Ενδώτια ακουστικά

  Ενδώτια ακουστικά

  Πεδίο ήχου

  Για εξαιρετικά ευρύ πεδίο ήχου με βαθιά και ισχυρή ακουστική, τα ακουστικά SHE 9800 της Philips είναι η ιδανική λύση. Οι μονάδες οδηγών 13,5 χιλ. με ακριβή συντονισμό και ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία εξασφαλίζουν εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου με εντυπωσιακή ευκρίνεια.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πεδίο ήχου

Ακουστικό με εξαιρετικά ευρύ πεδίο ήχου και πανίσχυρα μπάσα

 • Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Εξαιρετικά μαλακά καλύμματα από σιλικόνη που εφαρμόζονται άνετα στα αφτιά σας

  Τα 3 μεγέθη εξαιρετικά μαλακών καψών από σιλικόνη αυτών των ακουστικών Philips εφαρμόζονται στα αφτιά σας χωρίς να ασκούν πίεση και αποκλείουν τους ανεπιθύμητους θορύβους.

 • Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Ανθεκτική σχεδίαση Flexi-Grip για ισχυρή και ευέλικτη σύνδεση

  Το μαλακό υλικό flexi-grip που περιβάλλει τα ακουστικά βελτιώνει την απόδοση και ενισχύει την ανθεκτικότητά τους. Προστατεύει τη σύνδεση καλωδίου από φθορά που θα προέκυπτε σε διαφορετική περίπτωση εξαιτίας της επανειλημμένης κλίσης των ακουστικών από τη συχνή επαφή με τα δάχτυλα του χρήστη κάθε φορά που τα φοράει ή τα βγάζει.

 • Βελτίωση πεδίου ήχου για εντονότερη εμπειρία ήχου

  Ο σχεδιασμός βελτίωσης πεδίου ήχου τροποποιεί τη δομή των συμβατικών ακουστικών και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς μικρο-οδηγούς παράγει ευρύτερο πεδίο ήχου.

 • Ισχυροί μικρο-οδηγοί προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συχνοτήτων

  Οι ειδικά σχεδιασμένοι μικρο-οδηγοί παράγουν βαθύτερα μπάσα και μεγαλύτερο δυναμικό εύρος απελευθερώνοντας όλες τις δυνατότητες του Ipod nano.

 • Ο ηχητικός συντονισμός Philips iLab παράγει βαθύ και ισχυρό ήχο

  Το πεδίο ήχου ευρείας ζώνης που παράγεται από αυτά τα ακουστικά έχει συντονιστεί με ακρίβεια μέσω εξειδίκευσης iLab της Philips και παρέχει μια αξέχαστη εμπειρία ακρόασης. Η τεχνολογία iLab εξασφαλίζει ισχυρότερη απόδοση από χαμηλότερες συχνότητες, καθώς και μεγαλύτερη ισορροπία και ακρίβεια ήχου από αυτή που παρέχουν τα παραδοσιακά ακουστικά.

 • Ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία παρέχει εξαιρετική απομόνωση ήχου

  Ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία βασίζεται σε πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού και προσαρμόζει τη γωνία του αγωγού ηχείου και το ακουστικό σε κάθε σχήμα καναλιού αυτιού. Όχι μόνο κατευθύνει τον ήχο απευθείας στο αυτί, αλλά εξασφαλίζει και άψογη απομόνωση του περιβάλλοντος θορύβου επιτρέποντάς σας να ακούτε μουσική σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης.

 • Ο εργονομικός σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία εξασφαλίζει φυσική εφαρμογή

  Ο σχεδιασμός ακουστικής υπό γωνία βασίζεται σε πλήρη κατανόηση της ανατομίας του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού και προσαρμόζει τη γωνία του αγωγού ηχείου και το ακουστικό σε κάθε σχήμα καναλιού αυτιού. Προσαρμόζεται φυσικά στο αυτί σας.

 • Ανθεκτική θήκη μεταφοράς με λύση διαχείρισης καλωδίων.

  Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, η κομψή θήκη μεταφοράς διαθέτει σύστημα περιέλιξης καλωδίου που διευκολύνει το τύλιγμα του καλωδίου και την αποθήκευση των ακουστικών. Παρέχει επίσης πρόσθετη προστασία για τα ακουστικά, όταν αυτά δεν χρησιμοποιούνται.

 • Συμμετρικά καλώδια σε ίσα μήκη για αποφυγή μπερδέματος

  Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν συμμετρικά καλώδια για να μην μπερδεύονται και να παρέχουν, συνεπώς, άνετη ακρόαση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: