Ακουστικά με κλιπ αυτιού

  Ακουστικά με κλιπ αυτιού

  Απόλυτη άνεση και εφαρμογή

  Απολαύστε υπέροχο ήχο από το τηλέφωνο Nokia XpressMusic με απόλυτη άνεση. Αυτά τα ακουστικά με κλιπ αγκαλιάζουν απαλά τα αυτιά για ασφαλή εφαρμογή. Η δυνατότητα επιλογής από τρία μεγέθη ακουστικών εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή για κορυφαία εμπειρία ήχου.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απόλυτη άνεση και εφαρμογή

για τηλέφωνα Nokia XpressMusic

 • 3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αυτιού

  3 εναλλάξιμα ακουστικά καουτσούκ για βέλτιστη εφαρμογή σε κάθε τύπο αυτιού

  Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 εναλλάξιμων ακουστικών, από μικρό μέχρι μεγάλο μέγεθος, σίγουρα κάποιο ζευγάρι θα ταιριάζει στα αυτιά σας.

 • Εξαιρετικά μικρός, αποδοτικός οδηγός για άψογη εφαρμογή, τέλειο ήχο

  Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική απόδοση ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και επωφελείστε από τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Απομόνωση εξωτερικού θορύβου για καλύτερο ήχο σε χαμηλότερη ένταση

  Η τέλεια εφαρμογή στο εσωτερικό του αυτιού εμποδίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος που μειώνει την απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου των ακουστικών ακόμη και σε χαμηλότερες ρυθμίσεις έντασης, και ότι επωφελείστε από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Το Turbo Bass προσφέρει εξαιρετικές βαθιές & δυναμικές συχνότητες μπάσων

  Ο μοναδικός σχεδιασμός του ακουστικού 'εκτοξεύει' τις χαμηλές συχνότητες, κατευθύνοντάς τις προς τα αυτιά σας. .

 • Μαγνήτης νεοδυμίου που βελτιώνει την απόδοση μπάσων και την ευαισθησία

  Το νεοδύμιο είναι το καλύτερο υλικό για την παραγωγή ισχυρών μαγνητικών πεδίων που σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο πηνίο φωνής, καλύτερη απόκριση μπάσων και υψηλότερη ποιότητα ήχου.

 • Επίχρυσο βύσμα 24k που εξασφαλίζει εξαιρετικά αξιόπιστη σύνδεση

  Αποκτήστε τη βεβαιότητα ότι το επίχρυσο φινίρισμα του βύσματος εξασφαλίζει πιο αξιόπιστη σύνδεση για καλύτερη ποιότητα ήχου.

 • Εύκαμπτα ελαστικά κλιπ αυτιού για άνετη και ασφαλή εφαρμογή

  Τα ελαστικά κλιπ αυτιού παρέχουν αντιολισθητική προσαρμογή για εξαιρετικά ασφαλή και άνετη εφαρμογή, διασφαλίζοντας τη σταθεροποίηση των ακουστικών για ατελείωτες ώρες άνεσης. Ιδανικά για αθλητικές δραστηριότητες.

 • Σχεδίαση κατά του απότομου τραβήγματος για έξτρα ασφαλή εφαρμογή

  Χάρη στη μοναδική τους σχεδίαση, ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε, αυτά τα ακουστικά παραμένουν με ασφάλεια και άνεση στα αυτιά σας. Όταν τραβηχτεί το καλώδιο, αυτά εφαρμόζουν ακόμη πιο σφιχτά.

 • Το καλώδιο επέκτασης προσφέρει επιπλέον μήκος καλωδίου για άνεση.

  Με το επιπλέον μήκος καλωδίου που παρέχεται χάρη στο καλώδιο επέκτασης, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε και την πηγή του ήχου. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το μήκος του καλωδίου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Μήκος καλωδίου φιλικό προς το μικρόφωνο

  Το μήκος καλωδίου των ακουστικών είναι σχεδιασμένο για να βελτιστοποιεί τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο της υποδοχής σύνδεσης ακουστικών. Σε συνδυασμό με μια υποδοχή σύνδεσης ακουστικών ενισχύει επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου των ακουστικών. Οι υποδοχές σύνδεσης ακουστικών επιτρέπουν τη χρήση τυπικών ακουστικών (χωρίς μικρόφωνο και με τυπικό βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ.) με ένα κινητό τηλέφωνο. Συνήθως συνοδεύουν τα κινητά τηλέφωνα αλλά μπορείτε να τα αγοράσετε και χωριστά. Υπάρχουν διαθέσιμες υποδοχές σύνδεσης ακουστικών SHH1XXX της Philips για τις περισσότερες μάρκες κινητών τηλεφώνων. Αυξάνουν επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου στο κινητό τηλέφωνο.

 • Ειδικά για Nokia XpressMusic

  Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα τηλέφωνα Nokia XpressMusic. Οι εκτεταμένες δοκιμές με αυτά τα τηλέφωνα εξασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας σε συνδυασμό με αυτό το προϊόν της Philips.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: