια 95 χιλ. για άνετη πολύωρη χρήση

  Μαλακά μαξιλαράκια 95 χιλ. για άνετη πολύωρη χρήση

  Απολαύστε μοναδικό ήχο, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα μαλακά μαξιλαράκια διαμέτρου 95 χιλ. προσφέρουν άψογη εφαρμογή για προστασία των αυτιών σας από τους ήχους του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουν εξαιρετική απομόνωση θορύβου και βελτιώνουν τις μπάσες νότες. Είτε μιξάρετε κομμάτια σε ένα πάρτι είτε απλά απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αυτά τα μαξιλαράκια ακουστικών σας εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε τη μουσική σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 • Άνετο, ελαφρύ στήριγμα κεφαλής με αφρολέξ EVA για άνετη εφαρμογή

  Άνετο, ελαφρύ στήριγμα κεφαλής με αφρολέξ EVA για άνετη εφαρμογή

  Τα πάντα σε αυτά τα ακουστικά προσδίδουν άνεση - από την εργονομική σχεδίαση μέχρι την ελαφριά τους κατασκευή και τη χρήση κορυφαίων υλικών. Έτσι, ακόμη και στην περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλές ώρες, θα απολαύσετε τη μουσική σας στο έπακρο με μοναδική άνεση.

 • Το σύστημα ακουστικής μόνωσης απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος

  Το σύστημα ακουστικής μόνωσης απομονώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος
 • Παρακολούθηση σε στιλ DJ από τη μία πλευρά για να απομονώνετε ή να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους

  Παρακολούθηση σε στιλ DJ από τη μία πλευρά για να απομονώνετε ή να ακούτε τους εξωτερικούς θορύβους
 • Ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών και στήριγμα κεφαλής, για άψογη εφαρμογή

  Ρυθμιζόμενα καλύμματα ακουστικών και στήριγμα κεφαλής, για άψογη εφαρμογή
 • Δοκιμασμένο σε 8.000 διπλώσεις για σίγουρη ανθεκτικότητα

  Σχεδιασμένα για υψηλή αντοχή και απόδοση, αυτά τα ακουστικά υπόσχονται να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία. Τα συστήματα καλωδίων είναι κατασκευασμένα να αντέχουν το δυνατό τράβηγμα και το συνεχές λύγισμα, δηλ. συνθήκες που ξεφεύγουν από την απλή, καθημερινή χρήση. Για να εξασφαλίσουμε την αντοχή των καλωδίων, όλα τα σχέδια υποβάλλονται σε μια αυστηρή δοκιμή 8.000 διπλώσεων.

 • Χειρισμός υψηλής ισχύος 2200 mW: χωρίς παραμόρφωση ακόμη και στην πιο δυνατή ένταση

  Ο χειρισμός υψηλός ισχύος προσφέρει εξαιρετική απόδοση, σε οποιαδήποτε ένταση ή από οποιαδήποτε πηγή. Ακούστε τη μουσική σας από συσκευές MP3, smartphone, οικιακές συσκευές ήχου και κονσόλες μίξης. Ακόμη και στην πιο δυνατή ένταση ή με υψηλή ισχύ εισόδου ήχου, ο ήχος είναι πεντακάθαρος και χωρίς παραμορφώσεις.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: