Ενδώτια ακουστικά

  Ενδώτια ακουστικά

  Ήχος υψηλής ευκρίνειας

  Εργονομικός σχεδιασμός των επικλινών ακουστικών, χάρη στην πλήρη κατανόηση του συστήματος του αυτιού. Προσαρμόζονται φυσικά σε κάθε τύπο αυτιού και κατευθύνουν ακριβή ήχο απευθείας στο τύμπανο, για μουσική χωρίς παραμόρφωση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος υψηλής ευκρίνειας

Ακριβής αναπαραγωγή ήχου

 • Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Ανοίγματα αέρα Turbo Bass για τα βαθύτερα και πλουσιότερα μπάσα

  Τα ανοίγματα αέρα Turbo Bass επιτρέπουν την κίνηση του αέρα αποδίδοντας πιστή αναπαραγωγή των βαθύτερων και πλουσιότερων μπάσων.

 • Ιδιαίτερα μαλακά καλύμματα για τα αφτιά για απόλυτη άνεση

  Το ιδιαίτερα μαλακό υλικό από καουτσούκ των καλυμμάτων είναι υπέροχο στην αφή και προσαρμόζει εύκολα στο αφτί. Τα ενδώτια ακουστικά δεν ήταν ποτέ πριν τόσο άνετα.

 • Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία διοχετεύει ακριβή ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με την καμπυλότητα του καναλιού του ανθρώπινου αυτιού με αποτέλεσμα τα ηχητικά κύματα από το ηχείο να κατευθύνονται ακριβώς στο τύμπανο του αυτιού σας με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια

 • Ξεκούραστα ακουστικά από καουτσούκ σιλικόνης για άνεση που διαρκεί

  Τα ακουστικά κατασκευάζονται από ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό από σιλικόνη, υπέροχο στην αφή που προσαρμόζεται εύκολα στο αυτί. Δεν θα θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας.

 • Εργονομικός ενδώτιος σχεδιασμός για βέλτιστη άνεση και άψογη εφαρμογή

  Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία είναι εργονομικά σχεδιασμένος σύμφωνα με την ανατομία του ανθρώπινου αυτιού. Χάρη στην άψογη και άνετη εφαρμογή του, ξεχνάτε ότι τον φοράτε.

 • Εξαιρετική απομόνωση εξωτερικού θορύβου για ποιότητα ήχου σε χαμηλή ένταση

  Δεν χρειάζεται πια να αυξάνετε την ένταση σε θορυβώδη μέρη. Ο ακουστικός αγωγός υπό γωνία και τα ακουστικά που εφαρμόζουν άψογα μειώνουν σημαντικά τον ήχο περιβάλλοντος, προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου και σε χαμηλότερη ένταση, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Το καλώδιο επέκτασης προσφέρει επιπλέον μήκος καλωδίου για άνεση.

  Με το επιπλέον μήκος καλωδίου που παρέχεται χάρη στο καλώδιο επέκτασης, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε και την πηγή του ήχου. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε το μήκος του καλωδίου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Χρήσιμη θήκη με φερμουάρ για πρακτική φύλαξη των ακουστικών και του καλωδίου.

  Αυτή η πολυτελής, μικρή θήκη με φερμουάρ δεν είναι μόνο μοντέρνα αλλά χρησιμεύει και για την πρακτική αποθήκευση των ακουστικών και του καλωδίου, όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

 • Ηχεία με ακριβή συντονισμό που αναπαράγουν μεγάλο εύρος συχνοτήτων

  Οι οδηγοί ηχείων με ακουστικό συντονισμό είναι προσεχτικά σχεδιασμένοι να αναπαράγουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος συχνοτήτων σε οποιαδήποτε εγγραφή, αποδίδοντας βαθιά και πλούσια μπάσα αλλά και ευκρινή πρίμα σε κάθε μουσικό κομμάτι που ακούτε

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: