Ενδώτια ακουστικά

  Ενδώτια ακουστικά

  Ακριβής κατευθυντικός ήχος

  Αυτά τα εργονομικά σχεδιασμένα ακουστικά με το μοναδικό ακουστικό αγωγό υπό γωνία είναι αποτέλεσμα εκτεταμένων ερευνών. Προσαρμόζονται άψογα και κατευθύνουν ακριβή ήχο απευθείας στο τύμπανο για μουσική χωρίς παραμόρφωση από το τηλέφωνό σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ακριβής κατευθυντικός ήχος

για κινητά τηλέφωνα

 • Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Τα ανοίγματα αέρα Turbo Bass επιτρέπουν την κίνηση του αέρα αποδίδοντας πιστή αναπαραγωγή των βαθύτερων και πλουσιότερων μπάσων.

 • Ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα για τα αφτιά για απόλυτη άνεση

  Το ιδιαίτερα μαλακό υλικό από καουτσούκ των καλυμμάτων είναι υπέροχο στην αφή και προσαρμόζει εύκολα στο αφτί. Τα ενδώτια ακουστικά δεν ήταν ποτέ πριν τόσο άνετα.

 • Το διπλό καλώδιο διευκολύνει τη σύνδεση του τηλεχειριστηρίου

  Αυτό το καλώδιο διαθέτει θηλυκό-αρσενικό ακροδέκτη 3,5 χιλ. για επέκταση της ελευθερίας κινήσεων με τα ακουστικά.

 • Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία διοχετεύει ακριβή ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την καμπυλότητα του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού με αποτέλεσμα τα ηχητικά κύματα από το ηχείο να κατευθύνονται ακριβώς στο τύμπανο του αυτιού σας με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια

 • Ξεκούραστα ακουστικά από καουτσούκ σιλικόνης για άνεση που διαρκεί

  Τα ακουστικά κατασκευάζονται από ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό από σιλικόνη, υπέροχο στην αφή που προσαρμόζεται εύκολα στο αυτί. Δεν θα θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας.

 • Εργονομικός ενδώτιος σχεδιασμός για βέλτιστη άνεση και άψογη εφαρμογή

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι εργονομικά σχεδιασμένος σύμφωνα με την ανατομία του ανθρώπινου αυτιού. Χάρη στην άψογη και άνετη εφαρμογή του, ξεχνάτε ότι τον φοράτε.

 • Εξαιρετική απομόνωση εξωτερικού θορύβου για ποιότητα ήχου σε χαμηλή ένταση

  Δεν χρειάζεται πια να αυξάνετε την ένταση σε θορυβώδη μέρη. Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία και τα ακουστικά που εφαρμόζουν άψογα μειώνουν σημαντικά τον ήχο περιβάλλοντος, προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου και σε χαμηλότερη ένταση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Το καλώδιο επέκτασης προσφέρει επιπλέον μήκος καλωδίου για άνεση.

  Με το επιπλέον μήκος καλωδίου που παρέχεται χάρη στο καλώδιο επέκτασης, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε και την πηγή του ήχου. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το μήκος του καλωδίου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Χρήσιμη θήκη με φερμουάρ για πρακτική φύλαξη των ακουστικών και του καλωδίου.

  Αυτή η πολυτελής, μικρή θήκη με φερμουάρ δεν είναι μόνο μοντέρνα αλλά χρησιμεύει και για την πρακτική αποθήκευση των ακουστικών και του καλωδίου, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

 • Ηχεία με ακριβή συντονισμό που αναπαράγουν μεγάλο εύρος συχνοτήτων

  Οι οδηγοί ηχείων με ακουστικό συντονισμό είναι προσεχτικά σχεδιασμένοι να αναπαράγουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συχνοτήτων σε οποιαδήποτε εγγραφή, αποδίδοντας βαθιά και πλούσια μπάσα αλλά και ευκρινή πρίμα σε κάθε μουσικό κομμάτι που ακούτε

 • Μήκος καλωδίου φιλικό προς το μικρόφωνο

  Το μήκος καλωδίου των ακουστικών είναι σχεδιασμένο για να βελτιστοποιεί τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο της υποδοχής σύνδεσης ακουστικών. Σε συνδυασμό με μια υποδοχή σύνδεσης ακουστικών ενισχύει επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου των ακουστικών. Οι υποδοχές σύνδεσης ακουστικών επιτρέπουν τη χρήση τυπικών ακουστικών (χωρίς μικρόφωνο και με τυπικό βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ.) με ένα κινητό τηλέφωνο. Συνήθως συνοδεύουν τα κινητά τηλέφωνα αλλά μπορείτε να τα αγοράσετε και χωριστά. Υπάρχουν διαθέσιμες υποδοχές σύνδεσης ακουστικών SHH1XXX της Philips για τις περισσότερες μάρκες κινητών τηλεφώνων. Αυξάνουν επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου στο κινητό τηλέφωνο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: