Ακουστικά με κλιπ αυτιού

  Ακουστικά με κλιπ αυτιού

  Εξαιρετικά βολικά

  Εξαιρετικά βολικά, εργονομικά ακουστικά με κλιπ αυτιού, μεταφέρουν φανταστική ποιότητα μουσικής από το τηλέφωνο Nokia XpressMusic απευθείας στα αυτιά σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετικά βολικά

για τηλέφωνα Nokia XpressMusic

 • Διάταξη οδήγησης ηχείου 15mm που βελτιώνει την άνεση όταν το φοράτε

  Διάταξη οδήγησης ηχείου 15mm που βελτιώνει την άνεση όταν το φοράτε

  Αρκετά μικρή για βέλτιστη άνεση όταν τη φοράτε και αρκετά μεγάλη για απόδοση καθαρού ήχου χωρίς παραμορφώσεις, η διάταξη οδήγησης ηχείου 15 mm αποτελεί ιδανικό μέγεθος για μεγαλύτερη απόλαυση όταν ακούτε.

 • Οδηγός μπάσων που αναδεικνύει τα χαμηλά μπάσα για καθαρό, ρεαλιστικό ήχο

  Χάρη σε μια δίοδο αέρα με συντονισμένη ακουστική που ενισχύει τις συχνότητες των μπάσων, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο.

 • Απολαύστε βέλτιστη απόδοση στην κατηγορία τους & άριστη ποιότητα ήχου

  Σχεδιασμός για ηχητικό συντονισμό και διατάξεις οδήγησης για υψηλή απόδοση που εξασφαλίζουν την καλύτερη απόδοση ήχου στην κατηγορία τους.

 • Το ευέλικτο 3D κλιπ αυτιού εγγυάται ασφαλή εφαρμογή για κάθε αυτί

  Αυτό το 3D κλιπ αυτιού είναι μαλακό και ευέλικτο, ώστε να παραμένει στη θέση του όταν κάνετε κάποια δραστηριότητα ή απολαμβάνετε τη μουσική σας ενώ κινείστε.

 • Ακουστικά με εργονομικό σχήμα που βελτιώνουν την άνεση του χρήστη

  Αυτά τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα γύρω από το σχήμα των αφτιών σας, για μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση όταν ακούτε για πολύ ώρα.

 • Κλιπ αυτιού με περίγραμμα που αυξάνει την άνεση και τη σταθερότητα

  Το κλιπ αυτιού παραμένει στη θέση του πίσω από το αυτί σας ακόμα και όταν κινείστε, συγκρατώντας το ακουστικό με άνεση στη θέση του και παρέχοντας τέλειο ήχο. Συνδέεται στο πίσω μέρος των αυτιών σας και συγκρατεί τα ακουστικά στα αυτιά σας

 • Παραμένει άψογα στο αυτί σας ενώ εσείς κινείστε

  Μπορεί να τρέχετε, να κάνετε ποδηλασία ή κάποια άλλη δραστηριότητα, τα ακουστικά όμως παραμένουν στο αυτί σας.

 • Εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή που παρατείνει τη διάρκεια ζωής

  Επειδή έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τη σκληρή χρήση και καθώς είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, μπορείτε να είστε σίγουροι για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 • Μήκος καλωδίου φιλικό προς το μικρόφωνο

  Το μήκος καλωδίου των ακουστικών είναι σχεδιασμένο για να βελτιστοποιεί τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο της υποδοχής σύνδεσης ακουστικών. Σε συνδυασμό με μια υποδοχή σύνδεσης ακουστικών ενισχύει επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου των ακουστικών. Οι υποδοχές σύνδεσης ακουστικών επιτρέπουν τη χρήση τυπικών ακουστικών (χωρίς μικρόφωνο και με τυπικό βύσμα ακουστικών 3,5 χιλ.) με ένα κινητό τηλέφωνο. Συνήθως συνοδεύουν τα κινητά τηλέφωνα αλλά μπορείτε να τα αγοράσετε και χωριστά. Υπάρχουν διαθέσιμες υποδοχές σύνδεσης ακουστικών SHH1XXX της Philips για τις περισσότερες μάρκες κινητών τηλεφώνων. Αυξάνουν επίσης το συνολικό μήκος καλωδίου στο κινητό τηλέφωνο.

 • Το διπλό καλώδιο διευκολύνει τη σύνδεση του τηλεχειριστηρίου

  Αυτό το καλώδιο διαθέτει θηλυκό-αρσενικό ακροδέκτη 3,5 χιλ. για επέκταση της ελευθερίας κινήσεων με τα ακουστικά.

 • Ειδικά για Nokia XpressMusic

  Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα τηλέφωνα Nokia XpressMusic. Οι εκτεταμένες δοκιμές με αυτά τα τηλέφωνα εξασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλέφωνό σας σε συνδυασμό με αυτό το προϊόν της Philips.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: